blashyrkh+ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 οσο περισσοτερο "καταλαβαινεις" τοσο περισσοτερο σου δινουν και καταλαβαινεις ..Αν του καραγκιοζη την πρωτη φορα που σε εβρισε η σε μειωσε με καποιο τροπο του την ελεγες η τον καρφωνες λες και σε χουφτωσε στο λεωφορειο θα το βουλωνε αμεσως και για παντα..Θα ηξερε οτι δεν ανεχεσαι σουξουμουξου και μετα θα σε σεβοτανε ...αμα βοδι σε ανεβαζει βοδι σε κατεβαζει και δεν μιλας δεν ειναι η αναγκη που σε ωθει ειναι η δουλοπρεπεια..
black_widow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εμείς οι γυναίκες νεαρής ηλικίας να δείτε τι τραβάμε ( μην βιαστείτε να με ειρωνευτείτε)... Καταρχάς μου έχει τύχει αφεντικό σε κατάστημα που αφού κάναμε την συνέντευξη ( κατά τη διάρκεια της οποίας μου διαφήμιζε την περιουσία του, τα σπίτια του και το πόσα βγάζει) στο τέλος θυμήθηκε ότι δεν ξέρει αν χρειάζεται τελικά άλλος ένας υπάλληλος αλλά μέχρι να το αποφασίσει όποτε θέλω να περάσω από το κατάστημά του να πάμε για καφέ. Μέσα στο κατάστημα του μου πήρε την συνέντευξη, αν δεν υπήρχε κόσμος χαλαρά θα έτρωγε τίποτα στο κεφάλι Φανταστείτε ότι είχα πάει συστημένη κιόλας από γνωστό του, τα άκουσε για τα καλά ο γνωστός του μετά:mad: Μην πω για το ντύσιμο τι ακούμε όσες δεν κυκλοφορούμε στις δουλείες μου ξε...λέ. Φορούσα μία φορά μπλουζοφόρεμα και κολάν και μου λέει ένας υπάλληλος κάτι δεκαετίες μεγαλύτερος, "τι το φοράς το αποκάτω ρε παιδί μου" . Παίζει πολύ υποτίμηση στις δουλειές. Αν είσαι γυναίκα, ντύνεσαι ευπρεπώς, δεν είσαι ναζιάρα και δεν γκρινιάζεις συνέχεια ότι κάτι σε πονάει και δεν διαφημίζεις ότι μονίμως πνίγεσαι στη δουλειά ενώ άλλοι κάθονται, "καριέρα " δεν κάνεις :lol:
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Black widow, συμφωνώ απολύτως και η άποψή σου είναι φοβερά ενδιαφέρουσα. Παρακαλώ να περάσεις και από εδώ επειδή το μυαλό σου και οι αρχές σου εκτιμήθηκαν.
black_widow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Black widow, συμφωνώ απολύτως και η άποψή σου είναι φοβερά ενδιαφέρουσα.Παρακαλώ να περάσεις και από εδώ επειδή το μυαλό σου και οι αρχές σου εκτιμήθηκαν. :lol: Άντε για σένα θα βάλω μία foto μακρινή με γυαλιά ηλίου ( ολόσωμη όχι). Δε θα την photoshoparw αυτήν την φορά( εντάξει εάν φαίνεται κανα σπυράκι θα πέσει λίγο επεξεργασία)
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 :lol: Άντε για σένα θα βάλω μία foto μακρινή με γυαλιά ηλίου ( ολόσωμη όχι). Δε θα την photoshoparw αυτήν την φορά( εντάξει εάν φαίνεται κανα σπυράκι θα πέσει λίγο επεξεργασία) Για μένα μπορείς να βγάλεις μια κοντινή ολόσωμη μόνο με γυαλιά ηλίου και να τη στείλεις σε πμ.
black_widow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Για μένα μπορείς να βγάλεις μια κοντινή ολόσωμη μόνο με γυαλιά ηλίου και να τη στείλεις σε πμ. Ναι, δεν θα παραλείψω:lol:
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέχρι να απαντήσεις;;;; Μμμμμ;;;; Λοιπόν, γουήντο, κάνε αυτό που πρέπει, σλίπνοτ επίσης, και ας μιλήσουμε για αφεντικά.
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εγώ είμαι μέσα, να παρέχονται και μάσκες όμως για να μη μετατραπεί η σύναξη συμμορίας σε πάρτυ γρίπης. Εγώ πάλι ξέρω ότι όλοι οι υπάλληλοι έγιναν λίγο ή πολύ αυτό που κορόιδευαν όταν έγιναν αφεντικά... Ίσως όχι όλοι.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 @ikaruga24 τι δουλεια εκανες εκει? το παιδι για ολες τις δουλειες? τυροπιτα του πηγενες? τι μαρκα τσιγαρα του επερνες? Τεχνικος Η/Υ και σερβις κατ'οικον και τηλεφωνικη τεχνικη υποστηριξη (κοινως παιδι για ολες τις δουλειες). Τυροπιτα δεν του πηγαινα, τσιγαρα ομως σιγουρα του επαιρνα πριν ξεκινησω με τον συναδελφο τις επισκεψεις στους χωρους εργασιας των πελατων αλλα μαρκα μη με ρωτας δεν ξερω. Αν ο συναδελφος μου δεν ηταν ενας 45 χρονος (και μαλλον φιλος του) τοτε θα εστελνε και αυτον. Εχε χαρη ομως που μεσω γνωριμιας πηγα στην εταιρια του (μπακαλικο που τωρα εκλεισε και εγινε μαγαζι με κρεμες και αρωματα) και εκανα ψιλοτουμπεκι επειδη αισθανομουνα υποχρεωμενος που με πηρε στη δουλεψη του.
pc_admin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τεχνικο Η/Υ βαφτιζουν τον "ηλεκτρονικο ντελιβερα" δηλαδη με μαχανακι αυτο που κανει ολα τα "χαμαλικια" ,να τρεχει πανω -κατω να κουβαλαει απο hardware kai pc μεχρι παραδωση μελανιων και χαρτιου και οτιδηποτε αλλο χρειαστει να μεταφερει(μεχρι τιμολογια και τυροπιτες αν χρειαστει).Φυσικα αυτοι τραβανε ολο το κουπι της επιχειρησης και τρωνε και καμια καρπαζια ποτε -ποτε. Φυσικα υπαρχει και η κατηγορια των τεχνικων Η/Υ που ειναι οι "επιστημονες" της επιχειρησης που ασχολουνται με σοβαροτερα θεματα και αφηνουν για αλλους τα χαμαλικια.Τωρα αν ειναι μικρη επιχειρηση,ενα μικρομαγαζο με 2-3 υπαλληλους,ολοι αναγκαστικα κανουν τους ντελιβεραδες μεχρι και το αφεντικο πολλες φορες. Και η συμπεριφορα ειναι αυτη γιατι ο υπαλληλος δινει ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ στο αφεντικο να το κανει.Αν απο το πρωτο "γκαζωμα" που εφαγε του εβαζε κοντρα την δευτερη φορα θα το σκεφτοταν πως θα εκανε την παρατηρηση(σε τι τονο).Γιατι παντα τα "γκαζια" τα ριχνουν εκει που τους παιρνει.Οπου δεν τους παιρνει ειναι με καλοπιασμα και χαχα χουχου.
aledjo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Για μένα μπορείς να βγάλεις μια κοντινή ολόσωμη μόνο με γυαλιά ηλίου και να τη στείλεις σε πμ. ρε lucifer ελεος! γιατι προσπαθεις να γινεις aledjo? εισαι εκτος θεματος...... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ---------- Τεχνικος Η/Υ και σερβις κατ'οικον και τηλεφωνικη τεχνικη υποστηριξη (κοινως παιδι για ολες τις δουλειες). Τυροπιτα δεν του πηγαινα, τσιγαρα ομως σιγουρα του επαιρνα πριν ξεκινησω με τον συναδελφο τις επισκεψεις στους χωρους εργασιας των πελατων αλλα μαρκα μη με ρωτας δεν ξερω. Αν ο συναδελφος μου δεν ηταν ενας 45 χρονος (και μαλλον φιλος του) τοτε θα εστελνε και αυτον. Εχε χαρη ομως που μεσω γνωριμιας πηγα στην εταιρια του (μπακαλικο που τωρα εκλεισε και εγινε μαγαζι με κρεμες και αρωματα) και εκανα ψιλοτουμπεκι επειδη αισθανομουνα υποχρεωμενος που με πηρε στη δουλεψη του. ελα ρε συναδελφε! καπως ετσι ημουν και γω.....
blashyrkh+ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 εχεις βαλει στην ιδια παραγραφο τεχνικο η/υ ,τηλεφωνικη υποστηριξη,εταιρεια,μπακαλικο και μαγαζι με κρεμες και αρωματα..γουαου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:19 ---------- Εμείς οι γυναίκες νεαρής ηλικίας να δείτε τι τραβάμε
Kryptonite Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 ....αν δεν υπήρχε κόσμος χαλαρά θα έτρωγε τίποτα στο κεφάλι Μέγα λάθος! :shifty: Όταν έχει κόσμο γίνονται αυτά..Πόσο μάλλον άμα δεν έχεις και σκοπό να δουλέψεις εκεί και δεν τον έχεις ανάγκη.
black_widow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέγα λάθος! :shifty:Όταν έχει κόσμο γίνονται αυτά..Πόσο μάλλον άμα δεν έχεις και σκοπό να δουλέψεις εκεί και δεν τον έχεις ανάγκη. Nαι και μετά θα μου κανε καμία μήνυση για σωματική βλάβη και θα είχε και μάρτυρες Ήταν και νέος, 30 κάτι αλλά απ' ότι φαίνεται την έβρισκε με φάση εξουσίας, υποταγής κ.λ.π. για αυτό έψαχνε γκόμενα μέσω των συνεντεύξεων πρόσληψης ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:58 ---------- ρε lucifer ελεος!γιατι προσπαθεις να γινεις aledjo? εισαι εκτος θεματος...... Mod να σου πετύχει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:06 ---------- εχεις βαλει στην ιδια παραγραφο τεχνικο η/υ ,τηλεφωνικη υποστηριξη,εταιρεια,μπακαλικο και μαγαζι με κρεμες και αρωματα..γουαου Πάντως αυτό δε συμβαίνει μόνο με τους τεχνικούς, απλά συνήθως αυτοί την πληρώνουν για όλα. Τράπεζες, εφορία, ταμεία και προσωπικές εξυπηρετήσεις ( π.χ. παραλαβή προσωπικών παραγγελιών από κατάστημα) είναι κάτι το συνηθισμένο. Ανάθεμα και το τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης που ξέρω, όλοι σου λένε " μωρέ μία σελιδούλα είναι, για σένα δεν είναι τίποτα που γράφεις γρήγορα". Αυτό που έχω καταλάβει από την ολιγόχρονη επαγγελματικη εμπειρία μου είναι ότι όσο πιο άσχετος είσαι γενικοτερα ,όσο πιο τρελός στον χαρακτήρα ( λίγο psycho) και όσο πιο ρουφιάνος τόσο καλύτερα την βγάζεις στην δουλειά... Για να μην φορτώνομαι συνεχώς με δουλειές των άλλων που και που το έπαιζα άσχετη, π.χ. δεν ξέρω να κάνω αυτό στο Excel κ.λ.π.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.