onty Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Και να κλωνοποιηθει ρε συ πως θα εχει τις ιδιες αναμνησεις κτλ? Εγω προτιμω να περιμενω να δω τι θα γινει παρα να διαβασω σποιλερ και να χασω το σωστο λιωσημο
geodrako Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Και να κλωνοποιηθει ρε συ πως θα εχει τις ιδιες αναμνησεις κτλ? Εγω προτιμω να περιμενω να δω τι θα γινει παρα να διαβασω σποιλερ και να χασω το σωστο λιωσημο Έλα ντε! σωστο. αλλά ακόμα και σ αυτό θα έβρισκαν λύση..εδώ μπορούσαν στο προηγούμενο επεισόδιο να κλέψουν τις αναμνήσεις της ΛΟΙΣ.. δε θα μπορούσαν να εμφυτέψουν αναμνήσεις; τι το κουβεντιάζουμε??.. θα δείξει.. ελπίζω να έχει καλό τέλος.. συνήθως το 22 επεισόδιο τα σπάει!
Kasrith Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγω προτιμω να περιμενω να δω τι θα γινει παρα να διαβασω σποιλερ και να χασω το σωστο λιωσημο Αgreed. Αν ειναι να μην βλεπουμε ταινιες η σειρες.. Να μαθαινουμε απλα πως τελειωνουν
KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Απλα να πω οτι σε καποιο επισοδειο φετος καποιος ειπε Ή στον Κλαρκ Ή στον Γκριν Αροου οτι "ο Λεξ που αυτο κι αυτο" και γυρναει ο αλλος (νομιζω ηταν ο Γκριν Αροου αλλα δεν ειμαι σιγουρος) "Μα ο Λεξ Λουθορ ειναι νεκρος" Το αφησανε εκει, αλλα για οποιον βλεπει τη σειρα νομιζω ηταν το πρωτο σοβαρο Hint εδω και καιρο οτι ζει
tolis_01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Απλα να πω οτι σε καποιο επισοδειο φετος καποιος ειπε Ή στον Κλαρκ Ή στον Γκριν Αροου οτι "ο Λεξ που αυτο κι αυτο" και γυρναει ο αλλος (νομιζω ηταν ο Γκριν Αροου αλλα δεν ειμαι σιγουρος) "Μα ο Λεξ Λουθορ ειναι νεκρος"Το αφησανε εκει, αλλα για οποιον βλεπει τη σειρα νομιζω ηταν το πρωτο σοβαρο Hint εδω και καιρο οτι ζει Διάλογος μεταξύ Dr Fate και Clarck ήταν edit: Εγώ πιστεύω πως απλά το έκαναν για να δείξουν ότι ζει (όπως ζει και στα κομικ), όχι για να μας τον ξαναδείξουν, εξάλλου νομίζω δεν έχει συμβόλαιο με το CW ούτε για φέτος ούτε για του χρόνου. ---------- Προσθήκη στις 12:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:07 ---------- Όποιος δεν τον πειράζει να δει ποια είναι η Red Queen (νομίζω ότι εκτός απροόπτου φαίνεται), ας δει το trailer για το επόμενο:
geodrako Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ποποποποποποπο! Τι τρελλή εξέλιξη και αυτή... πάντα μ αρέσει οταν σε μια σειρά επιστρέφει κάποιος χαρακτήρας απο τα παλιά! προσωπικά, περισσότερο και απο το Λεξ, γούσταρα τον Lionel Luthor! ακόμα μεγαλύτερη μαφία απο τον Γιο του! Που να δούμε και Lana Lang πίσω για ένα επεισόδιο ξέρω γω.. αυτά είναι!!
Kasrith Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Που να δούμε και Lana Lang πίσω για ένα επεισόδιο ξέρω γω.. αυτά είναι!! Οχιιιιιιιιιιιιιι
Nik.K Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Οπως και να εχει το βιασαν το ολο θεμα απο τον Zod που στις ταινιες ειχε εντελως διαφορετικη ιστορια ως την Lois που παλι ειχε αλλη ιστορια. Ποιο "πιστη" ηταν η δευτερη σειρα Superman παρα αυτη. Ασχετα ομως με ολα αυτα διασκεδαζω με αυτην περισσοτερο αν και στιγμες οι σεναριογραφοι μας θεωρουν εντελως γκαγκα.
geodrako Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εμένα μου φάνηκε αρκετά καλό.. και εξελίχθηκε και λίγο η υπόθεση... Προβλέπω να παλεύει ο Κλαρκ με όλους τουσ Kandorians και τον Zod.. Αν και θα μπορούσε να έχει καλύτερο story φέτος...αλλά ακόμα κ έτσι, εμένα μου αρέσει αρκετά.. για σειρά με 9 σεζόν, είναι καλά ακόμα..
Kasrith Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Προβλέπω να παλεύει ο Κλαρκ με όλους τουσ Kandorians και τον Zod.. Κλαρκ vs all? Πολυ δυσκολο... Δεν ξερω, τι θα γινει, αλλα αν τα καταφερει μονος του θα ναι πολυ πατατα... Επισης, πως ξεφυγε ο Ζοντ απο το κρυπτονοβελος του Γρειν?
tolis_01 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Προβλέπω να παλεύει ο Κλαρκ με όλους τουσ Kandorians και τον Zod.. Αν και θα μπορούσε να έχει καλύτερο story φέτος...αλλά ακόμα κ έτσι, εμένα μου αρέσει αρκετά.. για σειρά με 9 σεζόν, είναι καλά ακόμα.. Κλαρκ vs all? Πολυ δυσκολο... Δεν ξερω, τι θα γινει, αλλα αν τα καταφερει μονος του θα ναι πολυ πατατα... Επισης, πως ξεφυγε ο Ζοντ απο το κρυπτονοβελος του Γρειν? Από το kryptonsite: "Several Justice League and Justice Society members will be returning - Alaina Huffman as Black Canary, Michael Shanks as Hawkman, Lee Thompson Young as Cyborg, and Britt Irvin as Stargirl." "When Zod (Callum Blue) and the Kandorians launch their brutal attack on Earth, Chloe (Alison Mack) calls in some old friends to join the fight against the aliens. Clark (Tom Welling) and Zod face off in an epic battle for the control of Earth." "KryptonSite has learned that Phil Morris will be returning as John Jones, the Martian Manhunter." Ελπίζω να είναι τόσο epic όσο ακούγεται
panosno1com Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 πω δλδ θα παει και του χρονου??? omg θα το παρακουρασουν το θεμα ,ολα τα καλα εχουν ενα τελος δυστυχως ή ευτυχως...
Kasrith Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Κανενας δεν περιμενε (ουτε θελει νομιζω ) να τελειωσει φετος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.