Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 9

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ να πω ότι δεν είχα δει ποτέ Smallville γιατί δεν το θεωρούσα ωραία σειρά. Τελικά απόφάσισα να τα δω όλα από την αρχή! Σε έναν μήνα λοιπόν έλιωσα και είδα όλα τα επεισόδια από όλες τις σεζόν!!! Έπαθα overdose!!! Έχω δει λοιπόν μέχρι το 12ο επεισόδιο της 9ης σαιζόν της τωρινής (μου μένουν δηλαδή 3-4 επεισόδια για να φτάσω την κανονική ροή)...

Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι η σειρά στην 9η σαιζόν πάει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και δεν μας έχει προσφέρει τίποτα για την εξέλιξη του Σούπερμαν. Μέχρι και την 8η σαιζόν το πήγαιναν πολύ ωραία με καλή εξέλιξη. Τώρα τι μας δείχνουν. Τον Ζοντ σε 10 επεισόδια να κάνει τί? Λίγο βαρετό το βρίσκω. Άρχισαν και βάζουν και άσχετους σούπερ ήρωες με ιστοριούλες για να γεμίσουν τα επεισόδια και ψιλοξενερώνω. Θέλω να δω πώς θα την κλείσουν την σαιζόν με βάση την εκπαίδευση και την εξέλιξη του Σούπερμαν...

Πάντως ο Welling υπέγραψε και για άλλη μια σαιζόν οπότε νομίζω ότι θα την κλείσουν με 10ετία την σειρά. Και πιστεύω ότι η τελευταία σαιζόν θα είναι η μεταμόρφωσή του σε Σούπερμαν. Και πρέπει να επιστρέψει και ο Λεξ. Αν δεν κάνουν αυτά τα 2, δεν θα έχει επιτυχία για μένα η σειρά...

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ να πω ότι δεν είχα δει ποτέ Smallville γιατί δεν το θεωρούσα ωραία σειρά. Τελικά απόφάσισα να τα δω όλα από την αρχή! Σε έναν μήνα λοιπόν έλιωσα και είδα όλα τα επεισόδια από όλες τις σεζόν!!! Έπαθα overdose!!! Έχω δει λοιπόν μέχρι το 12ο επεισόδιο της 9ης σαιζόν της τωρινής (μου μένουν δηλαδή 3-4 επεισόδια για να φτάσω την κανονική ροή)...

Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι η σειρά στην 9η σαιζόν πάει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και δεν μας έχει προσφέρει τίποτα για την εξέλιξη του Σούπερμαν. Μέχρι και την 8η σαιζόν το πήγαιναν πολύ ωραία με καλή εξέλιξη. Τώρα τι μας δείχνουν. Τον Ζοντ σε 10 επεισόδια να κάνει τί? Λίγο βαρετό το βρίσκω. Άρχισαν και βάζουν και άσχετους σούπερ ήρωες με ιστοριούλες για να γεμίσουν τα επεισόδια και ψιλοξενερώνω. Θέλω να δω πώς θα την κλείσουν την σαιζόν με βάση την εκπαίδευση και την εξέλιξη του Σούπερμαν...

Πάντως ο Welling υπέγραψε και για άλλη μια σαιζόν οπότε νομίζω ότι θα την κλείσουν με 10ετία την σειρά. Και πιστεύω ότι η τελευταία σαιζόν θα είναι η μεταμόρφωσή του σε Σούπερμαν. Και πρέπει να επιστρέψει και ο Λεξ. Αν δεν κάνουν αυτά τα 2, δεν θα έχει επιτυχία για μένα η σειρά...

Δημοσ.

Με ποιον να συνεργάζεται ο Αρειανός;!

Με τον Μπρους Γουεην:-)

Ο 9ος κυκλος για μενα εχει ενα ελλατωμα. Δεν εχει κεντρικη υποθεση (στο ενα ειχε Ζοντ-τον παλιο-στο αλλο Ντουμσντει, σε παλιο ηταν η εκπαιδευση, σε αλλο ο Λεξ επαιρνε την εταιρεια απο τον Λαιονελ κτλ)

Εδω δεν βλεπω καποια πορεια στην σεζον

Παντως εχει ανανεωσει και για 10η

Δημοσ.

Με τον Μπρους Γουεην:-)

Όσο ωραίο και να ακούγεται, μου φαίνεται λίγο δύσκολο εως απίθανο να γίνει. Έψαξα και στο kryptonsite και δεν υπάρχει κανένα spoiler, μόνο speculations. Γαμώτο, με την αγωνία θα μείνω :P

Δημοσ.

Μακαρι να φτασουμε και σε τετοιο σημειο, αλλα πολυ αμφιβαλω :/

Καλυτερα μονο speculations, ετσι αν οντως γινει θα μεινουμε ολοι βλακες :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελειωνει φετος;; ειναι η τελευταια σεζον;;;

εχει κουρασει λιγο, αλλα κλασικα ολα αυτα τα χρονια,

τα μισα επεισοδια ειναι μπουρδες.. δεν παιζουν κανενα

ρολο στην εξελιξη της υποθεσης.. κακο δεν το λες, αλλα

θελουμε περισσοτερα οσοι ειμαστε Fan!!

Δημοσ.
Τελειωνει φετος;; ειναι η τελευταια σεζον;;;

εχει κουρασει λιγο, αλλα κλασικα ολα αυτα τα χρονια,

τα μισα επεισοδια ειναι μπουρδες.. δεν παιζουν κανενα

ρολο στην εξελιξη της υποθεσης.. κακο δεν το λες, αλλα

θελουμε περισσοτερα οσοι ειμαστε Fan!!

Νομίιιιζω ότι θα πάει και σε 10η σεζόν. Υπάρχει τεράστιο τόπικ συζήτησης στα forums του kryptonsite για το συγκεκριμένο θέμα αλλά βαριέμαι να το διαβάσω :P

Εμένα πάντως η φετινή σεζόν με έχει εντυπωσιάσει...

Δημοσ.

Εχει βελτιωθει πολυ απο τα προηγουμενα χρονια, αλλα νομιζω οτι μπορουσε

να ειναι ακομα καλυτερο. πολλα επεισοδια, γυριζονται απλα και μονο για να

κλεισουν 22 επεισοδια το χρονο. Στο 24 hours πχ, ολα τα επεισοδια ειναι

ενα κ ενα. οπως και σε πολλεσ αλλες σειρες.

Δημοσ.
Δεν θελουμε τα τελειωσει το Smallville, τελος!

10 και 15 σεζον μπορουνε?? :P

ΥΕΑΗ!!!!

Μην τελειωσει του χρονου γιατι φετος το μαρτη το ξεκινησα :P

Να μην το χαρω καθολου???:-D

Δημοσ.

Α καλα, αν τα πιασες απο την αρχη εχεις απιστευτο λιωσιμο να ριξεις!! Καλη διασκεδαση :-D

Δημοσ.

Νομίζω οτι όσο περνάγαν οι season, γινόταν όλο και πιο "αντρική" η σειρά,

αλλά τα τελευταία 2 χρόνια είναι ετσι κ ετσι απο πλευράς υπόθεσης..

μερικά επεισόδια γυρίζονται ετσι για να γυρίζονται.. επίσης

στα κόμικ ο λέξ λούθορ είναι ζωντανός, και εδώ τον σκοτώσανε.. δεν ξέρω αν είναι σωστό..

αν σκοτώθηκε βέβαια γιατί ποτέ δε ξέρεις..

Δημοσ.

Ρε σεις αφου θυμαμαι που ειχε δειξει σκηνη οπου ηταν ο Λεξ μεσα σε ενα φορτηγο - εργαστηριο και ηταν με σωληνακια και γενικα σαν ετοιμοθανατος και εγινε μια εκρηξη και γ@μηθηκε το συμπαν..Πως γινεται να μην πεθανε?? Απο την αλλη θα μου πεις οτι και ο Κλαρκ και η Κλοη και η Λανα κτλ εχουν δει για λιγο τα ραδικια αναποδα και αναστηθηκαν απο ενα θαυμα, απο το διαστημοπλοιο , απο το αιμα του Κλαρκ , απο τον κρυσταλλο, απο τον χρονο που γυρησε πισω.. Αντε να δουμε !!

Δημοσ.
Ρε σεις αφου θυμαμαι που ειχε δειξει σκηνη οπου ηταν ο Λεξ μεσα σε ενα φορτηγο - εργαστηριο και ηταν με σωληνακια και γενικα σαν ετοιμοθανατος και εγινε μια εκρηξη και γ@μηθηκε το συμπαν..Πως γινεται να μην πεθανε?? Απο την αλλη θα μου πεις οτι και ο Κλαρκ και η Κλοη και η Λανα κτλ εχουν δει για λιγο τα ραδικια αναποδα και αναστηθηκαν απο ενα θαυμα, απο το διαστημοπλοιο , απο το αιμα του Κλαρκ , απο τον κρυσταλλο, απο τον χρονο που γυρησε πισω.. Αντε να δουμε !!

Βασικά, λένε και καλά μήπως ο Λεξ είχε κλωνοποιήσει τον εαυτό του

ή τίποτα τέτοιο.. καταστάσεις Fringe δηλαδή!!.. αμα θέλουν να τον γυρίσουν

πίσω, θα τον γυρίσουν άνετα... ξέρει κάνενας απο σπόιλερ, πως τελειώνει

περίπου η φετινή σεζόν???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...