Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 9

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω να αργησει και αυτο. Εξαλλου ο σκοπος του επισοδειου ηταν

να δειξει η παλια ομαδα στους νεους πως να ΓΙΝΟΥΝ ομαδα, γτ μεχρι τωρα... Δεν θα ξαφνιαστω αν δω στο μελλον, εκει που ειναι ολοι οργανωμενοι και μαζεμενοι στο Watchtower μπουκαρει ο Μπρους..

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν και εχω δει μόνο κανα 2 επεισόδια απο το σταρ(οταν ο κλαρκ ειναι ακομα στο χωριο και φυτεύει πατάτες)

ενας φιλος εφτιαξε ενα κομματάκι και το μόνταρε με ενα βιντεο του σμολβιλ και ειπα να το μοιραστώ παζι σας.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=3syxw3tx4wA[/ame]

• Super Moderators
Δημοσ.

με το προχθεσινό διπλό episode αναρωτιέται κανείς πόσες seasons θα το τραβήξουν ακόμα :o

Δημοσ.
με το προχθεσινό διπλό episode αναρωτιέται κανείς πόσες seasons θα το τραβήξουν ακόμα :o

Καλά, αν θέλουν, το τραβάνε και καμιά 10αριά σεζόν ακόμα. Ήρωες της DC για guest υπάρχουν πολλοί :-D

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως, στο τελος λεει ο μικρος Apocalypse αλλα νομιζω η μαυρουλα ειπε Apocolypse;)

Aν και δεν παιζει λογω Marvel...

Παντως να τολμησω κατι?(που θα πεταξει και λιγο Μπρους μεσα ενεκα των κομικς)

Darkseid anyone?

Δημοσ.
Καλά, αν θέλουν, το τραβάνε και καμιά 10αριά σεζόν ακόμα. Ήρωες της DC για guest υπάρχουν πολλοί :-D

Ανετα ομως :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αδιαφορο επισοδειο.. Ειχε γελιο κτλ, αλλα δεν προσφερε και πολλα.

Μα καλα, 2 'φιλαρακια' θα καθοταν ετσι στο τραπεζι στην ιδια φαση με Κλαρκ και Ολι, και δεν θα συζητουσαν/αστειευοντουσαν με το ολο σκηνικο? Why so akward?

Επισης, η Τες και ο Ζοντ

θα κανουν το καλυτερο σεξ ΕΒΕΡ!!

Δημοσ.

Πολύ καλό το σημερινό επεισόδιο. Checkmate, ο Martian στα πάνω του, μυστήριο.

Με ποιον να συνεργάζεται ο Αρειανός;!

Δημοσ.

Σημερα ανακαλυψαμε τις κρυφες ιδιοτητες του αρειανου

" Μεταμορφωνομαι σε οτι γουσταρω, περναω μεσα απο τοιχους και σβηνω την μνημη των ανθρωπων"

Αντε να δω τι αλλο θα δουμε.....Στο τελος θα βιασουν παντελως οσα εχουμε μαθει τοσα χρονια.

Δημοσ.
Σημερα ανακαλυψαμε τις κρυφες ιδιοτητες του αρειανου

" Μεταμορφωνομαι σε οτι γουσταρω, περναω μεσα απο τοιχους και σβηνω την μνημη των ανθρωπων"

Ε, αυτά πολλοί τα ήξεραν ήδη. Εγώ τα είχα δει από τη σειρά cartoon Justice League (unlimited).

Δημοσ.

Ναι αλλα και η σειρα που λες καινουργια ειναι, καθε μερα κανουν ενα Erase σε οσα ξεραμε μεχρι προσφατα για τον Superman και προσθετουν οτι μπορουν να φανταστουν, απο ηρωες, συμμαχιες, εχθρους, ιδιοτητες για να το τραβηξουν απο τα μαλλια. Φυσικα δεν ειναι κακο αυτο, πλακα εχει, απλα μου φαινεται καπως περιεργο.

Δημοσ.

Εγω αργησα λιγο να το δω.

Καλο επισοδειο, πολυ δυνατο και καλη φωτογραφια (αν και μου την ειχαν δωσει ολα τα σλο μο στην αρχη,

η σκηνη με τον Κλαρκ στο καστρο, οταν μπουκαρει στο δωματιο πολυ σωστα γυρισμενο!)

Αυτη η Τες μεχει ΚΑΤΑμπερδεψει...

μια καλη, μια κακη, μια φιλη του Κλαρκ, μια κοιμαται με τον Ζοντ, μια απαγαγει σουπερηρωες και πολλα αλλα... Τι διαολο?

Ισως να φταιει και το μεγαλο διαστημα μεταξυ επισοδειων αλλα ημαρτον.

Το μονο που μου την εδωσε οταν τελειωσε το επισοδειο ειναι οτι απο βδομαδα (αν εχει επισοδειο, ουτε κοιταξα) θα γυρισουμε στα κλασσικα Smallville φιλλερς, και θα αργησουμε να δουμε συνεχεια+δυνατο επισοδειο.

Η Κοκκινη Βασιλισσα ποια ειναι οεο? Αρχικα νομιζα οτι το τοποθετησε εκει ο Αρειανος, αλλα γιατι ντε και καλα να βαζε βασιλισσα? ...

Δημοσ.

Εγω αργησα λιγο να το δω.

Καλο επισοδειο, πολυ δυνατο και καλη φωτογραφια (αν και μου την ειχαν δωσει ολα τα σλο μο στην αρχη,

η σκηνη με τον Κλαρκ στο καστρο, οταν μπουκαρει στο δωματιο πολυ σωστα γυρισμενο!)

Αυτη η Τες μεχει ΚΑΤΑμπερδεψει...

μια καλη, μια κακη, μια φιλη του Κλαρκ, μια κοιμαται με τον Ζοντ, μια απαγαγει σουπερηρωες και πολλα αλλα... Τι διαολο?

Ισως να φταιει και το μεγαλο διαστημα μεταξυ επισοδειων αλλα ημαρτον.

Το μονο που μου την εδωσε οταν τελειωσε το επισοδειο ειναι οτι απο βδομαδα (αν εχει επισοδειο, ουτε κοιταξα) θα γυρισουμε στα κλασσικα Smallville φιλλερς, και θα αργησουμε να δουμε συνεχεια+δυνατο επισοδειο.

Η Κοκκινη Βασιλισσα ποια ειναι οεο? Αρχικα νομιζα οτι το τοποθετησε εκει ο Αρειανος, αλλα γιατι ντε και καλα να βαζε βασιλισσα? ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...