Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 9

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη ειδα μεχρι και το 9ο επεισοδιο της 9ης season ειπα να τα παρω παλι απτην αρχη.... ομως δεν εχω υποτιτλους για την 2η και οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι που να παιζει με το vlc.. Please οποιος εχει subtitles απο 2η ας μου στειλει :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά σήμερα δεν έχει νέο επεισόδιο. Το 9x10 που ήταν το "Warrior" (θα έπαιζε χθες στην αμερική) έγινε 9x13 και η τηλεταινία "Ablosute Justice" είναι πλέον 9x11-9x12 και θα παίξει κανονικά στις 5 Φλεβάρη.

Δημοσ.

Aλλαξε εκτακτως γιατι την Παρασκευη είχαν μαραθωνιο υποστηριξης για την Αιτη

---------- Προσθήκη στις 13:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:18 ----------

Τελικά σήμερα δεν έχει νέο επεισόδιο. Το 9x10 που ήταν το "Warrior" (θα έπαιζε χθες στην αμερική) έγινε 9x13 και η τηλεταινία "Ablosute Justice" είναι πλέον 9x11-9x12 και θα παίξει κανονικά στις 5 Φλεβάρη.

Θα εχει καμια σχεση με το Absolute Justice που ετοιμαζεται να κυκλοφορήσει η DC ή για λογους προμο του δωσαν αυτο το όνομα?

Δημοσ.

Θα εχει καμια σχεση με το Absolute Justice που ετοιμαζεται να κυκλοφορήσει η DC ή για λογους προμο του δωσαν αυτο το όνομα?

Ιδέα δεν έχω (δεν ήξερα καν για το Absolute justice της DC μέχρι τώρα), αλλά σε όσα σχόλια έχω διαβάσει στο kryptonsite δεν έχει πάρει κάτι τέτοιο το μάτι μου, οπότε πιθανότατα δεν έχουν σχέση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια απορια. Ειχα παρατισει την σειρα απο τα τελευταια επεισοδια του σταρ(εκει που σκοτονουν καποιους απο το διαστημα που θελουν να σκοτοσουν τον κλαρκ και περνουν δυναμη απο οτ νκρυπτονιτη αν θυμαμε καλα...). Απο που πρεπει να την συνεχισω? Απο οτι ξερω η ενδιαμεσες σεζον ειναι μαπες. Μηπως να αρχισω απο την 7η 8η η δεν θα βγαζω ακρη?

Δημοσ.

Ε, σε λιγο θα εχουμε omac project(τωρα πο εμφανιστηκε η checkmate) και jla και δεν συμμαζευεται.

Η απορία μου ειναι γιατί τρενάρουν τόσο πολύ την εμφάνιση του Μπρους.

Ιδια εταιρια έχει τα δικαιώματα και θα έλεγα οτι δεν θέλουν να κάνει conflict με τις ταινιες αλλά μιας και εμφανισαν ολοκληρο Green Lantern έστω και στην Golden Age εκδοχη, πριν τον Χαλ Τζορνταν, που θα βγει και σε ταινια τι φοβούνται?

Νομίζω οι ταινιές έχουν ήδη εδρεωθεί γερα και δεν εχουν κάτι να φοβηθούν και επίσης JLA χωρίς Μπρους(και Νταιάνα θα έλεγα) δεν γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...