Προς το περιεχόμενο

Smallville Season 9

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι περσυ υπηρχε συζητηση και threads για το Smallville...

Δεν βλεπω ομως κατι για το φετινο, και ειπα να ανοιξω το thread.

Το παρακολουθειτε? Πως το κοβεται?

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοειται οτι τα σπαει ! Και 9η ειναι γαματη... Εχει αενβει επιπεδο η σειρα σε σχεση με τις 4 πρωτες seasons.. Ειχα κανει με την η φιλε ενα βιντεακι αν θελεις να το δεις.. [ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=KsPXmu89ORQ[/ame] ..
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δειχνει να ωριμαζει η σειρα και αν δεν ξεχνω κατι εχει κοπει το freak of the week και οι κακοι που εχουν προσβληθει απο μετεωριτη.

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο ασχημο.

Καθοσουν Παρασκευη και εβλεπες πρωτα Smallville και μετα Supernatural.

Τωρα ξενερωσα με το Flashforward και ετσι εχω μονο Supernatural για τις Παρασκευες.

Και μεχρι τον Γεναρη δεν εχω τιποτα πλεον :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρασκευές έχουμε το μέγιστο 30 Rock :-D

πάντως το Smallville συνεχίζει να πηγαίνει πιο αργά και από τον θάνατο και έχει αρχίσει να με κουράζει

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι δειχνει να ωριμαζει η σειρα και αν δεν ξεχνω κατι εχει κοπει το freak of the week και οι κακοι που εχουν προσβληθει απο μετεωριτη.

Οντως, τωρα που μπηκε ο Zod στο παιχνιδι, ξεκοψαν απο τα ακυρα freak of the week.

μου την σπάει που την πήγαν Σάββατο πρωί...

Εγω παλι παρασκευη βραδυ το βλεπω, και δε με χαλαει καθολου γιατι δεν εχει τπτ αλλο η tv anyway :-)

Εχουμε επιτελους και

Lois + Clark. Θα μου πειτε στις αλλες σειρες κλαιγομαστε για της ερωτοιστοριες και τα κλισε, αλλα Lois + Clark ειναι epic

Δημοσ.

Λιγο νωρις φαινεται να ερχεται αλλα καλοδεχουμενο γιατι αλλιως θα το καθυστερουσαν επιτηδες

Ισα ισα οχι μονο δεν γινεται βαρετη η σειρα αλλα για μενα αποκτα νεο ενδιαφερον μετα απο 2-3 σεζον βαρετης στασιμοτητας

Θα τολμουσα να πω οτι πλεον μπορει καποιος να ξεκινησει την 9η σεζον χωρις να εχει δει τις 7-8 και να συμπληρωσει τα κενα απο τις αναφορες

Δημοσ.

Μαζί με το Smallville έχει και Sanctuary, Stargate και White Collar. Τίποτα τρομερό αλλά βγαίνει η μέρα :-)

Επίσης τα σπάει η 9η σαιζόν. Λες και έχουν κάνει reboot είναι και πάει πολύ καλά.

Δημοσ.
Μαζί με το Smallville έχει και Sanctuary, Stargate και White Collar. Τίποτα τρομερό αλλά βγαίνει η μέρα :-)

Επίσης τα σπάει η 9η σαιζόν. Λες και έχουν κάνει reboot είναι και πάει πολύ καλά.

Εννοουσα απο αυτα που παρακολουθω, δεν παιζει τπτ αλλο Παρασκευη :-)

Δημοσ.
Εννοουσα απο αυτα που παρακολουθω, δεν παιζει τπτ αλλο Παρασκευη :-)

Το κατάλαβα, απλά εννοούσα ότι θα μπορούσες να παρακολουθήσεις και Sanctuary / Stargate μιας και είναι και αυτά SciFi. Το White Collar δεν είναι, αλλά απλά να περνάει η ώρα. Έχει και Numb3rs που λέει αρκετά.

Δημοσ.
Συμφωνώ πολύ καλή η 9η αλλα με χαλάει πολύ ο Κουήν, Smallville...Superman...helloooo! δεν λέγεται Geeen Arrow :mad:

Το καινουριο πουλεν της dc και της wb ειναι JLA σαν ταινια και λογικα σαν σειρα οποτε καλο τους κανει.

Και μην ξεχνας οτι τα επισοδεια με jla εχουν καλα ratings παντα, μεγαλη fan base βλεπεις

Δημοσ.
Το καινουριο πουλεν της dc και της wb ειναι JLA σαν ταινια και λογικα σαν σειρα οποτε καλο τους κανει.

Και μην ξεχνας οτι τα επισοδεια με jla εχουν καλα ratings παντα, μεγαλη fan base βλεπεις

Ακριβως... Ακομα θυμαμαι το φιναλε οπου μας συστησαν το Watch Tower και ανατριχιαζω..

Ειδα σημερα το προχθεσινο επισοδειο. Καλο ηταν, αλλα στο τελος ξενερωσα απιστευτα...

"Θα γινω φιλος του, και hope for the best" B)

Δεν εχει βαλει μυαλο? Τα ιδια λαθοι με τους meteor freaks, με τον Doomsday κτλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...