nickvas19 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Παιδια δεν καταλαβαινω τι μου τρωει πορους...εχω κλεισει τα παντα...η μνημη ειναι συνεχεια στο 80%...να παω για φορματ?
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δες στην διαχείριση εργασιών που πηγαίνει η μνήμη (σε ποιές διεργασίες)
anast68 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτησω και εγω κατι σχετικα με το θεμα για να μην ανοιγω αλλο. Εχω βαλει τα win7 σε ενα pc με pentium4 στα 3,0Ghz και 1,5gb ram.(ξερω ειναι λιγο). Οταν κανω download με το flashget ή το cryptload μετα απο αρκετη ωρα σταματαει να κατεβαζει,και μου λεει οτι δεν υπαρχουν ποροι.Ξερει καποιος τι παιζει;
nickvas19 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 θες μνημη 1gb τρωει μονο τα windows
pigeon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 δε νομιζω , εχω βαλει μια χαρα win7 σε ενα παλιο notebook με 1gb μνημη και κάποιες ωρες δουλευει σαν κατεβαστήρι (flashget). Παλιοτερα ειχα κατεβαστήρι με winxp και 256 mb μνήμη. Δεν θελουν τοση πολλη μνημη για απλα πράγματα. Κατι αλλο παιζει.. χμμ.. κατι χαζο, χωρο στο δίσκο που κατεβαζεις εχεις;;
anast68 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Xωρο έχω εννοείται,λέτε να φταιει επειδή έχω βάλει την έκδοση ultimate;
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Xωρο έχω εννοείται,λέτε να φταιει επειδή έχω βάλει την έκδοση ultimate; Οχι δεν παιζει ρολο η εκδοση των windows. Αφου παρατηρεις το συγκεκριμενο κολλημα,επανερχεται η κατασταση μετα απο λιγη ωρα ή συνεχιζεις να μην εχεις πορους?Κανε τον κοπο να δοκιμασεις και τον process explorer,θα παρεις πολυ περισσοτερες πληροφοριες απο τον task manager.
pigeon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μπα γιατι να φταιει, αν παιζει θεμα μνημης θα εχεις προβλημα και με τις αλλες εκδοσεις. Παντως κλεισε τα προγραμματα που τρέχεις παραλληλα κ ασε μονο το flashget να δεις τι κανει. Τι μυνημα ακριβως σου βγαζει θυμασαι;
anast68 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Οχι δεν παιζει ρολο η εκδοση των windows.Αφου παρατηρεις το συγκεκριμενο κολλημα,επανερχεται η κατασταση μετα απο λιγη ωρα ή συνεχιζεις να μην εχεις πορους?Κανε τον κοπο να δοκιμασεις και τον process explorer,θα παρεις πολυ περισσοτερες πληροφοριες απο τον task manager. Επανερχεται μονο με επαννεκινηση.όσο είχα τα xp κανένα πρόβλημα για μέρες κατεβαζε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Επανερχεται μονο με επαννεκινηση.όσο είχα τα xp κανένα πρόβλημα για μέρες κατεβαζε. Process explorer.Tρεξτο και παρακολουθησε τι σου τρωει τοση μνημη. Ειτε κανε διπλο κλικ σε καθε εφαρμογη και πηγαινε στο tab Performance Graph και δες τα Private bytes,ειτε αν θελεις να βλεπεις απο καθε διεργασια ταυτοχρονα ποση ram καταναλωνει,ενεργοποιησε το column Private Bytes στο κυριο παραθυρο του process explorer. Αφου το δοκιμασεις,ποσταρε αυτες που τρωνε πολυ μνημη κατα την διαρκεια του προβληματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.