Προς το περιεχόμενο

Απόγνωση, υπάρχει λύση για Folder Lock?

pritanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα αρχεία λογικά είναι εκεί ακόμα. (Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ). Βασικό να μην έσβησες το φάκελο που είχες βάλει τα αρχεία σου... Με δεξί κλικ-ιδιότητες (αν και δεν θα βλέπεις τίποτα στον φάκελο μέσα), θα σου δείχνει ότι έχει κάποια GB. Εμένα (μετά την συγκοπή) ο φάκελος εμφανίστηκε όταν πήγα Εργαλεία-Επιλογές φακέλων-Προβολή και ξετσέκαρα την επιλογή Απόκρυψη προστατευμένων αρχείων λειτουργικού συστήματος. (WIN-XP SP2). Τώρα στα WIN7 δεν ξέρω να σου πω που είναι αυτές οι επιλογές. (Αν υπάρχουν). Για επαναφορά σε περίπτωση που έσβησες τον φάκελο που ήταν τα αρχεία (λογικά τον Folder lock) χρησιμοποίησε το RecoverMyFiles. Πάντως εγώ πίστεύω το πρόγραμμα το συγκεκριμένο αν μάθεις (αφού πάθεις) να το δουλεύεις είναι αρκετά καλό. Το κορυφαίο πρόγραμμα βέβαια για να κλειδώνεις φακέλους, στικάκια, cd-dvd και να μην σπάνε ούτε από την NASA είναι το TrueCrypt. Καλή τύχη...

Στα Win 7 υπάρχουν ακριβώς οι ίδιες επιλογές που αναφέρεις αλλά που τις έκανα δεν εμφανίστηκε ούτε ένα αρχείο:mad:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

OK. Μην απογοητεύσε... 50 γιγα δεν ειπες? Αντε.. Πες μας ποια τραγούδια - ταινίες - προγράμματα είχες να στα στείλουμε σε dvd. Οσο για τισ φωτογραφίες, αυτες δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε. Κοιτα... Αν οργανωθούμε σε γκρουπάκια θα μπορέσουμε να σου στέλουμε τα 10 - 15 dvd των δεδομένων που έχασες. Απλά γράψε μιά λίστα. ΟΚ?;)

Δημοσ.

το πιό ΑΚΥΡΟ σχόλιο που έχω διαβάσει τώρα τελευταία... έλεος!

Και εγώ την είχα πατήσει με folderguard , οπότε τώρα απλά φτιάχνω encrypted containers με το truecrypt, το οποίο είναι δωρεάν, και τα containers είναι μάλλον system independent (έχω ανοίξει ένα από το λαπτοπ με βιστα στο λαπτοπ με 7άρια χωρίς πρόβλημα)

Δημοσ.

όχι έχω τα home, αλλά με το truecrypt έχω βολευτεί πολύ, άσε που έχω φτιάξει και κρυπτογραφημένο usb disk και πηγαινοφέρνω αρχεία μεταξύ ΧΡ της δουλειάς, Βιστα στο μεγάλο λαπτοπ και 7home στο μικρό....

Δημοσ.
το πιό ΑΚΥΡΟ σχόλιο που έχω διαβάσει τώρα τελευταία... έλεος!

Εννοείται ότι διακωμωδώ την όλη κατάσταση... Μα καλά ειναι δυνατον να το πήρες σοβαρά? Πόσο χρονών είσαι είπαμε?:-D:lol:

Δημοσ.
Εννοείται ότι διακωμωδώ την όλη κατάσταση... Μα καλά ειναι δυνατον να το πήρες σοβαρά? Πόσο χρονών είσαι είπαμε?:-D:lol:

Εγώ είμαι αρκετά μεγάλος να καταλαβαίνω οτι οταν ο άλλος μιλάει για "απόγνωση" θέλει βοήθεια, όχι χιούμορ... και επειδή δεν έχω και άγχος πως θα κάνω περισσότερα ποστ, απαντάω μόνο όταν έχω κάτι να προσθέσω για να βοηθήσω. Για αυτό και θεωρώ το ποστ σου άκυρο, όχι γιατι το πήρα σοβαρά - αλήθεια πίστεψες οτι μπορεί κάποιος να πάρει στα σοβαρά αυτό που έγραψες?????

Άλλωστε για το χιούμορ και τα μπλα μπλα υπάρχει το "μπλα μπλα" thread, τεσπα, σταματάω το off topic εδώ.

Δημοσ.

Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά έχει ειπωθεί πολλές φορές στο φόρουμ (εντάξει, νέοι χρήστες δεν θα έχουν διαβάσει τα threads) πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα προγράμματα..

Και στην τελική, πόσο σημαντικά δεδομένα έχετε στο δίσκο-και 50gb?-που πρέπει να τα κλειδώνετε;

Δημοσ.
... και επειδή δεν έχω και άγχος πως θα κάνω περισσότερα ποστ,

Mα κι εγω δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω, αλλά πριν γράψεις κάτι, τσεκαρε - Εχω ημερομηνία εγγραφής το 2007 και με το σημερινό πόστ που σου απαντάω τα κάνω σύνολο 6... Λες να έχω το άγχος του 45άρη που θέλει να κάνει πολλά ποστ για να αποδείξει κάτι στα άλλα παιδάκια?... Anyway, συμφωνώ με τα υπόλοιπα που έγραψες, αλλά έχω αυτή την ένστανση. Αυτά. Φιλικά πάντα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά έχει ειπωθεί πολλές φορές στο φόρουμ (εντάξει, νέοι χρήστες δεν θα έχουν διαβάσει τα threads) πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα προγράμματα..

Και στην τελική, πόσο σημαντικά δεδομένα έχετε στο δίσκο-και 50gb?-που πρέπει να τα κλειδώνετε;

Φυσικά φίλε _BASSstarlet_ δεν ήταν τόσο σημαντικά για μένα και τα 50 γιγα και σου λέω πως γι΄ αυτά που νοιάζομαι περισσότερο δεν ξεπερνούν τα 500 - 600 ΜΒ. Μιλάμε για trial έκδοση και εγώ δοκιμαστικά το έτρεξα. Την επόμενη φορά βέβαια σε κενό φάκελο θα το δοκιμάσω αλλά τώρα δεν εξετάζουμε κάτι τέτοιο αλλά να βρούμε μια λύση

Για την ιστορία έχω τρέξει 4-5 προγράμματα επαναφοράς αρχείων αλλά το συγκεκριμένο αρχείο δεν μπόρεσα να το κάνω επαναφορά :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...