pritanis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμάζοντας με trial εκδοση το Folder Lock 6.2.5 σε windows 7 ultimate έκανα encrypt έναν φάκελο με 50 GB με πολύ χρήσιμα για μένα αρχεία (μουσική, βίντεο, φωτογραφίες κλπ) που είναι αποτέλεσμα πολλών ετών προσπάθειας. Η αλήθεια είναι ότι καλά καλά δεν ήξερα τι ακριβώς έκανα. Το μόνο που ήθελα ήταν να προστατεύσω το φάκελο με κωδικό και να τον ανοίγω μόνο εγώ. Το πρόγραμμα λοιπόν έκανε κρυπτογράφηση και τα αρχεία εξαφανίστηκαν. Τρομοκρατήθηκα πως μπορεί να τα χάσω και αμέσως άρχισα να ψάχνω τρόπο να τα επαναφέρω και να κάνω uninstall το πρόγραμμα. Να μην σας πρήζω το κεφάλι το πρόγραμμα δημιουργεί αρχεία της μορφής Locker01.flk τα οποία και έχω σβήσει με το ίδιο το πρόγραμμα και δεν υπάρχουν πουθενά ούτε στον κάδο. Προσπαθώντας να επαναφέρω τα αρχεία μου είχα επιλέξει να σβηστούν αυτά τα συγκεκριμένα του προγράμματος αρχεία μια και δεν είμαι και ο καλύτερος γνώστης Αγγλικών της Ελλάδας. Υπάρχει κάποιος σοφός από σας να μου βρει τρόπο να ηρεμήσω λιγάκι γιατί έχω κλείσει 3 μέρες που τα ψάχνω και δεν μπορώ να βρω την άκρη;
savabk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τα αρχεία δεν σβήστηκαν. Κάνε ξανά εγκατάσταση ,επανέλαβε όλα τα βήματα που έκανες την προηγούμενη φόρα, δώσε και το ίδιο κωδικό ,και πιστεύω να εμφανιστούν. Καλή επιτυχία.
pritanis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Τα αρχεία δεν σβήστηκαν. Κάνε ξανά εγκατάσταση ,επανέλαβε όλα τα βήματα που έκανες την προηγούμενη φόρα, δώσε και το ίδιο κωδικό ,και πιστεύω να εμφανιστούν. Καλή επιτυχία. Το έχω κάνει savabk αυτό αλλά δεν μου τα εμφανίζει γιατί έσβησα το απαραίτητο αρχείο Locker01.flk που είχε αποθηκεύσει το πρόγραμμα μέσα στα έγγραφά μου. Κάνοντας αυτό που λες δημιουργεί ένα νέο αρχείο με το ίδιο όνομα (Locker01.flk) αλλά όταν το ανοίγεις δεν σου εμφανίζει τα παλιά αρχεία αλλά ότι είχε μέσα ο φάκελος μετά την επανεγκατάσταση. Ίσως να υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα να ψάξει μέσα στον σκληρό για να βρει τα κρυπτογραφημένα αρχεία αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι τέτοιο γι' αυτό και το πόσταρα εδώ μήπως και κάποιος ξέρει καλύτερα πως λειτουργεί το Folder Lock Σ' ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή
ntinos19 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 κάνε επαναφορά συστήματος, αυτή τη στιγμή είναι ο ποιο απλός τρόπος χωρίς να παιδευτείς καθόλου.
pritanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 κάνε επαναφορά συστήματος, αυτή τη στιγμή είναι ο ποιο απλός τρόπος χωρίς να παιδευτείς καθόλου. Το πρωτο που έκανα ήταν αυτό αλλά άλλαξαν όλα τα υπόλοιπα και εγινε η επαναφορά κανονικά εκτός από το συγκεκριμένο..... Άλλωστε ήταν 2 μέρες που είχα βάλει τα win 7
pournaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Επειδη το εχω λειτουργησει αρκετα, ειδα κατ' αρχην οτι λειτουργει αυτονομα, ακομη και σε εξωτερικο δισκο, το εβαλα κανοντας το εγκατασταση στο desktop μου και μετα το λειτουργησα αφου εβαλα το σκληρο μου στο laptop. Που σημαινει οτι κατα την εκγατασταση δεν παει καποιο αρχειο στα system folders του υπολογιστη μου. Επισης τον κρυπτογραφημενο φακελο μου τον εχει κι αυτον μεσα στον φακελο του προγραμματος, οποτε αν θες να ψαξεις λογικα ολα βρισκονται εκει μεσα. Βρηκα ενα φορουμ που μιλανε για καποιο r-studio, κανε ενα check να δεις τι παιζει. http://www.techsupportforum.com/microsoft-support/windows-xp-support/235603-solved-folder-lock-lost-files.html Κι αλλη μια λυση πιο expert http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091029043052AA8K5UA Ελπιζω να βοηθησει.
pritanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Επειδη το εχω λειτουργησει αρκετα, ειδα κατ' αρχην οτι λειτουργει αυτονομα, ακομη και σε εξωτερικο δισκο, το εβαλα κανοντας το εγκατασταση στο desktop μου και μετα το λειτουργησα αφου εβαλα το σκληρο μου στο laptop. Που σημαινει οτι κατα την εκγατασταση δεν παει καποιο αρχειο στα system folders του υπολογιστη μου.Επισης τον κρυπτογραφημενο φακελο μου τον εχει κι αυτον μεσα στον φακελο του προγραμματος, οποτε αν θες να ψαξεις λογικα ολα βρισκονται εκει μεσα. Βρηκα ενα φορουμ που μιλανε για καποιο r-studio, κανε ενα check να δεις τι παιζει. http://www.techsupportforum.com/microsoft-support/windows-xp-support/235603-solved-folder-lock-lost-files.html Κι αλλη μια λυση πιο expert http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091029043052AA8K5UA Ελπιζω να βοηθησει. Να ' σαι καλά Το ρίχνω στη μελέτη
pritanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Σκέτη απογοήτευση δεν έχω καταφέρει τίποτε
Berolinezos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Και εγώ παλιά είχα χάσει έναν ολόκληρο φάκελλο με τον ίδιο τρόπο.
Crizzt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Pritani, πρεπει να επαναφερεις τα αρχεια σου σε 2 σταδια. Πρωτα πρεπει να επαναφερεις τα Locker αρχεια με το r-studio πχ. Κατόπιν, εγκαθιστας το Folder Lock παλι και τα ανοιγεις. Δυστυχως η επαναφορα δεδομενων δεν ειναι σιγουρη, παιζουν πολλοι παραγοντες. Οταν λες δεν καταφερες τιποτα, εννοεις οτι δεν εχεις επαναφερει τα Locker? Δοκιμασε με καποια αλλα προγραμματα επαναφορας δεδομενων αν ενα μονο δε δουλευει. Καλη τυχη
nickarmy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ειχες διαγράψει το κρυποτγραφημένο ? με το acronis recover μπορεις να το βρεις λογικά, αλλά μπορει να εχουν χαθει κάποια αρχεια
DDoS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εχε υποψη σου οτι το συγκεκριμενο προγραμμα εχει κατηγορηθει (ορθως), στο οτι σου κανει μονιμη ζημια στα windows. Στους περισσοτερους υπολογιστες, μετα την επανεκινηση στην εγκατασταση του προγραμματος, δεν μπουταρουν καν
pritanis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Οταν λες δεν καταφερες τιποτα, εννοεις οτι δεν εχεις επαναφερει τα Locker? Δοκιμασε με καποια αλλα προγραμματα επαναφορας δεδομενων αν ενα μονο δε δουλευει. Καλη τυχη Ακριβώς αυτό, δεν βρήκα τα συγκεκριμένα αρχεία οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πάντως δεν μπορώ να πιστέψω πως έτσι απλά μπορεί να μου καταστρέψει τόσα αρχεία αυτό το ....πρόγραμμα Ξέρεις να μου πεις κάποιο άλλο πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων;
BigHell Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τα αρχεία λογικά είναι εκεί ακόμα. (Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ). Βασικό να μην έσβησες το φάκελο που είχες βάλει τα αρχεία σου... Με δεξί κλικ-ιδιότητες (αν και δεν θα βλέπεις τίποτα στον φάκελο μέσα), θα σου δείχνει ότι έχει κάποια GB. Εμένα (μετά την συγκοπή) ο φάκελος εμφανίστηκε όταν πήγα Εργαλεία-Επιλογές φακέλων-Προβολή και ξετσέκαρα την επιλογή Απόκρυψη προστατευμένων αρχείων λειτουργικού συστήματος. (WIN-XP SP2). Τώρα στα WIN7 δεν ξέρω να σου πω που είναι αυτές οι επιλογές. (Αν υπάρχουν). Για επαναφορά σε περίπτωση που έσβησες τον φάκελο που ήταν τα αρχεία (λογικά τον Folder lock) χρησιμοποίησε το RecoverMyFiles. Πάντως εγώ πίστεύω το πρόγραμμα το συγκεκριμένο αν μάθεις (αφού πάθεις) να το δουλεύεις είναι αρκετά καλό. Το κορυφαίο πρόγραμμα βέβαια για να κλειδώνεις φακέλους, στικάκια, cd-dvd και να μην σπάνε ούτε από την NASA είναι το TrueCrypt. Καλή τύχη...
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εχε υποψη σου οτι το συγκεκριμενο προγραμμα εχει κατηγορηθει (ορθως), στο οτι σου κανει μονιμη ζημια στα windows. Στους περισσοτερους υπολογιστες, μετα την επανεκινηση στην εγκατασταση του προγραμματος, δεν μπουταρουν καν τα προγράμματα της εταιριας ή μιλας για το συγκεκρημένο τουλάχιστον σε εμενα και σε αυτους που το έχω βάλει και δουλέχει(5-7πσ) δεν υπήρξε πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.