Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για αποφυγη διοδιων

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πατησα 2 φορες και για να μη το ξαναπαθω θελω τα φωτα σας! Βαζω το gps απο λεωφορο κηφισσου που ειμαι να με παει στο mall και με περναει απο 1 διοδιο και με πηγαινει στην πισω μερια του mall που ειναι αδιεξοδο. Ο μονος τροπος για να παω στο mall ειναι να παω και σε 2ο διοδιο. Το θεμα ειναι οτι το gps προσπαθει να με παει γρηγορα, αλλα καποιοι μαγκες εχουν κλεισει το δρομο εκει με κατι πετρες, δε ξερω αν καταλαβατε ποιο σημειο εννοω.

Δημοσ.

Ξερω πιο σημειο εννοεις, καταφερνω και περναω μιας και παω με την μηχανη... Μπορεις να βγαλεις απο το gps αυτο το κομματι και ετσι θα δρομολογει διαφορετικα

Δημοσ.

<offtopic> Ασχετο με το θεμα της Αθηνας αλλα

ειχα παθει πλακα οταν κατεβαινοντας ροκγειβ με το λεωφορειο απο σαλονικα (μεσω τικετχαουζ) ο οδηγος εκανε παρακαμψη για αποφυγει τα πρωτα διοδια οπως συναντας στην εθνικη,για αθήνα!!!

Δημοσ.
Την πατησα 2 φορες και για να μη το ξαναπαθω θελω τα φωτα σας! Βαζω το gps απο λεωφορο κηφισσου που ειμαι να με παει στο mall και με περναει απο 1 διοδιο και με πηγαινει στην πισω μερια του mall που ειναι αδιεξοδο. Ο μονος τροπος για να παω στο mall ειναι να παω και σε 2ο διοδιο. Το θεμα ειναι οτι το gps προσπαθει να με παει γρηγορα, αλλα καποιοι μαγκες εχουν κλεισει το δρομο εκει με κατι πετρες, δε ξερω αν καταλαβατε ποιο σημειο εννοω.

Απο την στιγμη που ερχεσαι απο ποταμι, μπαινεις στην Αττικη οδο και βγαινεις στην εξοδο της Κηφισιας. Υστερα, κανεις τον κυκλο στο δαχτυλιδι, και μπαινεις στον παραδρομο ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΞΙΑ της εισοδου της Α.Ο προς Ελευσινα. Στην πρωτη διασταυρωση πας αριστερα (γεφυρα που διασχιζει την Α.Ο) και υστερα δεξια. Τωρα θα εισαι στον αριστερο παραλληλο της Α.Ο οπως κοιταμε προς Ελευσινα. Πας ολο ευθεια και βγηκες μπροστα στο mall.

Οι πετρες που λες οτι εχουν μπει ειναι λογω των κατοικων του Ψαλιδιου, οι οποιοι πηραν αυτα τα μετρα γιατι ετσι γουσταρουν, οπως και να αλλαξουν ολους τους δρομους του ψαλιδιου και να ψαχνομαστε οι λοιποι κατοικοι του Αμαρουσιου και να κανουμε κυκλους για να παμε σπιτια μας, επειδη τους ενοχλουσαν τα αυτοκινητα που περναγανε απο εκει, ασχετα αν αυτο γινοταν πριν χτισουν τις βιλλες τους... ΟΥΣΤ!

Δημοσ.

Ετσι μου ερχεται την επομενη φορα να παω να τις μετακινησω..

Τι εννοεις να ερχομαι απο ποταμι; Απο τα κτελ στο κιφησσο παω ολο ευθεια και μετα νομιζω στριβω καπου δεξια που εχει διοδια..

Δημοσ.

Οι πέτρες που λέτε είναι αν πάρουμε το δρομο μπροστα απο το μαλλ ολο ευθεία;

Αν ειναι αυτες ειναι πολυ σπαστικες ... εχω κανει οπισθεν πολες φορες μονο με μηχανακι περνάω...

Πρέπει να πάμε να τις πεταξουμε στα σπίτια τους

Δημοσ.
Οι πέτρες που λέτε είναι αν πάρουμε το δρομο μπροστα απο το μαλλ ολο ευθεία;

Αν ειναι αυτες ειναι πολυ σπαστικες ... εχω κανει οπισθεν πολες φορες μονο με μηχανακι περνάω...

Πρέπει να πάμε να τις πεταξουμε στα σπίτια τους

επειδη μενω αρκετα κοντα εκει στο mall.τα τελευταια 2 χρονια μπηκαν αυτες οι πετρες και γενικα στην γυρω περιοχη εχουν μπει αρκετα απαγορευτηκα στους δρομους ολα αυτα εχουν γινει γιατι οι κατοικοι της συγκεκριμενης περιοχης κανουν συνεχεια παραπονα οτι εχει αρκετοι κινηση και δεν εχουν ησυχια βλεπεις νομιζουν επειδη εχουν λεφτα και αγορασαν τις βιλες τους πρεπει να μην περναει κανενας μπροστα απο το σπιτι τους!

Δημοσ.
και η αστυνομια γιατι δεν κανει κατι για αυτο;

Μπα είναι απασχολημένη να κυνηγάει αντιεξουσιαστές στα εξάρχεια.

Δημοσ.

τι να κανει η αστυνομια αυτα ολα εχουν γινει και με την συμβολη του δημου αμαρουσιου.εχουν βλεπεις ακρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...