Προς το περιεχόμενο

αξεσουάρ για θέσεις πάρκινγκ

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναφέρομαι στα διάφορα αντικείμενα που βλέπουμε σε κάποια γκαράς κ τα βάζουμε ώστε να "οριοθετηθούν" ή και να προστατευθούν,τόσο οι θέσεις όσο και τα αυτοκίνητα. Παράδειγμα αυτά τα stop δεπέδου που βοηθά στο να μην τρακάρουμε στου τοίχους ;ή ακόμα και τα Κολωνάκι για τα πεζοδρόμια (να μην τα καβαλάνε κλπ.)

Ξέρει κανείς ποιός εμπορεύεται τέτοια πράγματα και που μπορώ να τα βρώ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναφέρομαι στα διάφορα αντικείμενα που βλέπουμε σε κάποια γκαράς κ τα βάζουμε ώστε να "οριοθετηθούν" ή και να προστατευθούν,τόσο οι θέσεις όσο και τα αυτοκίνητα. Παράδειγμα αυτά τα stop δεπέδου που βοηθά στο να μην τρακάρουμε στου τοίχους ;ή ακόμα και τα Κολωνάκι για τα πεζοδρόμια (να μην τα καβαλάνε κλπ.)

Όντως πολύ χρήσιμα τα συγκεκριμένα.Στις ηνωμένες πολιτείες τα χρησιμοποιούν εδώ και 30 χρόνια.Εδώ αντί αυτών χρησιμοποιούμε τον τοίχο,το πεζοδρόμιο και ταυτόχρονα τσαντιζόμαστε όταν βρεί από κάτω ή χτυπήσουμε στο τοίχο.B) Βλάκες μια ζωή.

• Super Moderators

Αν σχεδιάζεις να τα βάλεις σε δρόμο, για ρώτα και την τροχαία ή τον Δήμο να δεις πόσο νόμιμα είναι... ;)

Αν σχεδιάζεις να τα βάλεις σε δρόμο, για ρώτα και την τροχαία ή τον Δήμο να δεις πόσο νόμιμα είναι... ;)

Πολύ απλά τα βάζεις χωρίς να ρωτήσεις κανέναν κ εύχεσαι να μη πέσει κάποιος πάνω και σκοτωθεί.:PΤι διάλο τόσοι οδηγοί τη βγάζουν λάδι καβαλώντας μαντρότοιχους όλοι μέρα,μερικοί που βάζουν κολονάκια και ζαρντινιέρες θα την πληρώσουν;:P

Εφόσον υπάρχει ζούγκλα και όχι πολιτισμός ο καθένας θα κάνει ότι του καπνίζει.Κι οφείλεις να κατουράς σα τον λύκο τα δέντρα. ;)

όχι βρε παιδιά στο δρόμο, νομίζω είναι σχεδόν σίγουρο πως απαγορεύεται, εγώ θέλω στοπ για τα λάστιχα του αμαξιού ώστε η γυναίκα μου να μην κουτουλάει το τοίχο (του έχει αλλάξει τα φώτα για την ακρίβεια) και μερικά κολωνάκια στο πεζοδρόμιο ώστε να μπορώ να βγάζω το αμάξι από το γκαράζ χωρίς να κάνω μανούβρες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...