Dikart Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας.. προσπάθω να ανοίξω κάποιες photo-αρχεία .jpg από εσωτερικό σκληρό δίσκο που έχω τοποθετήσει σε θήκη κ ο οποίος λειτουργούσε με windows xp. Τώρα προσπαθώ να δω αυτές τις Photo σε vista μέσω της θήκης αλλά δεν τις ανοίγει κανένα πρόγραμμα (picasa, ms office picture manager, συλλογή φωτογραφιών των windows).. εχεί κανείς καμία πρόταση;;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τι μυνημα βγαζει ; Μηπως πρεπει να παρεις το ownership ;
Dikart Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Βασικά μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης. Υποθέτω ότι αυτο συμβαίνει επειδή τα αρχεία αυτά βρίσκονταν στα XP σε λογαριασμό χρήστη όπου απαιτούνταν password.. Ως λύση μέχρι τώρα βρήκα να αλλάζω τα δικαιώματα σε κοινή χρήση για κάθε αρχειάκι ξεχωριστά, αλλά αυτό είναι βασανιστικό αφού υπάρχουν 500 photo κ άλλα τόσα..Καμία γρήγορη λύση;; Δοκίμασα αλλά δεν αλλάζονται τα δικαιώματα με κάποιον τρόπο σε όλα μαζί..ούτε καν στα περιεχόμενα ενός φακέλου ακόμη κ αν αλλάξω τα δικαιώματα του φακέλου..θέλει ξεχωριστά για ένα ένα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.