walkerr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δεν την χαρακτήρισα άχρηστη. (διάβασε τα προηγούμενα ποστ ξανά..) Άχρηστη είναι για εσένα όπως εσύ την αποκάλεσες. Αντίθετα για εμένα και πολλούς άλλους χρήστες είναι πολύ καλή και χρήσιμη. Καλα, ξεχασες τι ειπες? οτι αν τρεξουμε ενα antivirus σε XP mode στην ουσια θα ειμαστε απροστατευτοι. Αυτο ειπες οποτε κι εγω συμπερανα οτι ειναι αχρηστη. Εαν τελικα δεν ειναι ετσι, και ειναι χρησιμη, περιμενω να μου εξηγησεις.
nurse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Το spss 15 και 16 τρέχει σωστά μόνο σε xp mode. Walker ως προς την εφαρμογή που θέλεις δεν πρόκειται να σε βοηθήσει το xp mode. Και προφανώς για αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις σου είναι άχρηστο.... Η ίδια εφαρμογή όμως είναι χρηστική για επαγγελματικές , παλαιού τύπου, εφαρμογές και όχι μόνο. Έτσι για παράδειγμα εάν εσύ δεν γράφεις κείμενα, το office για εσένα και μόνο για εσένα σου είναι άχρηστο και όχι ότι αυτό αποτελεί άχρηστο πρόγραμμα...
walkerr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που θελω εγω να κανω το θελουν και εκατονταδες χιλιαδες αλλοι χρηστες σε ολο το κοσμο... να τρεξουν την antivirus εφαρμογη για την οποια εχουν serial, και στα 7. Τι ειναι τα spss 15 και 16? Ωστε το XP mode στη πραγματικοτητα ειναι χρησιμο μονο για επαγγελματικες και παλαιου τυπου εφαρμογες? Καλα που μου το ειπες τοτε να μην ασχολουμε αλλο μαζι του
tolis_01 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που θελω εγω να κανω το θελουν και εκατονταδες χιλιαδες αλλοι χρηστες σε ολο το κοσμο... να τρεξουν την antivirus εφαρμογη για την οποια εχουν serial, και στα 7.Τι ειναι τα spss 15 και 16? Ωστε το XP mode στη πραγματικοτητα ειναι χρησιμο μονο για επαγγελματικες και παλαιου τυπου εφαρμογες? Καλα που μου το ειπες τοτε να μην ασχολουμε αλλο μαζι του Αφού σου λένε τα παιδιά, είναι virtualization το xp mode. Αν βάλεις το antivirus θα τρέχει. Αλλά θα τρέχει μέσα στα xp προφανώς.
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που θελω εγω να κανω το θελουν και εκατονταδες χιλιαδες αλλοι χρηστες σε ολο το κοσμο... να τρεξουν την antivirus εφαρμογη για την οποια εχουν serial, και στα 7.Τι ειναι τα spss 15 και 16? Ωστε το XP mode στη πραγματικοτητα ειναι χρησιμο μονο για επαγγελματικες και παλαιου τυπου εφαρμογες? Καλα που μου το ειπες τοτε να μην ασχολουμε αλλο μαζι του επειδή ok το παιδί δεν καταλαβαίνει από virtualization και δεν χρειάζεται αφού έτσι και αλλιώς απλός χρήστης είναι. walkerr για να καταλάβεις με απλά λόγια το ΧΡ mode είναι ένα ψευδό-pc μέσα στο pc σου. οτιδήποτε περνάς εκεί δεν ισχύει και στο κύριος λειτουργικό. είναι σαν απλά να έχεις ένα δεύτερο pc. η χρηστική του αξια είναι κύριος σε προγράμματα που αδυνατούν να τρέξουν ακόμα σε 7 (λόγο μη υποστήριξης ακόμα από την εταιρία τους) αλλά οι χρήστες τους καίγονται να τα χρησιμοποιήσουν. τα προγράμματα αυτά κατά πλειοψηφία είναι εμπορικές εφαρμογές, οργανωτικές ktlp.
walkerr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 To καταλαβα ρε συ, τι ειμαι τουβλο?...XD Kι επειδη ειμαι απλος χρηστης οπως ειπες, σταματαω να ασχολουμαι μαζι του. Ετσι κι αλλιως ολα τα προγραμματα βγαινουν και σε 7 εκδοση, σωστα? Μια ερωτηση για games, αυτο το καιρο παιζω τα NFS Shift και CMR Drift 1, θα παιζουν κανονικα στα 7?
tolis_01 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 To καταλαβα ρε συ, τι ειμαι τουβλο?...XD Kι επειδη ειμαι απλος χρηστης οπως ειπες, σταματαω να ασχολουμαι μαζι του. Ετσι κι αλλιως ολα τα προγραμματα βγαινουν και σε 7 εκδοση, σωστα? Μια ερωτηση για games, αυτο το καιρο παιζω τα NFS Shift και CMR Drift 1, θα παιζουν κανονικα στα 7? Ε, αν έπαιζαν στα vista, ναι Για το antivirus που λες, ένα antivir free edition και ανοιχτό uac αρκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.