Προς το περιεχόμενο

INSOMNIACS TOY EXWTERIKOU

ntg24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι Αγγλία (Reading) εδώ και 3 χρόνια (BSc Chemistry with Food Science) και φεύγω ξανά σε 25 μέρες για Master (MSc Food Technology - Quality Assurance)<P>Χεχε... Food Studies rule! smile.gif" border="0

Δημοσ.

Χεχεχεχε, να ενωθούμε να κάνουμε κόμμα. Αγγλία (Λονδίνο) και δουλεύω. Βασικά έχω και μία πτυχιακή να παραδώσω σε ένα χρόνο αλλά έχουμε ακόμα καιρό γι' αυτό.

Δημοσ.

Ασμόδαιε άσε φίλε, πολύ πίκρα ο Βορράς. Ζούσα Newcastle για τρία χρόνια και με είχε φάει ο πόνος. Και εσύ πας Sunderland... Δε θα ξαναζούσα ποτέ στη Βόρεια Αγγλία (εκτός βέβαια αν έβρισκα μία καλοπληρωμένη δουλειά αλλά και πάλι θα το σκεφτόμουνα). Τι να πω, καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Great Britain μεν, Scotland δε... Από το βορειότερο πανεπιστήμιο στο Aberdeen σας χαιρετώ. Σε 10 μέρες πάω για 2ο έτος Computer Science...

Δημοσ.

Edw Liverpool smile.gif" border="0 5 xronia fagoura!!!!<P>Orgio poli me orgia katoikous kai orgia gkomenes....dunati empeiria wink.gif" border="0<P>Me to kalo gurnaw stin psarokwstaina oktomvrio monima teliwnwntas kai 2o masteraki wink.gif" border="0<P>Zitw ta computer fair!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...