Προς το περιεχόμενο

pcmcia θυρα λαπτοπ+καρτα γραφικων

kotsaris03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε Αγαπορνη δεν θα παω σε ταξιδακι για να παιξω παιχνδιδια αρα για καποιον που λεει να παρει καινουριο λαπτοπ μονο και μονο γιατι δεν τρεχει παιχνιδια τοτε βολευει παρα πολυ..η πες πως δεν εχω χρηματα για να διαθεσω σε ενα νεο Laptop(900-1000euro)

και με 150 εχεις δωρο την Ati Radeon 4670 + μια εξτρα οθονιτσα και καθαρησες..αν δεις και τα βιντεο το αποτελσμα φυσαει πυστευω...Αν τωρα εχω 3000 αερα τοτε αυτο που προαναφερα ειναι

ταλεπορια αλλα αν δεν τα εχω για αερα τοτε ειναι λυση πολυ καλη κιολας..Εστω για μενα:-D

Συμφωνώ πως είναι μία λύση. Όλα εξαρτώνται από το τι και πως θες να κάνεις, αλλά κυρίως από τα λεφτά που θες και μπορείς να διαθέσεις. Αν το κάνεις πάντως, ρίξε μια ενημέρωση.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνώ πως είναι μία λύση. Όλα εξαρτώνται από το τι και πως θες να κάνεις, αλλά κυρίως από τα λεφτά που θες και μπορείς να διαθέσεις. Αν το κάνεις πάντως, ρίξε μια ενημέρωση.

δεν ειναι συγουρα μια καρτα γραφικων που θεωρεις τον εαυτο σου απο εκει που με το

ζορι επαιζες W.O.W να νιωσεις πως εισαι ο ποιο super gamer και δεν μασας μια αλλα

αν θελεις να παιξεις ενα Devil may cry 4 που εχει και το video σε Full γραφικα μια χαρα ειναι:-) ενδιαφερεσε να το παρεις??

Δημοσ.
το Magma εχει δυνατοτητα να παρει εξτρα τροφοδωσια?

μερικοι λενε μπορει αλλα πως

Δεν ξερω τι γινεται ρε 'συ..

παντως οτι κανουν δουλεια κανουν τα products της Magma αλλα ειναι ακριβα..

εστηλα ενα mail αλλα δεν απαντησαν ακομα..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...