geosearch.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω εάν είμαι σε λάθος μέρος, αλλά θα προσπαθήσω, έχω ένα πρόγραμμα, νόμιμο, το οποίο το έχω εγκαταστήσει αλλά πρέπει να κάνω ενεργοποίηση μέσω internet, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω τώρα πριν την ενεργοποίηση, ώστε αργότερα, όταν εγκαταστήσω το πρόγραμμα κάπου αλλού να μπορώ να το λειτουργήσω χωρίς να χρειαστώ να κάνω πάλι ενεργοποίηση μέσω ιντερνέτ? Ελπίζω να έχετε καταλάβει τι εννοώ παίδες, ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Προγραμματισμός. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Όχι, δεν μπορείς, εκτός αν έχεις εξαιρετικές γνώσεις hacking-cracking και μπορείς να δουλέψεις έναν disassempler. Από την στιγμή που ζητάει ενεργοποίηση μέσω Internet, θα κλειδώσει τον κωδικό και αν προσπαθήσεις να το ενεργοποιήσεις από 2ο pc μπορεί να σου κλειδώσει το πρόγραμμα και να μην δουλεύει ούτε και στο 1ο. Ιδίως αν πρόκειται για Ελληνική εφαρμογή, μην το δοκιμάζεις καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.