SIDO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 καλισπέρα εχω ενα yamaha crypton x 135 και ηθελα να ρωτησω πως θα πρεπει να κατεβαζω ταχυτητα γιατι οταν το κανω το μηχανακι με παει μπροστα. ευχαριστω προκαταβολικα υ.γ εχω 400 χλμ δεν ξερω αν παιζει ρολο
kage Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 πατα λιγο γκαζι και να την αλλαζεις οταν πεφτουν οι στροφες ...στυλ ξερογκαζο
SIDO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη ενωεισ οτι μολις δεις οτι στο μηχανακι πεφτουν οι στροφες ανοιγεισ λιγο γκαζι και μετα?
eSATA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 δοκίμασε να την κρατάς πατημένη και να δίνεις λίγο γκάζι να μπαίνει γλυκά..και θα συνηθίσεις..
johnnyestia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Όταν έχεις πατημένο τον λεβιέ της ταχύτητας, ο κινητήρας απομονώνεται. Κατεβάζοντας λοιπόν, και κρατώντας πατημένο τον λεβιέ, δίνεις λίγο γκάζι ώστε ο κινητήρας να ανεβάσει μερικές στροφές και να "συγχρονιστεί" πιο εύκολα με την ταχύτητα του παπιού όταν αφήσεις τον λεβιέ για να συμπλέξει το παπί. Με την συνήθεια αυτή η κίνηση πρέπει να σου βγαίνει αυτόματα με στιγμιαίο πάτημα του λεβιέ.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Επειδη και εγω εχω την ίδια απορία... Παρατήρησα πως οταν κατεβαζω ταχύτητα εαν έχω κλείσει το γκάζι και εχει στροφρες ομως είναι πολυ αποτομο..Εαν το πατήσω και δώσω γκάζι δεν ειναι τοσο αποτομο αλλα κάνει ενα βοουμ. ισως θέλει μέτρο.. Για το ανέβασμα τι ισχύει; Εγω κλείνω τελείως το γκάζι ...
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Aυτά, παιδιά μου, είναι τα κακά της έλλειψης συμπλέκτη και στροφόμετρου! Μην αγχώνεστε, δεν είναι τίποτα.
SIDO Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 εχετε δικιο δοκιμασα να δινω λιγο γκαζι οταν κατεβαζω αλλα καποιοι φιλοι μου λενε να μην το κανω επειδη στρωνω και λενε θα μπουκωσει. ισχυει?
eSATA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Aυτά, παιδιά μου, είναι τα κακά της έλλειψης συμπλέκτη και στροφόμετρου! Μην αγχώνεστε, δεν είναι τίποτα. Οι έμπειροι οδηγοί δεν χρειάζονται στροφόμετρο για να καταλάβουν τις στροφές του οχήματός τους
Vatos_locos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 εχετε δικιο δοκιμασα να δινω λιγο γκαζι οταν κατεβαζω αλλα καποιοι φιλοι μου λενε να μην το κανω επειδη στρωνω και λενε θα μπουκωσει. ισχυει? μπα δεν παίζει απλά όταν πατάς το λεβιέ πριν τον αφήσεις να κατεβάσει ταχύτητα ( συμπλετάρισμα ) ανέβαζε στροφές στο μοτέρ για να μην κάνει σαν να το πιάνει λόξιγκας δεν πρόκειται να μπουκώσει έτσι... εκτός αν το πηγαίνεις με 4η και 30km/h
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.