Προς το περιεχόμενο

Spam από Hol; - Μα εγώ κύριε έχω Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες-προχθές ήρθαν δύο τύποι της hol σπίτι (είχαν και τα ταμπελάκια τους καρφιτσωμένα στο πουκάμισο) κάνοντας μια έρευνα. Έκαναν κάποιες βασικές ερωτήσεις τύπου "Τι πάροχο σταθερής τηλεφωνίας έχετε;", "Έχετε και internet, τι ταχύτητα;" και τέτοια. Απ' ότι είδα γύρισαν όλη την πολυκατοικία.

Πριν κάποια λεπτά με παίρνουν με απόκρυψη από τη hol και με ρωτάνε πάλι τα ίδια, προτείνοντας μου στη συνέχεια (αφού χρησιμοποιώ άλλη εταιρία) να πάω σε αυτούς, άρχισαν να αναλύουν τι προσφέρει η σύνδεση, εξοπλισμοί, κάτι ειδικά εκπτωτικά κουπόνια που ισχύουν μόνο για σήμερα και ιστορίες για αγρίους.

Συνέβη σε κανέναν άλλο (που δεν έχει hol προφανώς) αυτό; Γιατί έχω τη διαολεμένη υποψία ότι το σημερινό τηλέφωνο σχετίζεται άμεσα με την έρευνα;

Δημοσ.

καθολου απιθανο αν σημειωσες ονομα επωνυμο τηλ κτλ.η hol γενικα εχω ακουσει και εχω δει οτι κανει βολτουλες για πελατες.

Δημοσ.

Η hol κανει βολτες, ναι, για πελατες. Σε μενα εχουν περασει ηδη δυο φορες. Και προβλεπω να ερθουν αλλες τοσες αν οχι παραπανω.

Σημειωτεον ειμαι ηδη πελατης τους. Απλα ηρθαν και για την υπολοιπη "πολυκατοικια".

Δημοσ.

πρεπει να ριχνουν ποολυ διαφημιση με τετοιο τροπο.δεν εχουν λεφτα για κανονικες διαφημισεις και μαλον κανουν αυτο.βεβεα ειναι πιο αποτελεσματικο να πριζεις τον πελατη απο το να βλεπει μια διαφημιση

Δημοσ.
βεβεα ειναι πιο αποτελεσματικο να πριζεις τον πελατη απο το να βλεπει μια διαφημιση

Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Αυτός που δε ξέρει και πολλά και ενδεχομένως έχει παράπονο από την εταιρία που τον εξυπηρετεί τώρα ίσως τσιμπήσει και πάει στη hol, εγώ προσωπικά απλά βαριέμαι μέχρι και να ακούσω τι μου προσφέρουν. Θέλω να πω ότι για μερικούς, αυτό καταντάει κουραστικό και εκνευριστικό. Άσε που τίθεται και θέμα νομιμότητας σε αυτή την περίπτωση. Που βρήκαν το τηλέφωνο μου (ρητορική ερώτηση) και γιατί με πρήζουν;

Δημοσ.

εγω εννοουσα να σε πριζουν απο κοντα ειναι πιο αποτελεσματικο απο το να σε πριζουν απο τηλεφωνο αυτο ελεγα.τωρα για που βρηκαν το τηλ θα σου πουν οτι δεν το εχετε κανει απορρητο στους καταλογους η οτι ειναι απλα στην τυχη κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...