Προς το περιεχόμενο

22'' 23'' η 24''????

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης ρε παιδια αν εχει και tv tuner πανω ειναι καλα?απο οτι βλεπω ολες ειναι πανω απο 5ms χρονο αποκρισης,δεν εχει καμια 2ms,θα παιζει ρολο???αξιζει?

Δημοσ.

Πηγα τελικα στο πλαισιο στο the mall να δω απο κοντα τις οθονες και τελικα κατεληξα στην 2361 και 2261.Ακριβως ιδια χαρακτηριστικα απλα η μια 23 και η αλλη 21.5 ιντσες.το θεμα ομως ειναι οτι παντου αυτα τα 2 μοντελα εχουν εξανλτηθει οποτε περιμενω να ξαναφερουν....η διαφορα παντως στις ιντσες δεν ειναι μεγαλη.

2 ερωτησεις τωρα.η philips που εχει βαλει προσφορα το πλαισιο ειναι καλη???πειτε γτ κοντευει να εξαντληθει(στο μαλλ δεν υπηρχε πλεον)

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Philips-231E1SB-TFT-Monitor-23-231E1SB-00.htm

τη samsung 2333hd την εχει 219 το πλαισιο,ειναι πολυ καλη που την ειδα απο αποψη χρωματων και εχει και τον δεκτη,αλλα ειναι 5ms.αξιζει να την παρει κανεις????

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-SM-2333HD-LCD-TV-Monitor-23-SM-2333HD.htm

και ο πωλητης που τον ρωτησα μου ειπε οτι προτεινει samsung γτ εχουν καλυτερα χρωματα απο τις lg.ισχυει αυτο η απλα ηθελε να μου δωσει τις samsung επειδη δεν ειχε lg?βοηθηστε γτ εχω μπερδευτει με το θεμα της οθονης.....

Δημοσ.

Αν η 2261 είναι η 21.5 που είναι και full HD, δεν θα στην συνέστηνα, γιατί αν στην 23'' που έχω θα γράμματα είναι μικρά αλλά υποφέρονται, στην 21.5 κάτι μου λέει ότι δεν θα υποφέρονται...

Είχα ζητήσει στο mall να μου δείξουν πως δείχνουν τα windows στις οθόνες (να βγάλει τις ταινίες δηλαδή) και μου είπε ότι δεν έχει και πολύ νόημα γιατί το splitter τους δεν βγάζει full HD ανάλυση :-(

Μήπως να περίμενες την νέα LG με το νέο panel που υπάρχει σαν είδηση μπροστά;;; Φαίνεται πολλά υποσχόμενη...

Δημοσ.

νομιζω οτι θα ειναι πιο ακριβη...αλλα μου αρεσε και η samsung που αναφερω παραπανω,καθισα την ειδα και απο κοντα και ουτε κουραστικη ηταν ουτε τπτ.ξερει κανεις να μου πει αν ειναι καλες οι 2 παραπανω οθονες που ανεφερα????

Δημοσ.

Είμαι σε 24" και σκέφτομαι για 30".

Απ'ότι έχω παρατηρήσει σημασία έχει στην δουλειά η μεγάλη ανάλυση.

Τώρα γράφω σε οθόνη 22" 1920χ1080. Δεν μου φαίνεται άσχημα σε σχέση με την 24" 1920χ1200 που έχω στο σπίτι, αλλά όταν πάω σε 20" με 1680χ1050 βλέπω ότι χάνω χρόνο με το να ανοιγοκλείνω toolbar και να μετακινώ το σχέδιο ή το κείμενο στην οθόνη.

Αν θες για απαιτητικά παιχνίδια, ίσως είναι καλύτερο να πας σε 20" ή 22" με 1680χ1050 ανάλυση ώστε να έχεις υψηλότερα FPS. Εννοείται ότι για βέλτιστη ποιότητα εικόνας πρέπει να έχεις την ονομαστική ανάλυση της οθόνης στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Καρτα γραφικων θα παρω 5850 η 5870 αυτο το μηνα οποτε δεν νομιζω να τιθεται θεμα αναλυσης,θα μπορει ανετα το1920*1080.το μονο που με προβληματιζει ειναι που η samsung και η Philips που ανεφερα εζχουν 5ms χρονο αποκρισης.αυτο δεν θα παιζει ρολο???απο αυτη την αποψη ηθελα τις lg που εχουν 2.αλλα αν δεν παιζει ρολο να παρω μια απο τις 2 να τελειωνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...