Προς το περιεχόμενο

22'' 23'' η 24''????

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια 17 αρα και εφοσον θα παρω καινουριο pc θα παρω και καινουρια οθονη.ειμαι μεταξυ 22,23 η 24 ιντσων,θελω να παιζω και να βλεπω ταινιες.μαλλον την lg 2361 θα παρω αλλα μηπως 23" ειναι πολλες για pc?δεν θα ειναι ενοχλητικο για τα ματια που θα ειναι τοσο μεγαλη?αν ναι να παω σε 22 η μηπως και μικροτερη?τι προτεινετε?

Δημοσ.

Να και η δικη μου ιστορια...

εχω 24αρα σε αναλυση 1920-1200 και ξαπλαρω σε πολυθρονα, το πολυ ενα μετρο αποστασης. Μια χαρα ειναι , δεν με κουραζει, αντιθετα στις ταινιες θα ηθελα κανα δυο ιντσες ακομη ενω στα παιχνιδια (βασικα μονο ενα simulation παιχνιδι παιζω) ειναι απολαυστικη και βλεπω ολες τις λεπτομεριες και τα γραμματα του interface. Σε περιβαλον επιφανειας εργασιας μονο αναγκαζομαι να σκηβω καμια φορα για να διαβασω τα γραμματα καποιας εφαρμογης.

Παντως φιλε, την πρωτη φορα φορα που ανοιξα το κουτι και στερεωσα το "γομαρι" πανω στη βαση του τρομαξα λιγο :devil:.

Δημοσ.
δεν θα ειναι ενοχλητικο για τα ματια που θα ειναι τοσο μεγαλη?αν ναι να παω σε 22 η μηπως και μικροτερη?τι προτεινετε?

μου θυμιζει δικο μου θεμα οταν ημουν εντελως ασχετος με το θεμα υπολογιστης-οθονη.

"να παρω 19 ή θα κουγαζονται τα ματια"

τι λεω τωρα;

-καλα που πηρα μεγαλη :-)

απο προσωπικη εμπειρια τα ματια συνηθιζουν... αλλα κοιτα και για ευκρινια, αναλυση κ.α.

καλυτερα να παρεις ( για εμανα καμια 22 αλλα με καλυτερα χαρακτηριστικα ). προσωπικη αποψη

και αν εχει και κανενα ρυθμιστει αυτοματο για φωτινοτητα εισαι οκ (εχει μεγαλη διαφορα το βραδυ :-) )

Δημοσ.

Φίλε μου εδώ και 3 μέρες έχω την 2361 που λες να πάρεις και εσύ.

Πολύ καλή οθόνη, και σε full HD ταινίες που δοκίμασα τα σπάει.

ΑΛΛΑ

Στο internet και γενικά στην πλοήγηση στα windows δεν μπορώ να την συνηθίσω με τίποτα. Τα γράμματα είναι αρκετά μικρά, και μου τι σπάει να σκύβω στην οθόνη για να δω καλύτερα. Επίσης στα forums που συνήθως προσαρμόζουν το μέγεθος τους στο πλάτος της οθόνης, για να διαβάσω κάτι πρέπει να κουνάω τα μάτια μου δεξιά-αριστερά κάτι επίσης εκνευριστικό.

Επειδή την οθόνη την θέλω για γενική χρήση και για προγραμματισμό, αρχίζω να αμφιβάλω αν έκανα την σωστή αγορά. Επεχείρησα να την αλλάξω αν στο πλαίσιο δεν την παίρναν πίσω.

Αυτή που πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε είναι αυτή. Μόλις μία ίντσα μικρότερη, αλλά με μικρότερη ανάλυση (=μεγαλύτερα γράμματα) και σε αναλογία 16:10.

Βασικά ψάχνω να πουλήσω την 2361 για να πάρω την παραπάνω. Αν δεν σε έχω πείσει και θέλεις ακόμα να την πάρεις, μπορείς να την πάρεις από μένα :-D

Δημοσ.

Αν θες για παιχνιδια και ταινιες πας για 24 . Στα κειμενα ειναι λιγο το προβλημα στην αρχη μεχρι να το συνηθισεις ( καμια βδομαδα , μετα και εκει θα εισαι οκ ) .

Και εγω απο 19 πηγα σε 24 και δεν το εχω μετανιωσει σε τιποτα .

Για παιχνιδια δεν το συζητω .... αλλη αισθηση .

Δημοσ.

η samsung venisk ειναι πανακριβη,ενω αυτη εδω ειναι καλυτερη σε χαρακτηριστικα και πολυ πιο φθηνη

http://skroutz.gr/s/82056/LG-W2453SQ.html

εγω πιο πολυ για παιχνιδια και ταινιες την θελω απλα οταν κανω καμια εργασια για τη σχολη να μην στραβωνομαι κιολας...

επισης η 2361 και 2453 που εδειξα παραπανω εχουν 50000:1, 2ms αποκριση,δεν νομιζω να βρω κατι καλυτερο sam sam που λες να παω σε μικροτερη με καλυτερα χαρακτηριστικα.οποτε παμε μεταξυ 23 και 24 λοιπον....eliasm21 αυτη που δειχνεις δεν ειναι ομως full hd:((((

Δημοσ.

Oλα ειναι θεμα συνηθειας. Πριν 2 χρονια ειχα στο σαλονι μια 26αρα crt και σκεφτομουν να βαλω 32αρα wide γιατι μου φαινοταν τεραστια η 40αρα που ηθελε να βαλουμε η αδερφη μου. Ε βαλαμε 40αρα και τωρα μετα απο 2 χρονια μας φαινεται μικρη

Στο pc απο 17αρα πηγα σε 22αρα και ειμαι ευχαριστημενος. Στην αρχη μου φαινοταν μεγαλη ,αλλα τωρα οχι. Αν αλλαζα οθονη θα πηγαινα απο 22 σε 24 ιντσες. Ολα θεμα συνηθειας ειναι

Δημοσ.
Εχω μια 17 αρα και εφοσον θα παρω καινουριο pc θα παρω και καινουρια οθονη.ειμαι μεταξυ 22,23 η 24 ιντσων,θελω να παιζω και να βλεπω ταινιες.μαλλον την lg 2361 θα παρω αλλα μηπως 23" ειναι πολλες για pc?δεν θα ειναι ενοχλητικο για τα ματια που θα ειναι τοσο μεγαλη?αν ναι να παω σε 22 η μηπως και μικροτερη?τι προτεινετε?

για μενα οθονη PC πανω απο 22 ιντσων δε μπορεις να τη συνηθισεις..αλλα και να τη συνηθισεις δεν εχει γουστο.....καθεσαι τοσο κοντα στον υπολογιστη που δε θα μπορεις να δεις καν ολοκληρη την οθονη...αντε το πολυ 24 σε περιπτωση που καθεσαι καπως μακρια(που πιστευω πως ετσι δε θα βολευεσαι)...Τουλαχιστον εγω δε μπορω στην αποσταση που καθομαι απο την οθονη(στην φυσιολογικη αποσταση που καθονται ολοι) να παρακολουθησω μία οθονη πανω απο 22 ιντσες..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:34 ----------

αυτη η οθονη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Philips-231E1SB-TFT-Monitor-23-231E1SB-00.htm με 5770 καρτα γραφικων ειναι οκ?? γιατι philips βλεπω ελαχιστες και θελω τη γνωμη σας..

η καρτα γραφικων 5770 ειναι παρα πολυ καλη πες μας απλα αν παιζεις Crysis ή κανενα COD γιατι τοτε θα πρεπει να παρεις 5850/5870

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:37 ----------

Αν θες για παιχνιδια και ταινιες πας για 24 . Στα κειμενα ειναι λιγο το προβλημα στην αρχη μεχρι να το συνηθισεις ( καμια βδομαδα , μετα και εκει θα εισαι οκ ) .

Και εγω απο 19 πηγα σε 24 και δεν το εχω μετανιωσει σε τιποτα .

Για παιχνιδια δεν το συζητω .... αλλη αισθηση .

Αυτο είναι η γνωμη σου αλλοι για να παιξουν παιχνιδια θελουν 27 ιντσων αλλοι δε μπορουν πανω απο 20..δε σημαινει πως οσο παραπανω τοσο το καλυτερο..

Δημοσ.
οποτε παμε μεταξυ 23 και 24 λοιπον....eliasm21 αυτη που δειχνεις δεν ειναι ομως full hd:((((

Και αυτό είναι το προτέρημα νομίζω γιατί στις 22 ίντσες δεν καταλαβαίνεις και ιδιαίτερα διαφορά στις HD ταινίες είτε η οθόνη σου είναι 1920χ1080 είτε 1680χ1050. Στα 1680χ1050 όμως θα έχεις το προτέρημα ότι θα βλέπεις καλύτερα (λίγο πιο μεγάλα) τα γράμματα τα Menus κτλ... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος....

Δημοσ.
Και αυτό είναι το προτέρημα νομίζω γιατί στις 22 ίντσες δεν καταλαβαίνεις και ιδιαίτερα διαφορά στις HD ταινίες είτε η οθόνη σου είναι 1920χ1080 είτε 1680χ1050. Στα 1680χ1050 όμως θα έχεις το προτέρημα ότι θα βλέπεις καλύτερα (λίγο πιο μεγάλα) τα γράμματα τα Menus κτλ... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος....

εχεις ενα δικιο.παντως εχει μεγαλη διαφορα η 17" σε 1280*1024(που ειμαι εω και 4 χρονια περιπου)με την 23" η 24" 1920*1080???τοσο μικρα φαινονται δλδ?μου φαινεται παραξενο.απο κοντα που ειδα 23 και 24 δεν μου φαινοταν καποια διαφορα εκεινη τη στιγμη τουλαχιστον.

Δημοσ.
εχεις ενα δικιο.παντως εχει μεγαλη διαφορα η 17" σε 1280*1024(που ειμαι εω και 4 χρονια περιπου)με την 23" η 24" 1920*1080???τοσο μικρα φαινονται δλδ?μου φαινεται παραξενο.απο κοντα που ειδα 23 και 24 δεν μου φαινοταν καποια διαφορα εκεινη τη στιγμη τουλαχιστον.

Και εγώ σε 17" με 1280*1024 ήμουν από τότε που πείρα τον πρώτο μου υπολογιστή (8 χρόνια περίπου πριν) ίσως για αυτό μου είναι τόσο δύσκολη η μετάβαση.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι αν έχεις κανέναν φίλο με τέτοια οθόνη, να πας και να κάτσεις για καμία ώρα στο internet να δεις πως θα σου φανεί...

Αν τελικά την αλλάξω με την LG W2254TQ-PF θα σου πω εντυπώσεις!

Δημοσ.

η καρτα γραφικων 5770 ειναι παρα πολυ καλη πες μας απλα αν παιζεις Crysis ή κανενα COD γιατι τοτε θα πρεπει να παρεις 5850/5870

οχι δε παιζω γιαυτο παιρνω 5770 για την οθονη? σαν philips ? πολυ samsung και lg βλεπω..και δε ξερω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...