Martini Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα θελω να μαθω το Flash της Adobe. Έχει κανεις να προτεινει κανα οδηγο για εκμαθηση??? κανα site η link στο ιντερνετ??? Η κατι καλο για ξεκίνημα ??? Kαι κατι αναλυτικο η που να τα εξηγει ωραία ακομα καλυτερα.. Ακομα και για βιβλία ακουω! Θα προτιμουσα ελληνικα αλλα ακούω και για αγγλικα προτασεις( η και Links ) Επισης και προτασεις για δημιουργια flash με αλλο προγραμμα εκτος της adobe.. Όποιος ξέρει ακουω Τhanks! Αν ειναι το Flash Cs4 ακομα καλυτερα γιατι αυτο έχω. Ειδικα για βιβλίο.!
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google και voila. Επίσης μια σελίδα με links για tutorials. Υπάρχει και βιβλίο, το Adobe Flash CS4 Βήμα-Βήμα.
Martini Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω μερικα απο αυτα που πες φαινονται αρκετα καλα θα τα κοιταξω!!! το βιβλιο καλουτσικο φαινετε το εχεις δει η εχεις ακουσει τπτ για αυτο ??? Απλα θα ηθελα κατι με βημα- βημα, με παραδειγματα και τετοιο στυλ οχι ενα τομο που απλα να λεει και να γινεται ενας χαμος. Γιατι υπαρχουν και βιλβια που χεσε μεσα αν με πιανετε οποιος αλλος ξερει η εχει να προτεινει κατι ακουω.
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει γιατί δεν ασχολούμαι με Flash. Πάντως λέει Βήμα-Βήμα. Αν πας σε ένα βιβλιοπωλείο και το δεις, μπορείς να το ξεφυλλίσεις και να δεις πως είναι. Μερικά ακόμα Ελληνικά βιβλία που βρήκα σήμερα είναι στον Παπασωτηρίου. Μετά ίσως να χρειαστεί να πας σε Αγγλικές εκδόσεις. Δες μια λίστα στο [ame=http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=adobe+flash+cs4&x=0&y=0]Amazon UK[/ame].
Martini Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ε ειπα μπας και ξερει να μου πει κανεις για να ειμαι σιγορος οτι ειναι καλο.. η και καμια συμβουλη. thanks παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.