Προς το περιεχόμενο

Καινουργιο κινητο απο ebay

Deponakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον σκεφτομαι να αγορασω κινητο απο το ebay αυτο εδω=> http://global.ebay.com/Touchscreen_Dualsims_Handy_WLAN_WIFI_TV_FM_Ohne_Vertrag/390110528860/item

Εχει αγορασει κανεις αλλος ιδιο η παρομοιο η της ιδια εταιρειας κινητο?

Αντεχουν?

Και λογικα δεν θα μου κοστισει πανω απο την τιμη + τα εξοδα αποστολης που ειναι κοντα στα 20 ε?

Δημοσ.

εχει και στην ελλαδα κατι τετοιες κινεζικες φθηνες απομιμησεις iphone στα ιδια λεφτα..

πραγματικα,μην το παρεις

ειδικα αν σε ενδιαφερει η υγεια σου αλλα και των γυρω σου...

Δημοσ.

εδω εκπεμπει φουλ το γνησιο iphone ποσο μαλλον οι κινεζικες ρεπλικες του, με μηδαμινες προδιαγραφες

βεβαια δυστυχως δεν εχω καποια πηγη χειροπιαστη αυτη την στιγμη να επικαλεστω, αλλα φανταζομαι δεν υπαρχει ανθρωπος που το αμφισβητει

Δημοσ.

Εγω θα σου πω το πιο απλο. Πηρα κινητο απο "ελληνικο" e-καταστημα expansys υποτιθεται οτι ειχε τρια χρονια εγγυηση. Οταν χαλασε στον ενα και κατι μου ειπαν το εξης ωραιο, εμεις δινουμε τον ενα χρονο τα αλλα δυο τα δινει η εταιρια, η εταιρια ομως ηξερα οτι ειχε κλεισει εξαγοραστηκε και εκλεισε και η νεα. Οποτε εμεινα με το κινητο αμανατι υπαρχει λυση να το στειλω Γαλλια στα κεντρικα της expansys αλλα με χρεωση οποτε το εχω αφησει... Επεισης απο το ebay πηρα μια μπαταρια ελεγε οτι ηταν 1700 mA το ελεγε και στο κουτι, αλλα η μπαταρια πανω εγραφε 1500.

Συμπερασματικα, παρτο αν το θες και σου αρεσει ξεχωρα τις αμφιβολιες για την ακτινοβολια, ΑΛΛΑ αν σου χαλασει, σου χαλασε... Και να μπορει να βρεις αν το στειλεις και θελει 50 ευρω ταχυδρομικα μονο δεν εχει νοημα... Εγω ισως δοκιμαζα να παρω απο τα ελληνικα μαγαζια αλλα γνωριζωντας οτι πληρωνω κερατιατικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...