Προς το περιεχόμενο

usb - προβλημα

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Θα ηθελα βοηθεια σε ενα προβλημα που εχω.

Πανω στο pc εχω :

4 εξωτερικους δισκους με τροφοδοτικο πανω σε ενα hub (επισης με δικο του τροφοδοτικο ).Δυο εξωτερικους κατευθειαν στις usb.Oλα αυτα λειτουργουν απροβληματισμα , τους σκληρους τους βλεπει παντα κατευθειαν κλπ κλπ.

Εχω ομως ακομα ενα hub (ιδιο με το αλλο ,με δικο του τροφοδοτικο ) που πανω του εχω το δεκτη του ασυρματου ποντικιου και μια καμερουλα.

Αυτα λοιπον τα δυο τωρα τελευταια παυουν να τροφοδοτουνται , δεν λειτουργουν.

Στην αρχη νομισα οτι χαλασε το hub ,αλλα τα βαζω κατευθειαν πανω στο pc και δεν παιζουν.Μαλλον αλλες φορες παιζουν αν τα βγαλω-βαλω και αλλες καθολου.

Τωρα πριν λιγο για να τα ''επανηρθαν '' μετα απο restart.

Φαινεται δηλαδη σαν καποια στιγμη να ''νεκρωνουν'' μερικες θυρες usb.3,4 για την ακριβεια .Ολες δηλαδη εκτος απο αυτες που καβατζωνουν το hub των δισκων-οι δυο δισκοι και ο εκτυπωτης ... οι οποιες συνεχιζουν απτοητες...

Που μπορει να οφειλεται αυτο ? Κατι στα ρευματα (δεν αντεχει πχ το pc συνεχεια -δεν λειτουργει σωστα και αυτο φαινεται καποιες στιγμες ) , καπου αλλου,και γιατι επανηρθε πριν λιγο με ρεσταρτ (εκτος αν ηταν τυχαιο )..:rolleyes:

Αντε παιδια...ριχτε ιδεες...:-)

Δημοσ.
Μιλάμε για τις θύρες του Front Panel;

Πριν λιγο ''νεκρωσαν'' οι δυο θυρες του front panel , μια κενη πισω στην μητρικη ,και μια κενη θυρα εκ των δυο που εχει μια pci καρτα που εχω βαλει (η αλλη με δισκο επανω κανονικα..)..

Δεν μπορω να καταλαβω.Μηπως ειναι οριακα το pc με αυτα που εχει ηδη επανω ??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:04 ----------

Τωρα φαινεται να παιζουν κανονικα...προς το παρον

Δημοσ.

Ίσως να ζορίζεται το τροφοδοτικό να δώσει τα απαραίτητα Α σεη γραμμή που τροφοδοτεί τα usb και τους δίσκους. Δεν έχεις και λίγους..

Ποιο έχεις;

Όταν λες "νέκρωσαν"; Ούτε flashάκι δεν αναγνωρίζεται;

Δημοσ.
Ίσως να ζορίζεται το τροφοδοτικό να δώσει τα απαραίτητα Α σεη γραμμή που τροφοδοτεί τα usb και τους δίσκους. Δεν έχεις και λίγους..

Ποιο έχεις;

Όταν λες "νέκρωσαν"; Ούτε flashάκι δεν αναγνωρίζεται;

Εχω το thermaltake toughpower 750 .

Δεν σκεφτηκα να βαλω φλασακι , αλλα ο δεκτης του ποντικιου τιποτα..πουθενα

Τωρα ολα δειχνουν κανονικα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:15 ----------

Μου το εχει κανεις ομως τουλαχιστον 6,7 φορες τις τελευταιες μερες.Μονο που τοτε επαναρχοταν με ''βγαζω-βαζω'' , και ειχα υποθεσει οτι απλως το hub ψιλοκολαει..

Δημοσ.
Δοκίμασε χωρίς το hub στο οποίο έχεις τους δίσκους να δεις τι παίζει.

Οκ , αν το ξανακανει θα βγαλω τους δισκους , θα βαλω και ενα φλασακι να δω..

Παιζει να ηταν κανας ελεγκτης (αν υπαρχει στα usb δεν γνωριζω..:o) η να δημιουργει προβλημα για καποιο λογο η εσωτερικη pci καρτα usb ?

thanx για την βοηθεια . :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...