Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το νεο Windows Live Messenger

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ανάγκασε μερικές μέρες το windows live messenger να κάνω αναγκαστική αναβάθμιση στην τελευταία άθλια έκδοση.

Στο μεγάλο μου pc όλα είναι οκ. Στο netbook μου όμως μόλις συνδέομαι στον λογαριασμό βγαίνει αναφορά σφάλματος που μόλις πατάω να μην αποσταλλεί μου κλείνει το πρόγραμμα. Παραθέτω εικόνα.

Έκανα uninstall και το ξανάβαλα αλλά τα ίδια.

Τι να κάνω ρε παιδιά?

post-55110-129063037198_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι καμία σχέση, το έψαξα, το θέμα έχει ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο και οφείλεται σε ασυμβατότητες μεταξύ προγραμμάτων και άλλες αδυναμίες της νέας κολοέκδοσης. Λύνεται με διάφορους τρόπους που σε μένα δεν έπιασαν. Έτσι έκανα ένα restore με το acronis και διορθώθηκε.

Έλεος πια με αυτή την νέα κολοέκδοση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα

Την εχω ξαναγραψει την λυση αλλα αλλη μιαφορα δεν βλαπτει

Επειδη ειναι σπαστικο να κανεις με το ζορι αναβαθμιση και επειδη δεν λειτουργει καλα .

Μην Δεχτεις την αναβαθμιση

Κλεισε το messenger απο το systemtray

πηγαινε στα προγραμματα και στο φακελο το messenger .επελεξε το εκτελεσιμο και κανε δεξι κλικ και πηγαινε στην ιδοτητες και compatibility καρτελα

Διαλεξε Compatibility mode (windows 2000)

Κανεις εφαρμογη και ξανα τρεχεις το εκτελεσιμο κανεις Login και ολα ενταξει

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα..

Ειμαι νέος στο φορουμ κ θα ηθελα κ γω την βοηθεια σας..(Δεν ξερω αν επρεπε να το γραψω εδω..)

Απο προχθες εχω προβλημα με το μσν το 9..

Στην αρχη οταν πατουσα πανω σε μια επαφη δεν μου ανοιγε παραυθυρο για συνομιλια κ μ το κατεβαζε απευθειας στη γραμμη εργασιων..

κ μου βγαζει το παρακατω μην :

"Δεν ειναι δυνατον να συνδεθειτε στο Windows Live Messenger" Κωδικός σφαλματος: 8007007e.

το εκανα uninstall k install αλλα τπτ..μετα το εεψαξα στο ιντερνετ κ εσβησα τα παντα απο reg,απο τον c,μετα εβαλα το ccleaner αλλα παλι τπτ..

Μπορει καποιος να βοηθησει;;;;Μου εχει σπασει τα νευρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...