Προς το περιεχόμενο

600 euro. Οθονη ή τετραπυρηνος?

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To pc θα το χρειαστει φιλος και το θελει για τα παντα. Games,photoshop k.t.l. Το budget ειναι 600 ευρο ,αλλα δεν μπορω να βαλω και καλη οθονη και τετραπυρηνο καλο.

Οριστε τι σκεφτομαι

24508256.jpg

+ corsair 450w-66 ευρο

+ 4770- 81 ευρο

+ dell 2209wa - 250 euro

Συνολο 610 ευρο

Δημοσ.

Αφού έβγαλες pc με 350€ πάλι καλά να λές...

Αν θέλει να τα έχει όλα πες του ότι πρέπει να δώσει λίγα παραπάνω.Μια 5750 δηλαδή και τον quad.Δεν είναι και τεράστια η διαφορά σε λ7.Αλλιώς κοιτάξτε και για τίποτα used μπας και χωρέσει τίποτε από τα δύο.

Δημοσ.

Γεια,

Αυτό στο οποίο δε συμφωνώ ιδιαίτερα και θα γλιτώσει κι αρκετά λεφτά για έναν τετραπύρηνο είναι η οθόνη. Έχω μια Philips ΜVA κι έχω δει και τις IPS, panel το οποίο έχει η Dell κι έχω καταλήξει ότι τα σύγχρονα καλά TN όχι μόνο είναι πιο φτηνά αλλά και καλύτερα. Εϊναι πιο γρήγορα, τα χρώματα τους είναι λιγότερο saturated κι έχουν και λιγότερη κατανάλωση, ενώ οι γωνίες θέασης είναι κι αυτές εξαιρετικές στα ανώτερα μοντέλα.

Επίσης, θεωρώ τα 2 gb ότι είναι ελάχιστα για κάθε χρήση και καλύτερα να τοποθετηθούν 3gb, έστω και χωρίς ddr. ΆΛλη λύση είναι να μπουν 2x1gb, ώστε να είναι αυτά ddr και το τρίτο μόνο του.

Για το τροφοδοτικό όντως δε χρειάζεται 450watt για ένα σύσητμα που μετά βίας θα καταναλώνει γύρω στα 200 full όλα

Τέλος, η κάρτα γραφικών καλύτερα να είναι στο 1gb αν θέλει να κάνει κανά 3d

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...