nikos1071 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δεν κατάλαβες.Και τις dx10 κάρτες αποκλείεται να σταματήσει να τις υποστηρίζει μέχρι να μην σηκώνουν απολύτως τίποτα νέο.Όταν σταματάς την υποστήριξη σε κάτι το κάνεις επειδή δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσεις.Αν τολμούσε κάποια εταιρία και ειδικά στα γραφικά να κάνει κάτι τέτοιο θα έκλεινε κιόλας την επόμενη μέρα. και πώς θα σε υποχρεώσουν μετά να πάρεις το επόμενο μοντέλο? και δεν αναφέρομαι στους καμμένους που θα το έπαιρναν ούτως ή άλλως?
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 και πώς θα σε υποχρεώσουν μετά να πάρεις το επόμενο μοντέλο? και δεν αναφέρομαι στους καμμένους που θα το έπαιρναν ούτως ή άλλως? Δηλαδή εγώ που έχω μία Χ1950ΧΤΧ δε μπορώ να κατεβάσω τους τελευταίους;
nikos21aek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 και πώς θα σε υποχρεώσουν μετά να πάρεις το επόμενο μοντέλο? και δεν αναφέρομαι στους καμμένους που θα το έπαιρναν ούτως ή άλλως? Αν το μοντέλο που έχεις δεν σηκώνει αξιοπρεπώς ούτε το πιο ελαφρύ παιχνίδι της εποχής,εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να αλλάζεις drivers.Τι περιμένεις να σου κάνουν;
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 και πώς θα σε υποχρεώσουν μετά να πάρεις το επόμενο μοντέλο? και δεν αναφέρομαι στους καμμένους που θα το έπαιρναν ούτως ή άλλως? δηλαδη μολις βγαλουν αλλο μοντελο σταματανε και τα drivers? Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. πανε στο site της ΑΤΙ και προσπα8ησε να κατεβασεις drivers και δες ποιες καρτες υποστιρηζονται ακομα.
nikos1071 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ώπα.... παρεξήγηση... δε λέω ότι η ΑΤΙ σταματάει την υποστήριξη των παλαιών καρτών με κάθε νέο μοντέλο που βγάζει... αλίμονο αν αυνέβαινε αυτό... απλά από ότι ακούω η υποστήριξη που παρέχει η nvidia είναι καλύτερη... ιδία πείρα δεν έχω πάντως.... μέχρι τώρα μόνο ΑΤΙ έχω δουλέψει και δεν είχα πρόβλημα...
koproli8os Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Νικο και γω με onboard ATI X1250 ημουν για κανα χρονάκι και πηρα πριν κανα μηνα τη 4870 512mb και βρηκα την υγεια μου. Αφου δινεις μεχρι 120 θα σου προτεινα τη συγκεκριμενη υλοποιηση. Δεν εχει βεβαια χαμηλη καταναλωση αλλα δε παραγει και θορυβο. Για καταναλωση θα πας υποχρεωτικα στη σειρα ΑΤΙ 5χχχ.
sozz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 4870/gtx 260 αν τις βρεις μεταχειρισμενες αλλιως 5770.
nikos1071 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 κοπρολιθος, αυτήν την κάρτα (4870) μου πρότειναν στην αρχή (104 ευρώ καινούρια) και μου φάνηκε άριστη επιλογή, αλλά μόλις είδα την κατανάλωση σε σχέση με την 5770 είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω.... Είναι αλήθεια αθόρυβη? sozz μαλλον αυτό που προτείνεις θα κάνω.... αν βρω καμιά μεταχειρισμένη με κανένα 60 - 70αρι θα πάρω, αλλιώς πάω για 5770.... μέχρι να αλλάξω πάλι γνώμη χαχαχα (ολίγον αναποφάσιστος λόγω άγνοιας του αντικειμένου) Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας...
koproli8os Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Για την καταναλωση δε μπορεις να κανεις τιποτα, σε οτι αφορα το θορυβο περα απο κατιfull στροφες που δινει το ανεμηστηρι στο post ή τρωει καμια flashia (σπανιως) κατα την παρακολουθηση divX και παει στις 4000 στροφες (μιλαμε για 3-4 δευτερολεπτα) όπου και ακουγεται, κατα ταλλα μου δουλευει σταθερα στις 1250 με 1400 στροφες με θερμοκρασια στους 81 C και ενω επαιζα παιχνιδια τυπυ Crysis, Medal of Honour Airborne, MTW2 και όλα καλα. Δεν ειναι καθολου ενοχλητικος ο θορυβος. Επισης η υλοποιηση στα 512 προτεινεται για monitor μεχρι 22΄΄, γιατι δε ξερω τι TFT εχεις. Εγω τη πηρα μεταχειρησμενη στα 80 ευρωπουλα όπου πιστευω ότι ήταν μια εξαιρετικη αγορα, αν τη βρεις και καινουργια στα ~120Ε μεσω Scrooge ή όπου αλλου και παλι πιστευω ότι ειναι εξαιρετικη. Το θεμα της καταναλωσης είναι ενας σημαντικος παραγοντας αλλά όχι και ανασταλτικος. Καλη απόφαση!
nikos1071 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Για την καταναλωση δε μπορεις να κανεις τιποτα, σε οτι αφορα το θορυβο περα απο κατιfull στροφες που δινει το ανεμηστηρι στο post ή τρωει καμια flashia (σπανιως) κατα την παρακολουθηση divX και παει στις 4000 στροφες (μιλαμε για 3-4 δευτερολεπτα) όπου και ακουγεται, κατα ταλλα μου δουλευει σταθερα στις 1250 με 1400 στροφες με θερμοκρασια στους 81 C και ενω επαιζα παιχνιδια τυπυ Crysis, Medal of Honour Airborne, MTW2 και όλα καλα. Δεν ειναι καθολου ενοχλητικος ο θορυβος. Επισης η υλοποιηση στα 512 προτεινεται για monitor μεχρι 22΄΄, γιατι δε ξερω τι TFT εχεις. Εγω τη πηρα μεταχειρησμενη στα 80 ευρωπουλα όπου πιστευω ότι ήταν μια εξαιρετικη αγορα, αν τη βρεις και καινουργια στα ~120Ε μεσω Scrooge ή όπου αλλου και παλι πιστευω ότι ειναι εξαιρετικη. Το θεμα της καταναλωσης είναι ενας σημαντικος παραγοντας αλλά όχι και ανασταλτικος. Καλη απόφαση! Σε ευχαριστώ φιλαράκι, Asus 22.6 Full HD είναι το μονιτορ, σε 1920Χ1080 τα παίζω τα παιχνίδια... το Airborne και το FEAR έχουν λίγο αργή ανταπόκριση με την onboard .... κάτι Half Life 2 και CivIV τα παίζει απροβλημάτιστα...
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εδώ παίζει MOHA, FEAR, HL2 κλπ. με την onboard.. :Ρ
skatopaido Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 μηπως ειναι 21,5 '' η οθονη σου?Aυτη εχω και εγω
sozz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εδώ παίζει MOHA, FEAR, HL2 κλπ. με την onboard.. :Ρ δεν γεινετε η onboard να σου παιξει αυτα τα game και μια 5850 θα τον βγαλει για καμια 2-3 χρονια αμα παιζει τετοια game.
nikos1071 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Η οθόνη μου είναι όντως 21,5". το μοντέλο είναι το VH226. και ακριβώς επειδή το MOHA και το FEAR, παρόλο που τρέχουν, σέρνονται όπως κρυφογελάει και ο phanispal γι αυτό θέλω να πάρω μια καρτούλα.... Η 5850 φεύγει πολύ από τον προϋπολογισμό μου... ο οποίος ξεκίνησε από 120 Ε αλλά για χάρη της 5770 μπορεί να φθάσει τα 150....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.