psil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 γεια σας εχω κανει πριν 2 βδομαδες φορματ και το λαπτοπ μοθ εκει ποθ δουλευω μια χαρα κολλαει στα καλα καθουμενα και και δεν μπορω να κουνισω τπτ ουτε ποντικι ουτε alt control delete τπτ μηπως μπορει να μου κανεις τι φταιει!!!και για να κλεισει πρεπει να πατησω το μαγικο κουμπακι thx
mogolfiero Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Θα βοηθουσε αν μας ελεγες τι μοντελο κλπ ειναι, λειτουργικα μπλα μπλα , ετσι ξερα τι να σου πουμε?
psil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 εχει λειτουργικο windows xp professional sp2 intel core duo 1.5 Ghz 2 GB ram καρτα γραφικων nvidia geforce 8600m ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:57 ---------- κανεις που να ξερει τι φταιει;;;;
psil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 δλδ αν εχει ιους κλπ; παντως οταν το ανοιγω μισι ωρα δουλευει με πσιλοκολλιματα και μετα κολλαει
pcos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 πολλά μπορεί να είναι. από θερμοκρασία που αveβάζη αν υπολειτουργεί το ανεμιστηράκι, μέχρι χτυπημένο δίσκο, κακό τροφοδοτικό αλλα και χαλασμένη κάρτα γραφικών. a και μνήμες! άρχισε να ελέγχεις ένα ένα. πρώτα με memtest τις μνήμες, μετά με HDTUNE το δίσκο. μετά να δεις αν στο κάνει μονο με το ρεύμα ή και με την μπαταρία ή και με τα 2 μαζί
alex89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Επίσης κοίταξε και τη θερμοκρασία που έχεις ο φορητός όταν τον δουλεύεις. Αυτό μπορείς να το κάνεις με το Everest (αυτό χρησιμοποιώ προσωπικά, υπάρχουν όμως και άλλα προγράμματα παρόμοια).
yiannis71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Επισης αν το εχεις αρκετο καιρο ανοιξε το και καθαρισε το ανεμηστηρι του . Στο δικο μου acer που ειχα παρει εκθεσιακο κομματι απο το mediamarkt ετσι βρηκε την υγεια του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.