johnieXoX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 εεε δεν νομίζω το asus maximus να έχει χειρότερα υλικά κατασκευής από το asrock πάντως.. και αυτά είναι που παίζουν ρόλο, όχι τα αυτοκόλλητα.. οι πυκνωτές που έχει πάνω, οι φάσεις ρεύματος που βγάζει και τέτοια πράγματα.. αυτά παίζουν ρόλο για ένα αξιόπιστο και λιγικό πάντα overclock
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Eπιμένω πως η μητρική που σου προτείνω στο δεύτερο post θα σε καλύψει απόλυτα.
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 εεε δεν νομίζω το asus maximus να έχει χειρότερα υλικά κατασκευής από το asrock πάντως.. και αυτά είναι που παίζουν ρόλο, όχι τα αυτοκόλλητα..οι πυκνωτές που έχει πάνω, οι φάσεις ρεύματος που βγάζει και τέτοια πράγματα.. αυτά παίζουν ρόλο για ένα αξιόπιστο και λιγικό πάντα overclock οπως το λες. "να έχει χειρότερα υλικά κατασκευής "Αυτο δν σημαινει οτι δν ειναι αξιολογα τα υλικα της Asrock. Οι φασεις του ρευματος σε ενα o/c αυτης της ταξης δν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο. Αλλα πραγματικα,προσωπικη μου αποψη ειναι,οτι δεν 8α επρεπε να μιλαμε καν για overclock οταν προκειται για pc που 8α μπει σε γραφειο και πρωτο ρολο εχει η στα8εροτητα. Αν δουν οτι δεν τους φτανει ο cpu και στα 3.0 GHz να τον πας παλι λογικα δν 8α τους φτανει...
johnieXoX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 εεε.. δεν τον πας μόνο στα 3,00... και τα 3,30 θα τα φτάνει εύκολα... είναι γεγονός, ότι δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά μπορείς να γλυτώσεις την αναβάθμιση για κάνα χρόνο παραπάνω..
akadis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γεια, θα συμφωνήσω με όλους όσοι λένε για το ότι η 5850 δεν είναι η κατάλληλη λύση γιατί για 3d προγράμματα είναι δυνατόν να είναι άχρηστη ή στην καλύτερη δύσχρηστη. Έχω κι εγώ μια 4670 1gb για Rhinoceros κι ενώ είναι ταχύτατη σε ορισμένους τομείς είναι σχεδόν άχρηστη λόγω κολλήματων και συνιστώ ανεπιφύλακτα μια gt240 1gb (ή και 260) ή καλύτερα μια κανονικής τιμής firegl/quadro. Είναι σημαντικό τέλος να έχει υπ' όψη του κανείς/μία ότι το κυριότερο πρόβλημα που είναι δυνατόν να έχει κανείς με τις ανωτέρω κάρτες είναι η παντελής έλλειψη υποστήριξης στους drivers από ΑΤΙ/nvidia και εταιρείες 3d Όσο για τα υπόλοιπα.... γενικά έχω ακούσει ότι υπάρχει μια επιχορήγηση για ελεύθερους επαγγελματίες μηαχνικούς (ή κι άλλους) ύψους ~80%. Αν είσετε κι εσείς σ' αυτή την κατηγορία τότε θα πρέπει να βιαστείτε γιατί μέσα στην εβδομάδα ληγει η προθεσμία... Όπως και να 'χει, νομίζω ότι 200 ευρώ για μια μητρική που δε θα είναι δυνατόν να αναβαθμιστεί με άλλον επεξεργαστή, απ' όσα έχω ακούσει, είναι αρκετά λεφτά, έστω και για overclock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.