Προς το περιεχόμενο

Mητρικη συμβατη με καρτα γραφικων?

lupus34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα..κατεληξα σε αυτη τη μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528429 και σε αυτη την καρτα γραφικων http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513445 ενω τον επεξεργαστη τον εχω ηδη (ενα core 2 E7500 στα 2.9).. για 24αρα οθονη, τελευταια παιχνιδια και καλες αναλυσεις πχ στο dragon age origins ειμαστε ενταξει? και κατι αλλο, η καρτα αυτη γραφικων γραφει pci express 2.1 εχει προβλημα στην μητρικη που εχει 2.0 ή ειναι το ιδιο.. εχετε καμια αλλη προταση? ευχαριστω προκαταβολικα.....

Δημοσ.

αρκετα καλη επιλογη σε mobo και vga, αλλα η cpu ειναι καπως μικρη και θα χριαστει oc για να ανταπεξερθει στις αναλισεις της 24αρας.

με την καρτα γραφικων δεν εχεις κανενα προβλιμα απο θεμα σιμβατοτιτας, μην σε απασχολει καθολου το θεμα με την pci express.

ακομα και οι καρτες που εχουν pci express 2.1 δουλευουν ανετα σε μητρικες 5ετιας με pci express v1!!!!

Δημοσ.

ok, ευχαριστω.. σκεφτομαι και για 22αρα, ακομα δεν κατεληξα.. και οσον αφορα τον επεξεργαστη, με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω εναν 4πυρηνο.. η μητρικη με ενδιαφερει να ειναι ενταξει και αναβαθμισιμη αρκετα...

Δημοσ.

Δεν αξίζει να επενδύσεις σε s775, πόσο μάλλον από την στιγμή που σκέφτεσαι να αλλάξεις και cpu.

Κάνε υπομονή να τα αλλάξεις όλα μαζί.

Επίσης θα απέφευγα τις υβριδικές μητρικές, λόγω αμαρτωλού παρελθόντος.

Δημοσ.

Για i5-i7 θα αργησω να παω, αυτο που σκεφτομαι ειναι 4πυρηνος που ειναι συμβατοι και με αυτη τη μητρικη.. τι εννοεις λεγοντας υβριδικη?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:37 ----------

Για i5-i7 θα αργησω να παω, αυτο που σκεφτομαι ειναι 4πυρηνος που ειναι συμβατοι και με αυτη τη μητρικη.. τι εννοεις λεγοντας υβριδικη και αμαρτωλο παρελθον?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:52 ----------

Καταλαβω τι σημαινει υβριδικη.. Mπορει καποιος να μου προτεινει τοτε μια αξιοπρεπη οικονομικη μητρικη να κανω τη δουλεια μου με αυτα τα δεδομενα? και οσον αφορα το raid, υπαρχει δυνατοτητα σε ολες τις μητρικες? διοτι στο φορματ θα ηθελα να το κανω raid 0 μεσα απο την bios που ειναι καλυτερο για παιχνιδια.. αλλα γινεται με οποιαδηποτε μητρικη? και γιατι οι περισσοτερες δεν εχουν pci express 2.0? στην καρτα εχω καταληξει και δεν θελω να την αλλαξω αλλα θελω ολα να συμβαδιζουν....

Δημοσ.

Σχεδόν όλες.

Επιμένω, να μείνεις με την μητρική και τον επεξεργαστή που έχεις ήδη, να πάρεις μόνο την κάρτα γραφικών, και αργότερα πας σε i5 ή AM3.

Το raid θα σου δώσει από απειροελάχιστo εώς μηδαμηνό boost στα games.

Δημοσ.
Σχεδόν όλες.

Επιμένω, να μείνεις με την μητρική και τον επεξεργαστή που έχεις ήδη, να πάρεις μόνο την κάρτα γραφικών, και αργότερα πας σε i5 ή AM3.

Το raid θα σου δώσει από απειροελάχιστo εώς μηδαμηνό boost στα games.

+10000000E^1000000E^10000000E^1000000 :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...