Προς το περιεχόμενο

PS2 - Απορία τιμης - Ζητείται απάντηση

spiros91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη αν τοποθετώ λάθος το μήνυμά μου, αλλά μετά από 15' ψαξίματος, δεν βρήκα που αλλού να το βάλω... Αν κρίνει κάποιος ότι πρέπει να μεταφερθεί, ας το κάνει...

Λοιπον, βρήκα ένα PlayStation 2 normal(το προτιμώ αντί της αισχρής λέξης fat) edition του 2003, με τσιπάκι από 2005, 3 χειριστήρια αυθεντικά, 3.5, 2 χρόνων και 2 μηνών αντίστοιχα το καθένα, με multitap, 2 memory, όλα τα εξαρτήματα είναι sony, με ματάκι 2μισι χρόνων, και 150 παιχνίδια... Το βρήκα 150ευρώ... Δεν μπορώ να πάρω PlayStation 3, λόγω ελλείψης χρημάτων(για παιχνίδια και τηλεόραση)... Συμφέρει??? Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει... Ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

βασικα εγω δεν θα το επαιρνα.

θα προτιμουσα με λιγα παραπανω να επαιρνα ενα 360 αν δεν μπορουσα πλει 3

αλλα ακομα και πλει 2 να επαιρνα, απο το 2003;

εγω που εχω το launch πσ2 αντιμετωπισα πολλα προβληματα με συμβατοτητες σε τσιπ,παιχνιδια κλπ

θα προτεινα να εξετασεις την λυση αγορας καινουργιου πσ2 και για τσιπ βλεπει,υπολογιζεπερι τα 30 ευρα νομιζω.

αλλα δεν αξιζει να πας σε λυσεις τοσο παλιες,ακομα και το 360 αξιζει σαφως περισσοτερο..

το ερωτημα ειναι,ειναι ζητουμενο για εσενα να παιζει αντιγραφα (ασφαλειας);

παντως και το πσ3 δεν ειναι ακριβο http://skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=ps3

οσο για το 360

http://skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=xbox+360

Δημοσ.
Συγνώμη αν τοποθετώ λάθος το μήνυμά μου, αλλά μετά από 15' ψαξίματος, δεν βρήκα που αλλού να το βάλω... Αν κρίνει κάποιος ότι πρέπει να μεταφερθεί, ας το κάνει...

Λοιπον, βρήκα ένα PlayStation 2 normal(το προτιμώ αντί της αισχρής λέξης fat) edition του 2003, με τσιπάκι από 2005, 3 χειριστήρια αυθεντικά, 3.5, 2 χρόνων και 2 μηνών αντίστοιχα το καθένα, με multitap, 2 memory, όλα τα εξαρτήματα είναι sony, με ματάκι 2μισι χρόνων, και 150 παιχνίδια... Το βρήκα 150ευρώ... Δεν μπορώ να πάρω PlayStation 3, λόγω ελλείψης χρημάτων(για παιχνίδια και τηλεόραση)... Συμφέρει??? Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει... Ευχαριστώ πολύ...

Οπως ειπαν και οι αλλοι καλητερα παρε ενα 360.

Αν θες ps2 καλητερα παρε ενα καινουργιο(με καποιο καινουργιο modchip) γιατι με τοσο παλιο ps2 μπορει να εχεις προβληματα(π.χ. ασυμβατοτητα με το modchip,να χαλασει το laser,κοληματα κτλ.).

Δημοσ.

Xbox 360 Elite 120GB

xbox360amazon.jpg

>http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=amb_link_85353073_1?ie=UTF8&docId=1000095443&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0XV708E58HHDS35KNY21&pf_rd_t=101&pf_rd_p=475050593&pf_rd_i=506846

205.47 GBP = 228.058 EUR

Δημοσ.

αμα σου αρεσει να παιζεις πολλα και εξαιρετικα jrpg

τοτε ξερεις οτι το ps2 ειναι μονοδρομος

αν παλι οχι

τοτε ενα 360 arcade πριν τον september 09 ειναι η ποιο συνετη επιλογή

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
γιατι πριν απο σεπτεμβριο 09?

γιατι μου φαινεται οτι η νεα εκδοση του liteon δεν φλασαρεται ακομα

i could be wrong... :-)

Δημοσ.

Τρεις οι λύσεις φίλε μου:

1. Παίρνεις ένα Χ360 καινούριο στα 160 και το φλασάρεις, απλά πρέπει να βρεις μοντέλο πριν τον Αύγουστο. (Εύκολο είναι ακόμα).

2. Παίρνεις ένα Χ360 μπαναρισμένο και φλασαρισμένο έτοιμο περίπο 70-80-90 ευρώ. Ξέρω πολλούς που τα πουλάν. Πάνε μια βόλτα στο εξαιρετικό 360-gr.com και θα δεις. Απλά δε θα παίζεις ονλαιν.

3. Παίρνεις ένα ps2 slim με 85 ευρώ και μια κάρτα μνήμης 5 ευρώ την οποία πατσάρεις για να παίζει τα πάντα όλα.

Καλύτερη περίπτωση αν δεν παίζεις ονλαιν είναι φυσικά η 2

Δημοσ.

Είναι λίγο άκυρο πλέον να αγοράσεις κονσόλα 10ετίας.

Πλέον οι κορυφαίοι τίτλοι με τα next gen γραφικά εμφανίζονται όλο και πιο συχνά και θα ήταν λάθος να πάρεις κάτι τόσο παλιό.

Κάνε υπομονή μέχρι τις γιορτές και πάρε xbox 360 η ps3.

Όλο και κάτι θα μαζέψεις τις γιορτές.

Επίσης συγκρίσεις ανάμεσα σε ps2 με χβοχ360 και ps3 δεν μπορούν να γίνουν γιατί απλά είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας το hardware του ps2.

Το xbox 360 και το ps3 είναι next gen κονσόλες και ανεβάζουν τον ρεαλισμό του gaming σε άλλα επίπεδα.

Δημοσ.

το xbox ειναι μονοδρομος φιλε μου, το Ps2 δε λεω για την εποχη του εσπερνε τωρα ομως εφοσον εχουν βγει νεες κονσολες ειδικα το xbox αποτελει το καλυτερο value for money

Δημοσ.

λοιπόν δεν αξίζει ,είναι εντελώς ripoff ,150ε είναι πάρα πολλά ειδικά αν έχεις την ικανότητα να χαιρετάς τον θείο όποτε θες..... πάρε με 100ε ενα καινούριο ps2 μιας και δεν έχεις καλή tv ,τσιπαρε το με αλλα 30ε και κάψε οτι γουστάρεις.

2η επιλογή xbox 360 arcade ,στα 170 "απορώ γιατι κάποιος σου πρώτεινε το elite εφόσον αναφέρεις θέμα χρημάτων......." φλάσαρε το με αλλα 15ε"αν εισαι αθήνα" και είσαι jt.

το ps2 έχει μεγαλύτερο και καλύτερο game library απο το 360,γραφικά στην tv σου δεν πρόκειται να δεις τουλάχιστον δες gameplay.αναλογα το genre που σαρέσει διάλεξε,αν σαρέσουν τα jrpgs σαν και μένα δεν πρέπει να χάσεις το ps2(καθώς μετά το Psx θεωρώ πως είναι η καλύτερη κονσόλα).πάντος αν δεν έχεις καλή tv μην βιάζεσαι να πάρεις this gen console.περίμενε να πέσουν κιάλλο οι τιμές.

Δημοσ.

Καλημέρα σας..Εχω PS3 το οποίο έχει δουλέψει max 10 φορές..2 gamepad + 2 games,τιμή 150e .Aν κάποιος ενδιαφέρεται είναι σε άριστη μπορεί και παραπάνω από άριστη κατάσταση ας επικοινωνήσει:6944969594 Αποστόλης

Δημοσ.
λοιπόν δεν αξίζει ,είναι εντελώς ripoff ,150ε είναι πάρα πολλά ειδικά αν έχεις την ικανότητα να χαιρετάς τον θείο όποτε θες..... πάρε με 100ε ενα καινούριο ps2 μιας και δεν έχεις καλή tv ,τσιπαρε το με αλλα 30ε και κάψε οτι γουστάρεις.

2η επιλογή xbox 360 arcade ,στα 170 "απορώ γιατι κάποιος σου πρώτεινε το elite εφόσον αναφέρεις θέμα χρημάτων......." φλάσαρε το με αλλα 15ε"αν εισαι αθήνα" και είσαι jt.

το ps2 έχει μεγαλύτερο και καλύτερο game library απο το 360,γραφικά στην tv σου δεν πρόκειται να δεις τουλάχιστον δες gameplay.αναλογα το genre που σαρέσει διάλεξε,αν σαρέσουν τα jrpgs σαν και μένα δεν πρέπει να χάσεις το ps2(καθώς μετά το Psx θεωρώ πως είναι η καλύτερη κονσόλα).πάντος αν δεν έχεις καλή tv μην βιάζεσαι να πάρεις this gen console.περίμενε να πέσουν κιάλλο οι τιμές.

Γιατί με 50€ περισσότερα παίρνει μια πιο ολοκληρωμένη λύση με 2ο χειριστήριο και 120GB σκληρό... Είναι το απόλυτο value for money...

Και πλησιάζουν Χριστούγεννα οπότε αν ο φίλος κάνει λίγη υπομονή θα μαζέψει άλλο ένα 50€ και θα το πάρει....

Δημοσ.
Γιατί με 50€ περισσότερα παίρνει μια πιο ολοκληρωμένη λύση με 2ο χειριστήριο και 120GB σκληρό... Είναι το απόλυτο value for money...

Και πλησιάζουν Χριστούγεννα οπότε αν ο φίλος κάνει λίγη υπομονή θα μαζέψει άλλο ένα 50€ και θα το πάρει....

και με άλλα 50 περνει ps3 και με αλλα 100 πέρνει pc...... και με άλλα 5.000 πέρνει αμάξι.χαλαρώστε δεν υπάρχει απόλυτο value ,όπου φτάνει του καθενός η τσέπη ,μια χαρά είναι και το ps2.μια χαρα διασκέδαση θα βγάλει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...