Kostas_xolargos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 The wire. ευχαριστω φιλε το τσεκαρα στο imdb και μου φαινεται οτι ειναι καλη σαν αυτο που ψαχνω.
Muchacho Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ξεκινησα να την βλεπω και μολις τελιωσα τον 2ο κυκλο και ελπιζω να συνεχισει ετσι και στους επομενους κυκλους ...
koystado Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ο τρίτος κύκλος ο καλύτερος για μένα ... συνέχισε να τα δεις όλα
Djole_7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Τα σπαει η σειρα ειμαι στα τελειωματα της 2ης και παω για την τριτη σεζον..σαν τον Οπι και τον Τζαξ δεν εχει!
Muchacho Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ψιλοβαρεθηκα.. Περισσοτερους ψευτες,τσατσους,διπροσωπους και ξεφτιλισμενους σε σειρα δεν εχω ξαναδει..
MaxPayne Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δες μεχρι και τη 5η και τα λεμε..αντε να βγει και η 6η σε λιγο
Str Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 η σειρά είναι πολύ καλή... αυτό που προσπαθούν να τον κάνουν και λογοτέχνη με το μολυβάκι του ΙΚΕΑ στην ταράτσα να κρατάει τσαλακωμένα κωλόχαρτα γράφοντας την ψυχή του στο μελλοντικό γιο του να μην είχε όμως...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Εχει ενδιαφέρον γιατι έχει μηχανές, πιστολια, συμμορίες, ιρλανδους, ναρκωτικά κλπ Για να περναει η ώρα ειναι καλό, από το 1ο επεισοδιο έδειξε ότι θα εχει υπερβολες και ότι ο θεατης θα πρέπει να μην εχει ιδιαιτερες απαιτησεις ρεαλισμού. Τιμια σειρά.
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Θυμάται κανείς τι είχε πει ο Sutter? Θα το πάει 7 seasons; Ή παραπάνω. Έχω σταματήσει από αρχές της προηγούμενης (αλλά ίσως δω τα επεισόδια που θα οδηγήσουν στο φινάλε της σειράς). Υπάρχει αισθητή κατηφόρα (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) μετά τη 2η season, η οποία ήταν και η καλύτερη. Τους αναγνωρίζω ότι έχουν κάνει cast μερικούς πολύ καλούς ηθοποιούς (πολλοί είναι βετεράνοι από το Deadwood).
Chrisxxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 O Οτο Μονο που δεν εχει κατσει να τον μαμησουν για το κλαμπ. 4
MaxPayne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θελω να κανω spoil αλλα στην 6η σεζον,ο lee toric βαζει κατι νταβραντισμενους να βιαζουν καθε πρωι τον οττο
manost Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θελω να κανω spoil αλλα στην 6η σεζον,ο lee toric βαζει κατι νταβραντισμενους να βιαζουν καθε πρωι τον οττο Που να έκανες και spoiler δηλαδή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα