RottenLungs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω βαρέθηκα... Και την περίμενα πως και πως την νέα σαιζόν, γαμώ. Άλλα 3 τέτοια επεισόδεια και την αφήνω να την δώ όλη μαζί στο τέλος. Υ.Γ. Εγω την είδα χωρίς υπότιτλους. Δεν είμαι και κανα τρομερός στα αγγλικά αλλα την συγκεκριμένη την καταλαβαίνεις εύκολα.
RottenLungs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξη το ξανα είδα σήμερα και μου φάνηκε αρκετά καλύτερο. Ε χθές απο ότι φαίνεται ήμουν επηρρεασμένος απο κάτι προσωπικό και γιαυτό το πήρα στραβά...
RottenLungs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το story... Απίστευτα βαρετό. Αντε να το βρεί το παιδί να τελειώνουμε...
Whiteyez Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Και μένα, έχει χαθεί το ενδιαφέρον, ας ελπίζουμε να μην συνεχιστεί αυτό στα επόμενα επεισόδια.
Kasrith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Στο τελος ξενερωσα οταν επεσε η Τζεμα και δεν προλαβε να τους πε. Λεω μεσα μου "τωρα ποιος ξερει ποσο υα το τραβηξουν ακομα..."
Kasrith Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εχει παρει θετικη στροφη. Ειδικα το 2ο μισο του επισοδειου, ανεβηκε αρκετα. Ισως και να προλαβαινουν να σωσουν την σεζον edit ουαου, μου φαινεται εμεινα ο μονος που το βλεπει κ αυτο Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2010 από Kasrith
Whiteyez Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ας ελπίζουμε να έχει ενδιαφέρον το επόμενο επεισόδιο (έτσι φαίνεται δλδ). Kasrith είμαι και εγώ εδώ.
Whiteyez Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ας ελπίζουμε να έχει ενδιαφέρον το επόμενο επεισόδιο (έτσι φαίνεται δλδ). Kasrith είμαι και εγώ εδώ.
Xorxhs! Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 και που να φανταστεις οτι απο το main story ξερουμε πολυ λιγα πραγματα (john teler)...3 season εως τωρα..
Xorxhs! Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 και που να φανταστεις οτι απο το main story ξερουμε πολυ λιγα πραγματα (john teler)...3 season εως τωρα..
anthony_88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 πολυ υποτονικη η σεζον ως τωρα, αν και εχει αναπτυξει ιδιαιτερα τους χαρακτηρες και βλεπουμε τωρα στα δυσκολα την ανθρωπινη πλευρα τους, ειτε αφορα μπιζνες με συμμοριες ειτε προσωπικα ζητηματα.
anthony_88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 πολυ υποτονικη η σεζον ως τωρα, αν και εχει αναπτυξει ιδιαιτερα τους χαρακτηρες και βλεπουμε τωρα στα δυσκολα την ανθρωπινη πλευρα τους, ειτε αφορα μπιζνες με συμμοριες ειτε προσωπικα ζητηματα.
Kasrith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Kasrith είμαι και εγώ εδώ. Αντε ρε και βαρεθηκα να το συζηταω μεμενα
Kasrith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Kasrith είμαι και εγώ εδώ. Αντε ρε και βαρεθηκα να το συζηταω μεμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα