Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βαρέθηκα... Και την περίμενα πως και πως την νέα σαιζόν, γαμώ. Άλλα 3 τέτοια επεισόδεια και την αφήνω να την δώ όλη μαζί στο τέλος.

Υ.Γ. Εγω την είδα χωρίς υπότιτλους. Δεν είμαι και κανα τρομερός στα αγγλικά αλλα την συγκεκριμένη την καταλαβαίνεις εύκολα.

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξη το ξανα είδα σήμερα και μου φάνηκε αρκετά καλύτερο. Ε χθές απο ότι φαίνεται ήμουν επηρρεασμένος απο κάτι προσωπικό και γιαυτό το πήρα στραβά...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μένα, έχει χαθεί το ενδιαφέρον, ας ελπίζουμε να μην συνεχιστεί αυτό στα επόμενα επεισόδια.

Δημοσ.

Στο τελος ξενερωσα οταν

επεσε η Τζεμα και δεν προλαβε να τους πε. Λεω μεσα μου "τωρα ποιος ξερει ποσο υα το τραβηξουν ακομα..."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει παρει θετικη στροφη. Ειδικα το 2ο μισο του επισοδειου, ανεβηκε αρκετα. Ισως και να προλαβαινουν να σωσουν την σεζον

edit ουαου, μου φαινεται εμεινα ο μονος που το βλεπει κ αυτο :P

Επεξ/σία από Kasrith
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ας ελπίζουμε να έχει ενδιαφέρον το επόμενο επεισόδιο (έτσι φαίνεται δλδ). Kasrith είμαι και εγώ εδώ. :-D

Δημοσ.

Ας ελπίζουμε να έχει ενδιαφέρον το επόμενο επεισόδιο (έτσι φαίνεται δλδ). Kasrith είμαι και εγώ εδώ. :-D

Δημοσ.

πολυ υποτονικη η σεζον ως τωρα, αν και εχει αναπτυξει ιδιαιτερα τους χαρακτηρες και βλεπουμε τωρα στα δυσκολα την ανθρωπινη πλευρα τους, ειτε αφορα μπιζνες με συμμοριες ειτε προσωπικα ζητηματα.

Δημοσ.

πολυ υποτονικη η σεζον ως τωρα, αν και εχει αναπτυξει ιδιαιτερα τους χαρακτηρες και βλεπουμε τωρα στα δυσκολα την ανθρωπινη πλευρα τους, ειτε αφορα μπιζνες με συμμοριες ειτε προσωπικα ζητηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...