Caiden Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το δήλωσαν,ή το υποθέτουμε? Το διαβασα στο fb, ηταν κατι σαν guardian angel 1
Norone92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Το δήλωσαν,ή το υποθέτουμε? Σε ένα επεισόδιο στην 6η νομίζω σεζόν είχε αυτό ως κύρια υπόθεση. Η κόρη της γυναίκας που πέθανε στο ατύχημα του Τζον ήθελε να εκδικηθεί το club και όταν ο Τζαξ μίλαγε με τον πατέρα της μικρής είδε μια φωτογραφία στην οποία ήταν η μάνα της. Η μάνα της ήταν όντως η άστεγη, αυτή που εμφανίζεται σε τόσες άκυρες στιγμές (μέχρι και στην Ιρλανδία), και στο ίδιο επεισόδιο η κόρη πέρασε μπροστά της χωρίς να τη δει. Οπότε επειδή πάντα εμφανιζόταν πριν από κάποια δυσάρεστη στιγμή για τον Τζαξ ή τη Τζέμα που είναι οι δύο πιο κοντινοί στο άτομο που τη σκότωσε, το πνέυμα της ήταν για αυτούς κάτι σαν προάγγελος του θανάτου.
Kostasspil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Γενικά το επεισόδιο είχε πολλούς συμβολισμούς με κυριότερο Το ψωμί και το κρασί σε συνδυασμό με τα ανοιχτά χέρια του Τζαξ πάνω στη μηχανή απλώς μέχρι τώρα απλά το άφηναν να πλανάται στην σειρά.
headbanger Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τι τέλος. τι μουσική. i am le sad που τελείωσε η σειρά.
bazinga13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Εσυ οταν πεθανει η γυναικα σου,δεις τον καλυτερο σου φιλο να πεθαινει και απαγαγουν τον γιο σου μην κλαψεις Ααααα δηλαδη κατ εσενα 3 φορες εκλαψε ε?Αυτες που αναφερεις μονο ε? :-D Μαλλον πρεπει να σταματησες καπου στην 4η-5η σεζον Και στην τελικη ενταξει μην φρικαρεις,ασε να κανουμε και λιγη πλακιτσα,δεν ηθελα να σου προσβαλω τον ξανθο επιβητορα Peace Bro
koystado Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Σαιξπηρικό το τέλος του Sons of Anarchy δυστυχώς μία υπέροχη σειρά έκανε το κύκλο της και τελείωσε, πάντως χαίρομαι που έδωσε μία έμμεση και όχι άμεση απάντηση για την ρακοσυλλέκτρια που εμφανίζονταν από το πρώτο κύκλο
Fan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκίνησα την πρώτη σεζόν τον Νοέμβριο και είδα το τέλος της σειράς σήμερα. Πραγματικά μονορούφι. Δεν ξέρω ποια σεζόν μου άρεσε περισσότερο ή λιγότερο. Γενικά άξιζε πάντως. Δεν πιστεύω να γίνει κανένα μπαμ και να ανακοινώσουν από το πουθενά ότι θα έχει και 8η;
Norone92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκίνησα την πρώτη σεζόν τον Νοέμβριο και είδα το τέλος της σειράς σήμερα. Πραγματικά μονορούφι. Δεν ξέρω ποια σεζόν μου άρεσε περισσότερο ή λιγότερο. Γενικά άξιζε πάντως. Δεν πιστεύω να γίνει κανένα μπαμ και να ανακοινώσουν από το πουθενά ότι θα έχει και 8η; Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι κάτι σαν origins, το story των First 9 και τα σκηνικά όταν πρωτοϊδρύθηκε το club ως το θάνατο του JT. Δε θα είχε ουσία και νόημα να συνεχιστεί. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο πάντως, θα ήταν ενδιαφέρον. 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Παει και αυτη η σειρα αναμενομενο το τελος ελπιζω να συνεχισει η ανασταση της καριερας της Katey Sagal και να την δουμε και αλλου.Οπως επισης και την Winter Ave Zoli για διαφορετικους λογους φυσικα .
johnmak Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα αν καποια σειρα δεν μου αρεσει παντως πραγματικα δεν την συνεχιζω.Η αν την συνεχισω, αν δω οτι θα συνεχισει να μην μου αρεσει, μετα απο 10 επεισοδια πες μια αντε σε τρελες περιπτωσεις 2 σεζον δεν υπαρχει περιπτωση να την συνεχισω..Τωρα εσεις που μου λετε οτι δεν σας αρεσε και κραζετε και βλεπετε 4 η 5ΣΕΖΟΝ που δεν σας αρεσουν '''απλα για να δειτε'' πρεπει να καταλαβετε οτι καποιο προβλημα υπαρχει...Η οτι πρεπει να μαθετε να εκμεταλλευεστε καπως αλλιως τον χρονο σας..Η οτι απλα λετε για να πειτε--πολυ συνηθες στην χωρουλα μας.On the topic φυσικα ειχε τις καλες και τις κακες στιγμες της αλλα ηταν απο τις σειρες που ποτε δεν εκανα τεραστιο διαλειμμα για να την δω..Ολες οι σεζον μου αρεσαν αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο,,αλλα θυμαμαι αλλα οχι,,αλλα γενικα ειναι απο τις σειρες που εχουν μπει στις προσωπικες μου 'αγαπημενες'..Ωραιο τελος..Τις αρμοζε.. Αν και φαινοταν,παντως δεν ξερω ακομαα αν ηθελα ο Τζαξ να πεθανει τελικα..Οπως δεν ηθελα σιγουρα για τον Ανσερ. .Και κριμα απο την μια που τελειωσε,,αν και οντως δν σηκωνε αλλο τραβηγμα..Κατι για τους first nine η οτιδηποτε σε παρομοιο κλιμα με καινουριες ιδεες σιγουρα θα ηταν ενδιαφερον.. Και παντως την πλακα του θα χε και μια 12αρα επεισοδια με αρχηγο τον Τσιμπς περισσοτερο αναλυση ΟΛΩΝ αυτων των χαρακτηρων που ο ρολος τους ηταν καπως μειωμενος,,και παντου mayhem παλι με καποιον τροπο. .Γιατι οντως θα μου λειψει και λιγο η φαση.. 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ας εξηγησει καποιος που καταλαβε τον συμβολισμο γιατι εγω αδυνατω ... Τι ηθελε να πει ο ποιητης με το ψωμι και τα κορακια στην τελευταια σκηνη?Η' με την αστεγο με το μπουκαλι και το ψωμι ?εεε?
Kostasspil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ας εξηγησει καποιος που καταλαβε τον συμβολισμο γιατι εγω αδυνατω ... Τι ηθελε να πει ο ποιητης με το ψωμι και τα κορακια στην τελευταια σκηνη?Η' με την αστεγο με το μπουκαλι και το ψωμι ?εεε? Reference to Jesus Christ ήταν η φάση. Και όχι μόνο το ψωμί/κρασί, αλλά και ο θάνατος του Τζαξ που θυσιάζεται για το κλαμπ του.
speedy23 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα αν καποια σειρα δεν μου αρεσει παντως πραγματικα δεν την συνεχιζω.Η αν την συνεχισω, αν δω οτι θα συνεχισει να μην μου αρεσει, μετα απο 10 επεισοδια πες μια αντε σε τρελες περιπτωσεις 2 σεζον δεν υπαρχει περιπτωση να την συνεχισω..Τωρα εσεις που μου λετε οτι δεν σας αρεσε και κραζετε και βλεπετε 4 η 5ΣΕΖΟΝ που δεν σας αρεσουν '''απλα για να δειτε'' πρεπει να καταλαβετε οτι καποιο προβλημα υπαρχει...Η οτι πρεπει να μαθετε να εκμεταλλευεστε καπως αλλιως τον χρονο σας..Η οτι απλα λετε για να πειτε--πολυ συνηθες στην χωρουλα μας. Προσωπικα με την συγκεκριμενη σειρα, μονο αυτη τη σεζον, την τελευταια, περιμενα επεισοδιο ανα εβδομαδα. Τα ειχα δει ολα μαζεμενα πριν. Πηρα τα καλα της με τα κακα της. Anyway, σιγουρα με την λογικη να βλεπεις κατι ΜΟΝΟ για να το κραζεις ειναι μαλακια. Απο την αλλη εχουμε το παραδειγμα των fanboys, που δεν αντεχουν κριτικη για την σειρα τους που ειναι εξισου τραγικο. Καποια ατομα εδω μεσα δινουν την εντυπωση, οτι θα "δεχθουν" μονο καλα λογια για τη σειρα τους. Οτιδηποτε αλλο, που περιλαμβανει και fair κριτικη, ειναι haters. Less of that, please.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα