Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Είχα χάσει το ενδιαφέρον μου, ίσως έπαιξε ρόλο που ξέρω ότι η 7η είναι η τελευταία, αλλά το σημερινό ήταν πολύ καλό. Θύμισε τις παλιές καλές εποχές
GreekMonkey Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Γαμώτο την έβδομη σεζόν την βλέπουμε πολλά άτομα μαζί με αποτέλεσμα να μην προσέχω καν τι γίνεται πολλές φορές. Κρίμα γιατί όντως πρέπει να είναι καλά τα τελευταία.
4saken Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Νομιζω οτι ειναι κατωτερη των προηγουμενων 6...Αλλα βλεπω να απογειωνεται απο δω και περα... Ρε Τζακς αγορι μου τι περιμενες να γινει?Πρωτη φορα ειναι η τελευταια? ΕΠΙΚΟ FAIL στους υποτιτλους. Λεει ο Τζακς "It wasn't a street beef" Beef ειναι η διαμαχη,διενεξη κτλ και ειναι ενας ορος που εχει χρησιμοποιηθει 100αδες φορες στην σειρα. Η μεταφραση ηταν Βοειο κρεας του δρομου.....Ελεος. 1
johnmak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Και επειδη ο Τζαξ κανει τις μαλακιες του σε αυτη την σεζον πως θα του φανει να δει τον Ειμπελ να βρισκει εκει κανα ξεμπαρκο πιστολι και να σκοτωνει την μανα του??Τρελο σεναριο το βλεμμα του μικρου ομως ελεγε πολλα και εχει αρχισει και τα περιεργα ...Να με συμπαθατε ολοι οι αλλοι εγω να πεθανει η μαλακισμενη θελω μονο...Αφου ελεγα ο αλλος ο ηλιθιος δεν μπορουσε να αρχιζει να φωναζει να φαει την φρικη του να τα πει ολα,σιγα σιγα να τον πιστεψουν,να ξεφορτωθουμε την Τζεμα στα επομενα 2-3 επεισοδια και να δουμε αγνη τρελα συμμοριων ως το τερμα στα επομενα ως το τελος....Αλλα δεν....Παει πολυ καλα παντως και ας μας εκνευριζει
GreekMonkey Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Όντως ένα ξεκοίλιασμα της Τζέμας από τον Τζάξ, έτσι με μίσος θα ήταν ότι καλύτερο. Αλλά από τον Τζαξ. Όχι από τον μικρό. Και με μίσος, όπως έκανε στον κινέζο στο πρώτο επεισόδιο.
johnmak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Όντως ένα ξεκοίλιασμα της Τζέμας από τον Τζάξ, έτσι με μίσος θα ήταν ότι καλύτερο. Αλλά από τον Τζαξ. Όχι από τον μικρό. Και με μίσος, όπως έκανε στον κινέζο στο πρώτο επεισόδιο. Μωρε και εγω αυτο λεω απο την πρωτη στιγμη...Αλλα δεν ξερω για ποιον λογο μου χει καρφωθει οτι παει να το αποφυγει ο σεναριογραφος..Ευχομαι να διαψευστω τι να πω..Να μαστε καλα να σχολιαζουμε τον Δεκεμβρη-Γεναρη οταν υπολογιζεται να τελειωσει...
GreekMonkey Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 2 Δεκέμβρη δεν τελειώνει σύμφωνα με το Imdb;
Zapee995 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τι σκατοεπεισοδιο ηταν το τελευταιο?? Με τη καλη εννοια, αν και στην εβδομη σεζον ολοι δειχνουν να εχουν κουραστει και που και που η αποδοση χωλενει, το τελευταιο αν και πολυ καλο με ανακατεψε στο τελος...Κριμα.
Kostasspil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Όντως, έφυγε ο πιο συμπαθητικός χαρακτήρας.
GreekMonkey Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εγώ λέω πως δεν έφυγε. Στο βασάνισμα είναι και ότι στο τέλος θα τον σώσουν. Έστω και με ένα μάτι.
johnmak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ναι και εγω ετσι πιστευω καπως θα σωθει θα τον χρησιμοποιησουν..Και θα χουμε εναν μπομπυ-πειρατη..Παλι ο Τζαξ το χρεωνεται που παει να μπλεξει εκει....
bazinga13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ζω για την στιγμη που θα βγουνε στην φορα οι βρωμιες της Jema και εκει θελω να δω βασανιστηρια οποτε καλυτερα να την αναλαβουν οι Κινεζοι που εχουν παραδωση αιωνων στο συγκεκριμενο αθλημα :-D
4saken Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 "Everything I do I do it for the club" "Jesus Christ" "I will fix this" 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα