Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα χάσει το ενδιαφέρον μου, ίσως έπαιξε ρόλο που ξέρω ότι η 7η είναι η τελευταία, αλλά το σημερινό ήταν πολύ καλό. 

Θύμισε τις παλιές καλές εποχές 

Δημοσ.

Γαμώτο την έβδομη σεζόν την βλέπουμε πολλά άτομα μαζί με αποτέλεσμα να μην προσέχω καν τι γίνεται πολλές φορές. Κρίμα γιατί όντως πρέπει να είναι καλά τα τελευταία.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι κατωτερη των προηγουμενων 6...Αλλα βλεπω να απογειωνεται απο δω και περα...

Ρε Τζακς αγορι μου τι περιμενες να γινει?Πρωτη φορα ειναι η τελευταια?

ΕΠΙΚΟ FAIL στους υποτιτλους. Λεει ο Τζακς "It wasn't a street beef"

Beef ειναι η διαμαχη,διενεξη κτλ και ειναι ενας ορος που εχει χρησιμοποιηθει 100αδες φορες στην σειρα.

Η μεταφραση ηταν Βοειο κρεας του δρομου.....Ελεος.

• Like 1
Δημοσ.

Και επειδη ο Τζαξ κανει τις μαλακιες του σε αυτη την σεζον πως θα του φανει να δει τον Ειμπελ να βρισκει εκει κανα ξεμπαρκο πιστολι και να σκοτωνει την μανα του??Τρελο σεναριο το βλεμμα του μικρου ομως ελεγε πολλα και εχει αρχισει και τα περιεργα :devil: ...Να με συμπαθατε ολοι οι αλλοι εγω να πεθανει η μαλακισμενη θελω μονο...Αφου ελεγα ο αλλος ο ηλιθιος δεν μπορουσε να αρχιζει να φωναζει να φαει την φρικη του να τα πει ολα,σιγα σιγα να τον πιστεψουν,να ξεφορτωθουμε την Τζεμα στα επομενα 2-3 επεισοδια και να δουμε αγνη τρελα συμμοριων ως το τερμα στα επομενα ως το τελος....Αλλα δεν....Παει πολυ καλα παντως και ας μας εκνευριζει:P

Δημοσ.

Όντως ένα ξεκοίλιασμα της Τζέμας από τον Τζάξ, έτσι με μίσος θα ήταν ότι καλύτερο. Αλλά από τον Τζαξ. Όχι από τον μικρό. Και με μίσος, όπως έκανε στον κινέζο στο πρώτο επεισόδιο.

Δημοσ.

Όντως ένα ξεκοίλιασμα της Τζέμας από τον Τζάξ, έτσι με μίσος θα ήταν ότι καλύτερο. Αλλά από τον Τζαξ. Όχι από τον μικρό. Και με μίσος, όπως έκανε στον κινέζο στο πρώτο επεισόδιο.

Μωρε και εγω αυτο λεω απο την πρωτη στιγμη...Αλλα δεν ξερω για ποιον λογο μου χει καρφωθει οτι παει να το αποφυγει ο σεναριογραφος..Ευχομαι να διαψευστω τι να πω..Να μαστε καλα να σχολιαζουμε τον Δεκεμβρη-Γεναρη οταν υπολογιζεται να τελειωσει...

Δημοσ.

Τι σκατοεπεισοδιο ηταν το τελευταιο?? Με τη καλη εννοια, αν και στην εβδομη σεζον ολοι δειχνουν να εχουν κουραστει και που και που η αποδοση χωλενει, το τελευταιο αν και πολυ καλο με ανακατεψε στο τελος...Κριμα.:(

Δημοσ.

Ναι και εγω ετσι πιστευω καπως θα σωθει θα τον χρησιμοποιησουν..Και θα χουμε εναν μπομπυ-πειρατη..Παλι ο Τζαξ το χρεωνεται που παει να μπλεξει εκει....

Δημοσ.

Ζω για την στιγμη που θα βγουνε στην φορα οι βρωμιες της Jema και εκει θελω να δω βασανιστηρια οποτε καλυτερα να την αναλαβουν οι Κινεζοι που εχουν παραδωση αιωνων στο συγκεκριμενο αθλημα :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...