Fotis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Eχω αρχισει και εγω να την βλεπω ειμαι ηδη στην 3η σεζον.Την ειχα αρκετο καιρο αλλα την καθυστερουσα επειδη δεν ειναι του στυλ μου.Προκειται για μια πολυ καλη σειρα ,ωραια πλοκη ,συγκλονιστικη ερμηνεια απο την Site: Katey Sagal που ειχα να την δω απο το "παντρεμενοι με παιδια" και εξαιρετικη φωνη ,ακουσα 1 τραγουδι που τραγουδησε εκεινη για την σειρα και εμεινα. Φυσικα εδω θα πρεπει να αναφερουμε και την Site: Winet Ave Zoli εξωπραγματικη ομορφια οτι και να πω θα ειναι λιγο . Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλη η σειρα και στους επομενους κυκλους.Με εξεπληξε ευχαριστα. Ξερουμε αν θα υπαρξει 7η σεζον? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2013 από Fotis13
raziels Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 από ότι έχουν πει η 7η σαιζόν θα είναι η τελευταία
Johnyman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω ο Kurt Sutter είχε πει πως θέλει η 7η να είναι η τελευταία,αλλά αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσει να χωρέσει σε αυτήν ό,τι θέλει να δείξει,θα πάει και για 8η. Πάντως οι 3 πρώτες,για μένα,είναι ανώτερες από τις 3 επόμενες(κυρίως 5η και 6η που ναι μεν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί,ωστόσο δεν με έχει εντυπωσιάσει).Έχει χαθεί το ωραίο κλίμα που είχαν σαν συμμορία.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Oι πρώτες ειναι πιο προσεγμενες και περισσότερο αληθοφανείς, καπου ξεφευγει το πραγμα οταν μπλεκεται cia κλπ και γενικότερα σου δίνει την εντυπωση ότι μια συμμορια 10 μηχανοβιων ελέγχουν όλο το έγκλημα στην αμερικη και κανουν ότι γουστάρουν.. Επίσης τώρα τελευταία νομιζω εχουν στηριχτεί παρα πολύ στον Jax που κουβαλαει όλη τη σειρα και όλοι οι αλλοι ειναι απλοι κομπάρσοι διπλα του.. Παραμένει καλή ποπ κορν σειρά πάντως.
Fotis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εκλεισε θεαματικα και η 3η σεζον το τελευταιο επεισοδιο ηταν πολυ δυνατο .Μεχρι στιγμης το ενδιαφερον μου για την σειρα παραμενει αμειωτο. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2013 από Fotis13 1
4saken Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιο το finale της 6ης, H γιατρος τελικα δεν την γλιτωσε...Επρεπε να την ειχει κανει απο το MC πολυ νωριτερα...Δεν νομιζω να κατηγορηθει ο Τζακς για το φονικο,το θεμα ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει συμφωνια οποτε γλιτωνει την φυλακη.Στην εβδομη θα θελα ενα πιο σκοτεινο Τζακς να μην δινει λογαριασμο για τιποτα και στο τελος να βρει το τελος του πατερα του...Ολα τα λεφτα μετα τον μονολογο της εισαγωγης το περιστερι...
Fotis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Καη η 5η που ειμαι εγω στο 3 επεισοδιο κοβει και ραβει.
pOLoS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιο το finale της 6ης, υπότιτλους που βρήκες?
Orlias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίο φινάλε αν και κάτι μου άφησε περίεργη αίσθηση. Σαν να με χάλασε και κάτι παράλληλα... Ίσως επειδή είναι φρέσκο και ακόμη δεν το έχω επεξεργαστεί καλά. Τελικά η 7η χρονιά θα είναι η τελευταία; Έτσι ακούγεται αλλά δεν βρήκα κάτι επιβεβαιωμένο. Πάντως pOLoS εγώ το είδα με αγγλικούς υπότιτλους.
koystado Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ωραία έκλεισε η σεζόν με τρομερό τέλος, απ ότι φαίνεται η επόμενη σεζόν θα έχει πολύ δράση και αίμα
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Παει και η 5η σεζον δεν εκλεισε οσο θεαματικα θα ηθελα ,περιμενα πιο επικο φιναλε.Ελπιζω και η 6η σεζον να μου κρατησε το ενδιαφερον αμειωτο.
Meraklis56 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 παιδια να την αρχισω? Αν έχεις τον χρόνο, γιατί θα κολλήσεις και αντέχεις να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο για νέο επεισόδιο, ξεκίνα! 1
Fotis13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Παει και ο 6ος κυκλος με επικο φιναλε που απογειωσε την σειρα . Παμε για του χρονου τωρα ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα