evabb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι τίποτα.Αν είχατε νορμάλ δουλειές ,και όχι νυχτόβιες,μια χαρα θα κοιμόσασταν. Όταν το πρόγραμμα της βδομάδας είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ δε πρόκειται ποτέ να κοιμηθείς σωστά. ετσιιιιι! η σωστη κουβεντα μεσα σε τρεις σελιδες. οσο αφορα εμενα. 10-11 το πολυ να πεσω και ξυπναω 6:30 τις καθημερινες (7-8 ωρες υπνο δλδ κλεινω) παρασκευη και σαββατο ειναι πιο φρι τα ωραρια αλλα δεν ξενυχταω χωρις λογο μονο αν ειμαι με φιλους.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τα βιολογικά ρολόγια και οι κιρκαδικοί ρυθμοί δεν έχουν βγεί τυχαία. Γι αυτό εξάλλου έστω 5 ώρες ύπνου τη νύχτα δεν συγκρίνονται με 10 ώρες ύπνου τη μέρα.Πχ σαν εικόνα για να καταλάβουμε τι γίνεται : Δε λέω γαμάτη η αίσθηση να ξυπνάς ότι ώρα θες μετά από ξύδια, διαδυκτιακά παιχνίδια με ή χωρίς hangover και να πίνεις μια φραπεδιά 800 κιλών "για να ξυπνήσεις" στις 13:00 αλλά δυστυχώς όταν έχεις υποχρεώσεις μαζί με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο δε μπορείς να τα κάνεις αυτά...Όμολογώ πως μου έχουν λείψει. Α στο παραπάνω βλέπουμε μερικοί τους λόγους που πατώνουμε στις εξετάσεις που ξεκινάνει 8 η ώρα το πρωί. Να χέσουμε θέλουμε ρε,οχι να γράψουμε!
xpapias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εγώ συνήθως κοιμάμαι ένα 5ωρο το βράδυ (3-8) και κανένα 3ωρο το μεσημέρι (4-7). Ο μόνος πάντως ύπνος που με χορταίνει είναι 11:00 με 7-8:00.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.