Προς το περιεχόμενο

Ποσες ωρες κοιμαστε την ημερα...(η τη νυχτα..!)??

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

11.30 - 7.30 καθημερινές, 4-10 τα σάββατα, 12 - 9 τις κυριακές...

το ρεκόρ είναι 11-1 μετά απο την 5ήμερη που είχα βαρέσει 2 ώρες ύπνο μόνο...

γενικά αν κοιμηθώ πολύ ξυπνάω λες και με έχει πατήσει νταλίκα...

μεσημέρι ποτέ.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eδώ και ένα μήνα κοιμάμαι κατά τις 1-2 και ξυπνάω κατά τις 9-10 ( ξυπνάω πιο νωρίς μόνο για ένα υποχρεωτικό μάθημα στο ΤΕΙ). Θα τεμπελιάσω για άλλο ένα δίμηνο ( δεν θα δουλεύω εννοώ, έχω εργασίες για σχολή για να πάρω το πτυχίο επιτέλους:devil:)

Το σύνηθες πρόγραμμα μου ( δουλειά+ σχολή) ήταν να ξυπνάω κατά τις 6.30 να ετοιμαστώ είτε να πάω για μάθημα είτε για δουλειά, σταμάταγα καμία ώρα το μεσημέρι να φάω και μετά δουλειά ή μάθημα ( δούλευα συνήθως πρωί 8 η ώρα αλλα καμία φορά δούλευα στις 2 το μεσημέρι, δεν ήταν standard οι βάρδιες). Αν είχα κανά ρεπό καθημερινή σίγουρα θα είχα εργαστήρια στο ΤΕΙ το πρωί και μόλις γύρναγα σπίτι κοιμόμουνα ως το μεσημέρι. Το νωρίτερο που κοιμόμουνα ήταν 12.30 το βράδι ( συνήθως πιο αργά αν είχα να κάνω εργασίες για την σχολή ή απλά αν ξεχνιόμουνα παίζοντας games ). Τα Σαβ-κα συνήθως τουλάχιστον μία μέρα δούλευα πρωί:P, αν είχα και κανά ρεπό την Κυριακή ένιωθα υπερτυχερή γιατί θα ξενύχταγα έξω ως τις 6-7 το πρωί :-D Αν σχόλαγα μεσημεράκι νωρίς κανόνιζα για καφεδάκι μετά για να μη γυρίσω σπίτι( αλλιώς θα κοιμόμουνα, δεν έπαιζε περίπτωση)

Το εναλλακτικό πρόγραμμά μου όταν είχα 2 δουλειές ήταν περίπου το ίδιο με την διαφορά ότι στο ΤΕΙ πήγαινα μόνο στην εξεταστική για να δώσω, κατά την διάρκεια της εξεταστικής δούλευα 3 μέρες/βδομάδα αλλά έπεφτε φυσικά τρελό διάβασμα τις άλλες μέρες, σερί διάβασμα μέχρι την ώρα που έδινα και μετά ξερή για ύπνο. Από εξόδους μόνο για καφέ και κανά σινεμά πήγαινα που να ξενύχταγα...

Φυσικά επειδή το πρόγραμμα μου ήταν πάντα ιδιαίτερα φορτωμένο σταμάταγα για κανά δύο μήνες- τρείς μήνες γιατί φοβόμουνα μην παρατήσω την σχολή αλλά τότε κοιμόμουνα γύρω στις 6 το πρωί μέχρι 5 το απόγευμα εκτός των ημερών που είχα εργαστήρια που το πήγαινα σερί, θεωρίες δεν πάταγα παρά τις αρχικές μου προθέσεις.

Δεν έχω σταθερό πρόγραμμα ύπνου δηλαδή αλλά γενικά προτιμώ να κοιμάμαι κανά 5 ωρο καθημερινές και στα ρεπό να λιώνω στον ύπνο, το 8ωρο ύπνου στις καθημερινές το θεωρώ χάσιμο χρόνου:lol: Ζηλεύω τους φοιτητές που έχουν ποστάρει πιο πάνω...

Δημοσ.
Εμείς που δουλεύουμε πρωί καθημερινά 00.00 – 7.00

Exa-fucking-cly. Σχεδον με ευλαβεια κιολας εκτος και αν εχω την απογευματινη βαρδια οπου εκει μπορω να το "καψω" το βραδυ και να κοιμηθω με την ανεση μου το πρωι.

Δημοσ.

6 μέρες την εβδομάδα 5ωρο μαξ 6ωρο, τη μία παίρνω ρεπό από τη ζωή και κλείνω ένα υπέροχο 12ωρο. <3

Δημοσ.

Τα 2 τελευταία χρόνια που ήμουν άνεργος κοιμόμουνα οτι ώρες να ναι 12ωρα.Τώρα εδώ και 2 μήνες που δουλεύω κοιμάμαι τις πιο πολλές φορές από τις 23:00 ώς τις 10:20 ,άμα κοιμηθώ το μεσημέρι κανα 3-4 ωρο, κοιμάμαι το βράδυ κατα τις 2:30 -3 ως τις 10 :30

Δημοσ.

“I never get enough sleep. I stay up late at night, cause I’m Night Guy. Night Guy wants to stay up late. ‘What about getting up after five hours sleep?’, oh that’s Morning Guy’s problem. That’s not my problem, I’m Night Guy. I stay up as late as I want. So you get up in the morning, you’re exhausted, groggy… oooh I hate that Night Guy! See, Night Guy always screws Morning Guy. There’s nothing Morning Guy can do. The only Morning Guy can do is try and oversleep often enough so that Day Guy looses his job and Night Guy has no money to go out anymore.”

- Jerry Seinfeld

απλα σωστος :)

αδσφγσδασδσαδαασαδασσαδ

Δημοσ.
Γενικά έχω πρόβλημα με τον ύπνο (το url που παρέθεσα παραπάνω) και ρίχνω 24ωρα-36ωρα αρκετά συχνά (2-4 φορές το μήνα σίγουρα). Το προσωπικό ρεκόρ μου είναι 49.

Είχα ήδη κλείσει 42ωρο και ετοιμαζόμουν να κοιμηθώ, ξαφνικά τηλ απο κολλητό πως κάνει μάζωξη γιατί την επόμενη έφευγε φαντάρος. Περιττό να πω πως ενώ ακόμα και την 48η ώρα είχα αρκετή ενέργεια (είχα πιεί και 5-6 μπύρες κιόλας), με το που έφτασα σπίτι ξεράθηκα στον καναπέ και ξύπνησα μετά από ένα 18ωρο.

Για κατούρημα και νερό.

Μετά πήγα στο κρεββάτι μου και κοιμήθηκα άλλες 6.

Η καφεϊνη δε που είχα στον οργανισμό μου στο 49ωρο ήταν στάνταρ αρκετή για να σκοτώσει σκύλο.

Δεν κάνουμε κάνα DNA τεστ μήπως και είμαστε αδέρφια? :confused: :confused: :confused:

Πως σας ζηλεύω εσάς που μπορείτε και βάζετε σε πρόγραμμα πότε να κοιμηθείτε!!Εγώ και τώρα να πέσω στο κρεββάτι με τα πάντα κλειστά (pc, ράδια, τηλεοράσεις), καλές 6 θα με πάρει ο ύπνος!Πως το κάνετε??ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕ!!!! :mad: :mad:

Δημοσ.

Πως σας ζηλεύω εσάς που μπορείτε και βάζετε σε πρόγραμμα πότε να κοιμηθείτε!!

μπα το πρόγραμμα είναι πότε θα ξυπνήσεις...εγώ ποτέ με ξυπνητήρι...σας τυχαίνει να λέτε το βράδυ αύριο θέλω να ξυπνήσω 7 και όντως να ξυπνάτε 7? ή να ξυπνάτε 5 λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι?

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα.Αν είχατε νορμάλ δουλειές ,και όχι νυχτόβιες,μια χαρα θα κοιμόσασταν. Όταν το πρόγραμμα της βδομάδας είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ δε πρόκειται ποτέ να κοιμηθείς σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...