Προς το περιεχόμενο

Τηλεχειριστήριο Sony και αντιγραφές

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνωντας για καινουργιο remote control για την τηλεοραση (sony trinitron , οχι lcd)

έπεσα σε τρελό δούλεμα απο κάποια site!

Βρηκα το χειριστηριο που ειχαμε με 8 ευρω μονο!!!

Παραδειγμα εδω: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=16575

Σκέφτομαι , πλακα κανεις. χειριστηριο sony μονο 8 ευρω?

Αφου το γραφει καθαρα: SONY RM-934

To Ιδιο πραγμα το βρηκα σε παρα πολλα site στο skroutz.

Φυσικα και ειναι ΜΟΥΦΑ!!

Με μια πρωτη ματια τα χειριστηρια φαινονται ολοιδια. Μονο που δεν ειναι sony, αλλα φθηνη απομιμηση. Δε λεω, μερικα site το αναφερουν "Τηλεχειριστήριο Τύπου Original " , αλλα τα περισσότερα οχι!!

Καποιος (οπως και πολλοι αλλοι) οχι μονο το παρουσιαζει σαν sony με το σημα της SONY , αλλα εχει βαλει και Pdf με φωτογραφια του αυθεντικου !

Πουλησε τα ρε φιλε. Αλλα μη μας τα παρουσιαζεις και σαν αυθεντικα.. Ελεος.. Γραψε μοιαζουν αλλα ειναι μουφα γιαυτο εχουν και 8 ευρω..

Οτι κουτοπονηρια σκεφτει κανεις την κανει αβερτα... Και πολυ ευκολα μπορεις να την πατησεις...

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα οταν ενα remote control εχει 8 ευρω δε νομιζω να περιμενει κανεις να ειναι original...Εδω αυτα τα πουλανε οι μαυροι 8 ευρω ρε φιλε στα πανηγυρια..τι περιμενεις?

Δημοσ.

Από το Service της Sony, είχα αγοράσει ένα γνήσιο τηλεχειριστηριο για ένα DVD Player που έχω και μου το χρέωσαν 6 ευρώ. Οπότε αυτό που κοιτάς, δεν αποκλείεται να είναι όντως γνήσιο. Βέβαια, για την περίπτωσή σου, καλύτερα να ρωτήσεις πρώτα στην Sony πριν κάνεις καμμιά κίνηση.

Δημοσ.
[...]Βρηκα το χειριστηριο που ειχαμε με 8 ευρω μονο!!!

Παραδειγμα εδω: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=16575

Σκέφτομαι , πλακα κανεις. χειριστηριο sony μονο 8 ευρω?

Αφου το γραφει καθαρα: SONY RM-934

[...] Δε λεω, μερικα site το αναφερουν "Τηλεχειριστήριο Τύπου Original " , αλλα τα περισσότερα οχι!!

[...]

? ?

post-16437-129063037181_thumb.jpg

Δημοσ.

να σας πω χαρακτηριστικά... χάλασε απο μια sony lcd kdl-32u2000 που εχω το τηλεχειριστήριο και στην σόνυ μου ζητούσαν 55 ευρώ + μεταφορικά... προφανώς και με τετοια νούμερα δεν πρόκειται να είναι γνήσια... (τοσο κάνουν τα universal συνήθως...)

Φυσικά και θα σου κάνει τη δουλεία...παρτο και ασε τα κολληματα με τα γνήσια... :)

για την ιστορία: εγώ βρήκα αχρησιμοποιητο γνήσιο απο το ιντερνετ (από τύπο με μαγαζί που είχε πάρει πολλές ίδιες tv και δεν τα χρειαζόταν όλα) με 17 ευρώ (με τα μεταφορικά).

Τώρα για την δική σου δε νομίζω να βρεις καποια παρόμοια κατασταση καθώς είναι παλία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...