Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Ελευθεριου Βενιζελου βρισκονται τα μαγαζια στην Αγ.Βαρβαρα.Σχεδον ολη η οδος ειναι γεματη απο τετοια μαγαζια και σε πολλα στενακια καθετα στην οδο.Βασικα οτι μαγαζι με ρουχα και παπουτσια υπαρχει σε αυτη την οδο εχει μαιμουδες απο πολλες μαρκες.

Δημοσ.

Εμείς από Θεσσαλονίκη πάμε με έναν φίλο Σαβ/κο Σαντάνσκι και Πετρίτσι που είναι 1.5 ωρα ψωνίζουμε τρώμε εκέι και ρίχνουμε έναν μπ@@ο και συμπληρώθηκε το τρίπτυχο.

Πάντως αν πάρεις από το δεύτερο μαγαζί ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα

Δημοσ.
Εμείς από Θεσσαλονίκη πάμε με έναν φίλο Σαβ/κο Σαντάνσκι και Πετρίτσι που είναι 1.5 ωρα ψωνίζουμε τρώμε εκέι και ρίχνουμε έναν μπ@@ο και συμπληρώθηκε το τρίπτυχο.

εσυ περνας ζαχαρη!!!!!!!!!

Δημοσ.

Το έχω ακούσει και από άλλους αυτό το ... ταξιδάκι. Και σου μένουν και λεφτά :lol::lol::lol: (αν και έχουν ανεβάσει και εκεί τις τιμές - όχι στα ρούχα)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το LA Baby που λετε ποιο ειναι?

Εμενα παντως μου γεννιεται αλλο ρωτημα, αν οι μουφες ειναι τοσο καλες που δεν τις καταλαβαινεις, τοτε ποως μπορεις να καταλαβεις αν αυτα που ψωνιζεις απο Notos και τις διαφορες Boutique ειναι οντως αυθεντικα? Καπου τωρα τελευταια ακουστηκε και ενα θεμα μιας επωνυμης που τις πασαραν μαιμου LV στο καταστημα της Κηφισσιας! :confused:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα σας. το θρεντ ειναι παλιο αλλά επειδή δεν εχω παει ποτε αγ. βαρβαρα για ψώνια θα ηθελα να ρωτήσω. τα ρουχα και τα απαπουτσια εκει είναι κακοφτιαγμενες απομιμησεις, χοντροκομμενα πραματα ή ρουχα που όυτε καν σου περναεςι απο το μυαλο οτι ειναι μαιμου; δηλαδη μπορώ να βρω ζακετες, φόρμες, παπουτσια που ειναι αξιοπρεπη σε εμφανιση; από ποιοτητα τι ακριβως παιζει; ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...