Προς το περιεχόμενο

Asus win 7 drives

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαινεται οτι η Asus εχει ξεχασει τα παλια μοντελα mobo και δεν την νοιαζει αν και ποτε θα βγαλει drives...και τι θα κανουμε τωρα εμεις που εχουμε κατι σαπακια τυπου P5LD2-VM που θα δοκιμασουμε τα Win 7

Δημοσ.

μάλλον drivers εννοείς.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την μητρική σου αλλά σε πολύ παλιά λαπτοπ που κάποιοι τα βαλαν δεν ειχαν προβλήματα.

Τα δοκίμασες με τα updates on και δε σου βρίσκουν κάτι.

Η περιμένεις να βγεί κάτι στο site της asus για να πας στα 7???

Δημοσ.

Πρωτον τα 7 μπορει να βρουν τα drivers μονα τους. (εστω κι απο vista)

Και δeυτερον αν δε βρει δοκιμασε να περαασεις χειροκινητα τους divers που εχει η asus για τα vista.

Εχω ακουσει πως δουλευουν οι drivers ( σε λιγες περιπτωσεις ) απο vista σε 7.

Δημοσ.

H p5kc που έχω μια χαρά δουλεύει με τα windows 7, χωρίς να βάλω άλλους driver. Παρόλα αυτά, έπειτα από επικοινωνία μου με την Asus hellas, μου αναφέρθηκε ότι σιγά σιγά θα βγούνε οδηγοί για όλα το προϊόντα της Asus.

Αναμονή στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Κρίμα, γιατί η Asus έσπευσε να διαφημιστεί ότι είναι οι πρώτη που υποστηρίζει το νέο λειτουργικό από τις πρώτες δοκιμαστικές του εκδώσεις των win 7.

Έφτασε όμως να είναι η τελευταία που ενώ έχει κυκλοφορήσει το λειτουργικό να μην τους έχει έτοιμους. Η πρώτη φωρά που με απογοητεύει η Asus.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:23 ----------

Πρωτον τα 7 μπορει να βρουν τα drivers μονα τους. (εστω κι απο vista)

Και δeυτερον αν δε βρει δοκιμασε να περαασεις χειροκινητα τους divers που εχει η asus για τα vista.

Εχω ακουσει πως δουλευουν οι drivers ( σε λιγες περιπτωσεις ) απο vista σε 7.

Προσωπικά δοκίμασα να περάσω τους drivers των Vista της Asus. Δεν ξέρω εάν το δοκίμασες αλλά δεν αναγνωρίζουν το λειτουργικό και σταματάει η εγκατάσταση. Ακόμη και σε κατάσταση συμβατότητας.

Όπως και να έχει το πράγμα το dvd των windows 7 είναι εφοδιασμένο με όλους του οδηγούς αλλά όχι με το συνοδευτικό λογισμικό των καρτών μας και υλικών μας.

Δουλεύουν δηλαδή αλλά δεν σου παρέχονται οι ευκολίες της μαμάς εταιρίας του hardware.

Άρα ή περιμένεις μερικούς μήνες μέχρι όλες οι εταιρίες να βγάλουν συμβατό λογισμικό με win7, ή εγκαθιστάς τα win 7 και βολεύεσαι με ένα λειτουργικό υπολογιστή χωρίς πολλά πολλά.

Προσωπικά μόνο με το θέμα της Asus είχα πρόβλημα.. αλλά το ανέχομαι προς το παρών.

Δημοσ.

Ναι drivers εννοω.

Πηγα να τους κατεβασω απο το site της Asus πριν βαλω τα 7 αλλα εφοσον δεν υπαρχουν ακομα δεν κανω καμια κινηση, δεν νομιζω οτι αξιζει το κοπο γιατι μετα θα πρεπει να γυρισω σε Vista να περιμενω να κατεβουν και τα 2 service pack κτλ.

-Ξερει κανεις πως μπορω να κατεβασω τα service packs (μιλαω για αυθεντικα παντα) και απλα να τα αποθηκευσω σε ενα dvd ωστε μολις περαστουν τα vista να τα κανω εγκατασταση χωρις να περιμενω τα ενδιαμεσα updates τις εταιριας?

-Και αν το γεγονος αυτο θα δημιουργησει αλλα προβληματα? Οτι δλδ δεν θα εχουν εγκατασταθει καποια αλλα μικροτερα updates πριν απο αυτα?

Δημοσ.

Εγω θα τα εβαζα παντως τα 7.

Πιστευω πως καποιο driver θα βαλει κατα την εγκατασταση των 7.:rolleyes:

Τωρα αν σου ειναι κοπος η δοκιμη οκ αστο και περιμενε εως να βγουν οι κανονικοι drivers.:-)

Δημοσ.

Διόρθωσα κάτι που έκανα λάθος πιο πάνω και ζητώ συγνώμη.

Το επαναλαμβάνω όμως για την αποφυγή παρεξηγήσεως.

Το δισκάκι των Windows 7 έχει αν όχι όλους, τουλάχιστον τους περισσότερους drivers που χρειάζεσαι.

Δεν περιλαμβάνει όμως τα συνοδευτικά προγράμματα που έχει πχ η asus κλπ. Με λίγα λόγια τη δουλειά σου μπορείς να τη κάνεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Και προφανώς θα συμφωνήσω με αυτό που σου προτείνει ο alexis333

Δημοσ.

Εγω αν και εχω την maximus formula της Asus και εχει drivers για 7 64bit δεν μου χρειαστηκαν καθολου. Τα βρηκαν τα 7αρια ολα μονα τους

Δημοσ.

-Ξερει κανεις πως μπορω να κατεβασω τα service packs (μιλαω για αυθεντικα παντα) και απλα να τα αποθηκευσω σε ενα dvd ωστε μολις περαστουν τα vista να τα κανω εγκατασταση χωρις να περιμενω τα ενδιαμεσα updates τις εταιριας?

-Και αν το γεγονος αυτο θα δημιουργησει αλλα προβληματα? Οτι δλδ δεν θα εχουν εγκατασταθει καποια αλλα μικροτερα updates πριν απο αυτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...