FarCry Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 nuff said....... Google said consumers won't be able to download the operating system - it will only be available on hardware that meets Google's specifications. Hard disks are banned, for instance, while Google said it will also specify factors such as screen sizes and display resolutions. http://www.pcpro.co.uk/news/353458/google-chrome-os-full-details-unveiled ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:50 ---------- :lol::lol: http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_6611.html
firewalker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Google said consumers won't be able to download the operating system - it will only be available on hardware that meets Google's specifications. Hard disks are banned, for instance, while Google said it will also specify factors such as screen sizes and display resolutions. Θα υπάρχει το ChromiumOs για όποιον το θέλει σε άλλο σύστημα.
kurkosdr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Απογοητευση... Ουτε κανα API της προκοπης, ουτε υποστηριξη hardware της προκοπης. Τουλαχιστον εχει εστω ενα υποτυπώδες API ωστε να μπορει μια εφαρμογη πχ οπως το VLC να γινει port και να τρεξει στο εν λογω λειτουργικο; Αν δεν εχει, κατ εμε δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα firmware για netbooks.
yiannis_1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εμένα μου αρέσει πολύ το project. Σκεφτείται το να τρέχει στο stickaki usb του καθενός το os του με κάποια ελευθερία βέβαια ωστε να τρέχει και κάποιο μη web content γιατί με τις σημερινές ταχύτητες πολλά παράγματα απο αυτα που μας λένε δεν μπορούν να γίνουν ... Επίσης η δυνατότητα που σου δίνει σε όποιο pc και αν είσαι να είσαι στο pc σου οπως το εχεις κάνει customize με όλα σου τα αρχεία διαθέσιμα είναι τρομερή. Απλά θα θέλει ταχύτατη σύνδεση internet και πολύ χώρο διαθέσιμο για κάθε χρήστη απο μεριάς google για να εχει νόημα και να είναι πρακτικό στην χρήση του. Μεγάλο θέμα είναι και το τι γίνεται με θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων. Ακόμα και fiber to home να εχουμε δε νομίζω ότι θα είναι δυνατό να σε αφήνουν χωρίς έλεγχο να τους εχεις φορτωμένες όλες σου τις ταινίες τα mp3 και τα warez σου και να τα προβάλεις - μοιράζεις όπου θες και όσο θες χωρίς κανέναν έλεγχο και καμία συνέπεια. Τέλος πάντων μεγαλόπνοο σχέδιο και μεγάλο βήμα στον τομέα του cloud computing για το οποίο ακούμε απο εποχής computer and software και μόλις τώρα βλέπουμε μια 1η πρακτική υλοποίηση έστω και αν είναι κάποιοι λένε πως κάνει μόνο για netbook. Ότι και να λέμε είμαι σίγουρος ότι στην microsoft παρακολουθεί το Sauron Eye αυτήν την περίοδο. Σίγουρα απορούν και αυτοί με την πορεία του όλου εγχειρήματος της google. Τόσα χρόνια ηγέτες να μην πω ηγεμόνες του κλάδου και σίγουρα θα τρίζουν πολλές καρέκλες καλοφαγάδων αν δούνε τα % τους να μειώνονται στην αγορά λειτουργικών όπως έγινε στην αγορά web browsers Ας μην είμαστε απόλυτοι λοιπόν με το όλο project το οποίο ακόμα είναι σε εμβρυακή φάση και θα αποκτά όλο μεγαλύτερη σημασία καθώς η ταχύτητες των δικτύων μας θα ανεβαίνουν. Όσο για την χρησιμότητα του και την δυνατότητα του να υποκαταστήσει τα windows άμα κάνει όσα λένε σήμερα μόνο οι gamers και οι hardcore μπλιμπλικάδες, gadjetάκιδες που θέλουν να σκαλίζουν πολλά πράγματα πραγματικά χρειαζόμαστε windows ή linux ή mac διανομές οπως τις ξέρουμε μέχρι σήμερα. Ανήκω και εγω μαζί με σας σε αυτήν την κατοιγορία αλλά αν κάτσω να σκεφτώ πόσοι χρησιμοποιούν pc σήμερα και για ποιούς λόγους τότε μάλλον οι τύποι στην google εχουν δίκιο... Facebook, email, twitter, internet, myspace, streaming audio-video, youtubing και instant messaging στην πλειοψηφία. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2009 από yiannis_1
Members gsarig Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Και η microsoft έχει αρχίσει να κοιτάζει προς αυτή την κατεύθυνση για κάποιες εφαρμογές της, απλά δεν το κάνει τόσο τολμηρά... Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το office 2010 θα έχει πλήρη δικτυακή έκδοση, αλλά δεν θυμάμαι πηγή για να το βεβαιώσω. Επίσης, με υπηρεσίες όπως το skydrive και κάποιες άλλες παρόμοιες (live mesh νομίζω ή κάτι τέτοιο) δείχνει πως ψιλοψάχνεται κι εκεί...
nickolas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ... και στο τέλος ο ύστατος φόβος θα είναι μην σε διαγράψουν και τα χάσεις όλα... χαχαχα! Φίλε, αυτό μην το γελάς ΚΑΘΟΛΟΥ!
manoszog Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θα υπάρχει το ChromiumOs για όποιον το θέλει σε άλλο σύστημα. Μήπως θα τρέχει κ αυτό παράλληλα με το τερματικό όπως έκανε ο chromium browser για linux πριν μερικους μήνες? Δεν την εμπιστεύομαι, ακόμη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα