Προς το περιεχόμενο

YouTube ερωτηση

walkerr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γινεται να βαλουμε το image που θελουμε στο preview του ανεβασμενου μας βιντεο? (το UTube σου παρεχει 3 δικα του)

Δημοσ.

Από το "Video Owner Options" πατάς "Edit Video",

κάνεις αναπαραγωγή το video και κάνεις pause στο frame που θες να βάλεις ως εικόνα,

κάνεις κλικ σε ένα από τα τρία παραθυράκια με τις εικόνες που θες να αλλάξεις στο "Video Thumbnail",

με τον ίδιο τρόπο μπορείς να αλλάξεις και τις 3 εικόνες.

Οι αλλαγές δεν φαίνονται αμέσως.

Αφού τελειώσεις πατάς το "Save Changes" (πάνω).

Οι νέες εικόνες θα χρειαστεί πάνω από 6 ώρες για να ενημερωθούν από το YouTube.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι είχε αφαιρέσει το YT αυτήν τη δυνατότητα. Cool!

Η αλλαγή στo preview των τριών thumbnails όταν κάνεις κλικ σε ένα από αυτά για να αναθέσεις νέο frame φαίνεται αμέσως ή θέλει κι αυτή ώρες;

edit: Nope, δεν φαίνεται να δουλεύει. Στο More From: [my_youtube_screen_name_here] drop-down, για το video που άλλαξα βλέπω ότι έγινε ήδη αλλαγή και του thumbnail αλλά στο έτοιμο που έδινε το ΥΤ στη 2η θέση (από τις 3) και όχι αυτό που διάλεξα να μπει στη 2η θέση.

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ, φιλε Kastel.

Ακολουθησα τις οδηγιες σου και τωρα περιμενω να να δω αν θα δουλεψει.

Ρε Parsifal, ποτε προλαβες να δεις οτι δεν δουλευει?

Δημοσ.

Ακολούθησα τις οδηγίες και είδα ότι άλλαξε κιόλας το thumbnail του video. Αλλά όχι στο frame που όρισα: στο έτοιμο frame που δίνει το YouTube (και στη θέση του οποίου έκανα κλικ για να αποθηκευθεί το frame που ήθελα).

Δημοσ.

Εμενα εδω και 5' δεν μου αλλαξε τιποτα.

Κατα τα αλλα δεν καταλαβαινω τι λες. Το UTube σου δινει 3 ετοιμα thumbs για να διαλεξεις ποιο θες.

Δημοσ.

Σου δίνει 3 έτοιμα και ο kastel ανέφερε τρόπο για να βάλεις σε κάποια από αυτές τις 3 θέσεις το frame (καρέ) που επιθυμείς. Δοκίμασα να το κάνω σύμφωνα με τις οδηγίες. Οπότε: έβαλα το video στα δεξιά να παίζει, το πάγωσα εκεί που ήθελα, έκανα κλικ στο μεσαίο/2ο εκ των 3 έτοιμων για να αναθέσω εκεί το νέο μου thumbnail, έκανα Save, είδα ότι άλλαξε το thumbnail του video μου, αλλά όχι στο καρέ που ήθελα. Στο καρέ που έδινε έτοιμο το YT και υπήρχε ήδη στη μεσαία/2η θέση.

Δημοσ.

Εκτός εάν το YouTube αλλάζει 2 φορές το thumbnail: Μία κατευθείαν (στο έτοιμο thumbnail που προϋπήρχε εκεί που έκανες κλικ) και μία μετά από κάποιες ώρες (στο νέο που όρισες εσύ). Αλλά μου φάνηκε λίγο άκυρη ως εξήγηση και την απέρριψα.

Δημοσ.

Tελικα σε ενα vid μου περασε η αλλαγη, σε αλλο οχι!

Θα πειραματιστω λιγο και θα δω τι παιζει...

Σημ. Στο vid που περασε η αλλαγη, πηρα πανω απο 100 views σε μια μερα. Τεραστιο ρολο παιζει η thumb εικονα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...