yayawoot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους...Πρόκειται να αλλάξω τα ηχεία του υπολογιστή μου και σαν αρχάριος χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια και μερικές απόψεις...Χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή το στερεοφωνικό μου και ταυτόχρονα μια πατάτα σύστημα 2.1 το οποίο έχει τραγική απόδοση...Το περίεργο είναι οτι λειτουργούν πλήρως συγχρονισμένα γεγονός που κάνει το όλο ''Setup" να παίζει πολύ δυνατά...Ψάχνω να τα αντικαταστίσω και έπεσα πανω στα ηχεία της Harman Kardon(Soundsticks 2.1) τα οποία πέρα από το τέλειο design τους (:p)διάβασα οτι έχουν και πολύ καλή απόδοση...Ποιά είναι η γνώμη σας και αν δεν είναι κατάλληλα αυτά τα ηχεία ποιά πιστεύετε οτι είναι?(Θα φτάσουν τα καινούργια τη δύναμη που είχε το στερεοφωνικό μου και το πατάτα 2.1 σύστημα που είχα?) Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
yayawoot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Καμία ιδέα παίδες??Μία δεύτερη γνώμη θα με βοηθούσε ιδιαίτερα..
yiannis71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δες και αυτα http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=28851 τα εχω ενα χρονο και ειναι τελεια! διαχρονικη αγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.