Προς το περιεχόμενο

overclock cpu

eftimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν 2,5 dual core και θελω να του κανω oc χωρισ να κινδινευσει και εχω μετα παρατραγουδα.μηποσ μπορειτε να μου πειτε τα βηματα επειδη δεν κατεχο απο oc

mobo http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ECS-S775-P45-Ddr2-P45T-A.htm

fan . stock

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:43 ----------

κατι τετοιο θα ηθελα αν γινεται http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343579

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

amd 965,5850,amd 4 gb ready ram,ws 500gb ,8 case fan,neon φωτα,fan.hummer xigmatek,mobo 790fx gd 70 msi

Εσυ δεν εχεις αυτα? Τελικα θα βαλεις υδροψυξη?

Δημοσ.

την xigmatek θα την βαλω τορα για χειμονα και μετα θα βαλω αυτο που μου προτεινες.για amd εγο το αποφασισα γιατι ειναι μια τελεια και φθηνη λυση gia gaming σε σχεση με core i7......

Δημοσ.

Ανεβαζε σιγα σιγα το fsb απο το bios με βηματα 10-15 hz και τρεξε καθε φορα το prime95 να δεις αμα ειναι σταθερο. Οταν αρχισει να σου βγαζει errors δωσε να κλικ ταση στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

τι ειναι το prime95;;;; .το multiplayer να μην το πηραςξω;;;;.μεχρι ποσα ν να το ανεβασω μην γινει καμια πατατα;;;;;

Δημοσ.

Το prime95 ειναι ενα προγραμμα που στρεσσαρει τον επεξεργαστη για να δεις αν ειναι σταθερος. Το multiplayer βαλτο σταθερο στα 12.5. Ρευμα να δωσεις μεχρι 1.3625. Στο μεταξυ να τσεκαρεις και τις θερμοκρασιες των πυρηνων με το core temp να μην πανε πανω απο 65 οταν τρεχεις το prime.

Δημοσ.
Το prime95 ειναι ενα προγραμμα που στρεσσαρει τον επεξεργαστη για να δεις αν ειναι σταθερος. Το multiplayer βαλτο σταθερο στα 12.5. Ρευμα να δωσεις μεχρι 1.3625. Στο μεταξυ να τσεκαρεις και τις θερμοκρασιες των πυρηνων με το core temp να μην πανε πανω απο 65 οταν τρεχεις το prime.

ειναι δυνατον να δωσει τοσο ρευμα με την στοκ ψυκτρα?

Διαβαζοντας την προηγουμενη συζητηση χα8ηκα...τι υδροψυξεις?τι grimpr ?τι xigmatek?

Δημοσ.

Εγω του ειπα μεχρι ποσο μπορει να δωσει. Του ειπα αν δει μεγαλη θερμικρασια να κατεβασει. Για τη συζητηση δες το αλλο thread που εχει ανοιξει ο ευθυμης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...