dimitris212 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μπαίνω σε ένα site που έφτιαξα από το Chrome και εμφανίζει: Προειδοποίηση: Πιθανός ιστότοπος ηλεκτρονικού "ψαρέματος"! Μόνο με τον chrome γίνεται αυτό! Εν το μεταξύ όταν το είχα σε http://www.domain.gr/test όλα ήταν μια χαρά, σήμερα που το ανέβασα στο κανονικό url βγάζει την προειδοποίηση. Μπορεί να διορθωθεί?
trolaios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μήπως το domain έχει κακό ιστορικό στο google?Τώρα το αγόρασες?
dimitris212 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Το domain είναι από το '99 δεν έχει κάποιο κακό ιστορικό, υπήρχε site και το αλλάξαμε εντελώς. Μόνο στο Chrome βγάζει την προειδοποίηση. Γίνεται να στείλω κανένα email στην google? Κάποια λύση??
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Σε firefox δεν βγάζει μήνυμα; Δώσε το link να δούμε
dimitris212 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα και πάλι! Με IE, FF, Opera όλα είναι ΟΚ μόνο με Chrome το κάνει! Προσπαθώ να λύσω το παραπάνω θέμα μου, ανέβασα ξανά όλο το site σε ένα διαφορετικό domain με διαφορετικό hosting και λειτουργεί κανονικά το site δεν βγάζει κάποια προειδοποίηση το Chrome. Πιθανές αιτίες: 1) Το domain να είναι black list ? (Δεν νομίζω δεν έχει δώσει κάποιο τέτοιο δικαίωμα) 2) Ο server που το φιλοξενεί να είναι black list? Έχουν βάσει οι πιθανές αιτίες??
isay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα και πάλι! Με IE, FF, Opera όλα είναι ΟΚ μόνο με Chrome το κάνει! Προσπαθώ να λύσω το παραπάνω θέμα μου, ανέβασα ξανά όλο το site σε ένα διαφορετικό domain με διαφορετικό hosting και λειτουργεί κανονικά το site δεν βγάζει κάποια προειδοποίηση το Chrome. Πιθανές αιτίες: 1) Το domain να είναι black list ? (Δεν νομίζω δεν έχει δώσει κάποιο τέτοιο δικαίωμα) 2) Ο server που το φιλοξενεί να είναι black list? Έχουν βάσει οι πιθανές αιτίες?? Βάλε οποιαδήποτε άλλη σελίδα στο domain και δες τη συμπεριφορά του Chrome. Απλή τελείως, πχ ένα hello world
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.