Προς το περιεχόμενο

η 22αρα lg LED τεχνολογίας αξιζει?

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αξίζει να αντικαταστησω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169567 πού έχω τώρα, με την http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2286L-PF-LED-Monitor-22-W2286L-PF.htm ?

θα δώ διαφορά οσο αναφορα τα παιχνίδια και το θέμα της κούρασης που επιφέρει στο μάτι αν για παράδειγμα κάθεσε 5 ώρες με στον υπολογιστή μπροστα ?

ή θα ταν καλήτερα να παω σε αλλο panel?

με την τεχνολογία led δεν έχω ασχοληθει καθόλου!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

δε είναι τεχνολογίας LED (aka OLED) αλλά LCD με LED Backlit...

http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-lg-w2286l.html

μετριότατη κατά την άποψή μου μιας και έχει TN Panel κλασικά...

χίλιες φορές να πάρεις την Dell 2209WA

Δημοσ.

Την εχω μολις 2 μερες και η οθονη τα σπαει (για μενα), εχει ζωηρα χρωματα και συγκριτικα

με τε την SAMSUNG 2232 που ειχα πριν εχουν πολλες διαφορες!!!!

Δεν ξερω τωρα για την dell που σου πρωτειναν και φυσικα δεν εχω ιδεα για panel

και τα υπολοιπα, καλο ομως ειναι να τις δεις απο κοντα και να συγκρινεις!

• Super Moderators
Δημοσ.
οπως τα λεει ειναι σε backlight δηλαδη απατη :)

υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό οθόνες με καλά panels και led backlit όπως η σειρά XL της Samsung που δεν είναι απάτη, αλλά έχουν διαστημικές τιμές :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά μην ξεχνάμε ότι οι Led backlit TVs έχουν καλά panels (PVA/MVA/IPS) ενώ αυτές οι LG για PC είναι με TN...

Δημοσ.
Εδώ ένα ωραίο μεταφρασμένο στα Ελληνικά αρθράκι απο το Cnet σχετικά με την LED Tv's που θα βοηθήσει να αντιληφθούμε τις διαφορές μεταξύ των....και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο...:-)

το θέμα είναι φίλε μου, θα έχει καλή απόδοση στα game η lg που παράθεσα ποιο πάνω, και θα εχει τα πλεονεκτήματα αυτά που λεει το link που μου έδωσες?

η ειναι ψευτο led η συγκεκριμένη.

Η sumsung εχει led σαν την LG?

Δημοσ.
ναι αλλά μην ξεχνάμε ότι οι Led backlit TVs έχουν καλά panels (PVA/MVA/IPS) ενώ αυτές οι LG για PC είναι με TN...

πολύ σωστό! χθες είδα από κοντά την 32" PHILIPS LED TV που έπαιζε 1080p και έπαθα πλακα! ήταν σαν παράθυρο που έβλεπες έξω, λέω για να δω τις γωνιές. ποίες γωνιές? καθόλου αλλοίωση χρωμάτων και πήγα τελείως πλαγια. καλά είχε και 1000e :D

Δημοσ.
κάποιος μου φαίνεται βαριέται να διαβάσει το review του prad.de :o

τα διάβασα και λέει καλα λόγια για τις led thresh

Δηλαδη με πόσα λεφτά μπορω να πάρω μια LED για pc 22ara που να αξίζει και ποιο μοντελο ποια μάρκα?

Aφου όπως λέτε δεν αξιζει η lg λόγο ΤΝ PANEL

• Super Moderators
Δημοσ.
""All that glitters is not gold ". This saying describes the performance of the LG Flatron W2286L rather well – though it is admittedly somewhat exaggerated."

"On the other hand, image display in the factory settings was less good. With large deviations in the colours and a completely inconstant gamma and white point..."

"Although it accepts a large number of frequencies and signal modes, multimedia users will also be disappointed with the Flatron W2286L, since it cannot display 16:9 signals from external sources in justified format and also lacks a Full-HD resolution. Furthermore, film lovers may also be irritated by the weaknesses of the TN panel: the contrast, black value and viewing angles cannot compare with those of a VA or IPS panel because of the technology used."

"Overall, the price seems to be too high, even if this is a monitor with an LED backlight. There are still 24-inch models available for less money with a better performance."

δεν μπορείς να τα πεις και καλά λόγια αυτά...

Δημοσ.

έχει βγάλει μάρκα καλή για pc me led τεχνολογία? και με λιγα λόγια λέει να πάρω oθονη με led texnologia gia pc και αν ναι ποια μαρκα ποιο μοντέλο?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έχει βγάλει η Samsung την σειρά XL με Led Backlit σε PVA Panel αλλά θα χρειαστείς υπογλώσσια όταν δεις τις τιμές (τις έχει το eshop) :P

Δημοσ.
ναι έχει βγάλει η Samsung την σειρά XL με Led Backlit σε PVA Panel αλλά θα χρειαστείς υπογλώσσια όταν δεις τις τιμές (τις έχει το eshop) :P

μαζί με καταναλωτικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...