EKTELESTES Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 αυτο λεω και εγω....!!!!αλλα ποσο να περιμενω.....??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:44 ---------- ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ CoolerMaster HAF 922........... Ρώτησα και γω σήμερα τον υπεύθυνο στο Πλαίσιο και στο σύστημα δεν υπήρχε καν ενημέρωση για το πότε θα έρθει. Οπότε, πριν λίγο παρήγγειλα το HAF 932 στα 110 ευρά από το κιτρινόμαυρο Pc1.gr ( αν έχει να κάποιος να πει κάτι, ας το πει τώρα ) Πιστεύω αξίζει τη διαφορά από το Lanparty ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Είναι κάπως μπερδεμένο το πράγμα Τζωρτζ.. στο χώρο πρέπει να υπάρχουν "ζώνες" θερμοκρασίας. Είπα ότι τα παράθυρα ήταν ανοιχτά και έμπαινε κρύος αέρας απ' έξω και η θερμοκρασία αέρα εκείνη την ώρα ήταν στους 0°C. Το θερμόμετρο όμως έδειχνε 20°C στο εσωτερικό του σπιτιού. Βάζοντας το χέρι μπροστά απ' τους ανεμιστήρες αντιλαμβανόσουν ότι εισαγόταν πραγματικά κρύος αέρας στο εσωτερικό του κουτιού, όχι αστεία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου είναι άτοπο να βγάζουμε συμπέρασμα έχοντας κατά νου απλά τη θερμοκρασία δωματίου. οπως και να το εξετασεις το ζητημα δεν γινεται να εχεις χαμηλοτερη θερμοκρασια σε ενα αντικειμενο απο αυτη του περιβαλλοντος χωρου υπο οποιαδηποτε ροη. το καλυτερο που μπορει να προκειψει ειναι ιδια θερμικρασια. οταν μιλαμε δε για ψυκτρες δλδ εναλλακτες θερμοτητας να υπολογιζεις +3 τουλαχιστον διοτι υπο αυτες τις συνθηκες εξασφαλιζεται μεταδοση της θερμοτητας απο το θερμοτερο προς το ψυχροτερο μεσο. οσον αφορα τα θερμομετρα και τους θερμοστατες δωματιων μην ξεχναμε οτι μετραν σε περιορισμενη ακτινα την θερμοκρασια ενω οι αισθητηρες θερμοκρασιας που διαθετουν οι η/υ παντα εχουν ενα περιθωριο λαθους. ακομα και αν μετρησει κανεις πανω στην ψυκτρα δεν θα ειναι η πραγματικη θερμοκρασια του επεξεργαστη καθως εχει σημασια ποσο απεχει το σημειο μετρησης απο την πηγη θερμοτητας κτλ κτλ. και κατι αλλο phanis. με το χερι δεν μπορεις να εχεις αντιληψη της θερμοκρασιας ενος ρευματος αερα. νομιζεις οτι ειναι κρυο αλλα στην πραγματικοτητα εχει μεγαλυτερη θερμοκρασια. με ενα θερμομετρο μπροστα απο την παροχη του αναμιστηρα μπορεις να το διαπιστωσεις και μονος σου. αυτο που εχει σημασια και γιαυτο γινεται τοσο ζητημα ειναι να μην συμβουλευουμε ανθρωπους να κανουν αγορες βασισμενοι σε λαθος επιχειρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ρώτησα και γω σήμερα τον υπεύθυνο στο Πλαίσιο και στο σύστημα δεν υπήρχε καν ενημέρωση για το πότε θα έρθει. Οπότε, πριν λίγο παρήγγειλα το HAF 932 στα 110 ευρά από το κιτρινόμαυρο Pc1.gr ( αν έχει να κάποιος να πει κάτι, ας το πει τώρα ) Πιστεύω αξίζει τη διαφορά από το Lanparty ^^ εγω παρηγγειλα το HAF 922,το μικρο,στα 80 ευρω.....και οχι στα 103 του e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806719........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Φιλε tsadler στο video που ισως ειδες κα ιειπα κατι για το 23 ειναι τερμα παω στα fins κατω απο τον ανεμηστηρα ο αισθητηρας...φυσικα και δεν ειναι σωστη ενδειση και φυσικα υπαρχει πιθανοτητα λαθους αλλα δεν νομιζω να νε τοοσο καυτο το pc της υπογραφης ετσι ωστε να νε πολυ πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Φιλε tsadler στο video που ισως ειδες κα ιειπα κατι για το 23 ειναι τερμα παω στα fins κατω απο τον ανεμηστηρα ο αισθητηρας...φυσικα και δεν ειναι σωστη ενδειση και φυσικα υπαρχει πιθανοτητα λαθους αλλα δεν νομιζω να νε τοοσο καυτο το pc της υπογραφης ετσι ωστε να νε πολυ πανω... ουτε και γω το πιστευω. βεβαια σημασια εχει και πως εχει στησει κανει την ροη του αερα μεσα στο κουτι του. ξερεις ομως πολυ καλα οτι σε μερικες αγορες που κανουμε η λεπτομερεια κανει την διαφορα. και οταν αναφερονται τετοιες ανακριβειες στις οποιες καποιος, που δεν γνωριζει πολλα, μπορει να βασιστει και να κανει λαθος αγορα μονο καλο δεν κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4rasite Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τελικά τι θα γίνει με αυτό το κουτί? Θα το φέρει το Πλαίσιο?? Μ'ενδιαφέρει κι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τελικά τι θα γίνει με αυτό το κουτί? Θα το φέρει το Πλαίσιο?? Μ'ενδιαφέρει κι εμένα. με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν θα το φερουν και να περασω απο κει να παρω κατι αλλο.....εγω πηγα λιγο πιο κατω στο http://www.pc1.gr/ και πηρα το HAF 922 στα 80ευρω... τωρα ποιος ξερει αν θα το φερουν το κουτι φιλε μου...παντως το HAF 922 που πηρα σημερα ειναι τεραστιο σε σχεση με αυτο που ειχα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τι περιμένατε να σας πουν; Να σπρώχνουν υλικό θέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τι περιμένατε να σας πουν; Να σπρώχνουν υλικό θέλουν. δεν αντεξα να περιμενω παντως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4rasite Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 phanispal με αυτά που λες μου δημιουργείς την εντύπωση ότι έχεις "απόρρητες" πληροφορίες ότι θα το ξαναφέρουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 δεν αντεξα να περιμενω παντως.... Και καλά έκανες απ' τη στιγμή που σε καλύπτει αυτό που πήρες. phanispal με αυτά που λες μου δημιουργείς την εντύπωση ότι έχεις "απόρρητες" πληροφορίες ότι θα το ξαναφέρουν... Δυστυχώς όχι, αλλά έχει τύχει πολλές φορές να θέλω ένα προϊόν το οποίο δεν είναι διαθέσιμο (ασχέτως αν στη σελίδα τους αναφέρουν ότι είναι ή δεν είναι), να μου λένε ότι δε θα το ξαναφέρουν και μετά από μερικές μέρες να το βλέπω είτε στα ράφια είτε στο site. Άσε που έχει τύχει πολλές φορές να σου λένε ότι δεν έχουν κάτι και αν πας σε ένα κατάστημα να το βρεις μόνος σου. Λες και ξέρουν τι έχουν και τι όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.