doctor444 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 θα ηθελα να μαθω αποψεις και πληροφοριες για το case αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lancool-PC-K62-Black-Case-C99-K62B0-10-C99-K62B0-10.htm καθως επισης αυτο το "ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ" που γραφει τι σημαινει.....σημαινει μηπως"ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ,ΤΡΑΒΑ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ"ή σημαινει "ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ....." ε τι λετε? ακουω οποιαδηποτε αλλη εναλλακτικη εχετε να μου προτεινετε....αν και το εχω ψιλοερωτευτει το συγκεκριμενο....(μου φαινεται ομως οτι ερχεται μια ακομα χυλοπιτα.....) thanks παιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το μονο μειον που ισως του βρεις ειναι οι 4 θεσεις για σκληρο....εγω δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του ...μια χαρα τουμπανο...με θερμοκρασια δωματιου στοθσ 20-21βαθμους μεσα ειχα 19 με τα θαυματουργα φουρφουρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Το μονο μειον που ισως του βρεις ειναι οι 4 θεσεις για σκληρο....εγω δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του ...μια χαρα τουμπανο...με θερμοκρασια δωματιου στοθσ 20-21βαθμους μεσα ειχα 19 με τα θαυματουργα φουρφουρια... με 20-21 θερμοκρασια δωματιου ειχες 19? μην τα λες αυτα σε παρακαλω και μας παρουν με τις ντοματες εδω μεσα. φιλικα σου λεω ατι αυτο δεν γινεται. τεσπα βγαινω εκτος θεματος και ειναι αδικο για τον doctor444. το κουτακι που εχειδιαλεξει δειχνει πολυ καλο και απο τιμουλα σπεσιαλ. εγω θα το τσιμπαγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 με 20-21 θερμοκρασια δωματιου ειχες 19? μην τα λες αυτα σε παρακαλω και μας παρουν με τις ντοματες εδω μεσα. φιλικα σου λεω ατι αυτο δεν γινεται. τεσπα βγαινω εκτος θεματος και ειναι αδικο για τον doctor444. το κουτακι που εχειδιαλεξει δειχνει πολυ καλο και απο τιμουλα σπεσιαλ. εγω θα το τσιμπαγα. τοτε το front panel μαλακιζετε και δεν πρεπει να του εχω πλεων εμπιστοσυνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ρε συ δε γινεται να ειναι χαμηλοτερα απο τη θερμοκρασια δωματιου. Καταργει τους νομους της φυσικης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δε θα το 'λεγα.. παίζουν πολλά ρόλο. Ένα παράδειγμα: Αυτή τη στιγμή είμαι με ~20°C στο χώρο και οι δίσκοι μου είναι στους 18°C. Αλλά παίζει ρόλο το ότι ο κρύος αέρας είναι βαρύτερος και "κάθεται", συν ότι οι δίσκοι είναι πολύ χαμηλά, ειδικά αυτός με το λειτουργικό είναι σχεδόν στο πάτωμα. Φυσικά έχουν φουρφούρια να φυσάνε κατευθείαν πάνω τους. Πάρα πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει ανακύκλωση του αέρα, καθώς με κλειστά παράθυρα έχω παρατηρήσει άμεση (σχετικά) αύξηση της θερμοκρασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Οοοοριστε με 21.6C θερμοκρασια δωματιου το κουτι εχει 20...(το 23 ειναι ο sensorας που ειναι πανω στα fins της ψυχτρας) http://s356.photobucket.com/albums/oo9/nikos_ftw/?action=view¤t=MOV01957.flv (Το θερμομετρο δουλευει κανονικα το εχω συγκρινει με 2-3 αλλα υδραργυρου...το υγρομετρο μαλακιζετε ομως ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Για βαλε το θερμομετρο στο πατωμα και πες μου ποσο δειχνει. Αυτο που λεει ο phanispal ισχυει. Αλλα αν εχει στο πατωμα 21 δε γινεται μεσα στο κουτι να εχει 20. Ειναι αδυνατον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 20,9 γραφει κατω...μισος βαθμος διαφορα απο το γραφειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 το κουτακι που εχειδιαλεξει δειχνει πολυ καλο και απο τιμουλα σπεσιαλ. εγω θα το τσιμπαγα. το κουτακι παπαλα....πηραν τηλέφωνο και δεν θα το ξαναφερουν.....γαμωτο ειπα.....πρεπει να ψαξω για αλλο.... ακουω προτασεις..... γαμωτο και παλι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 το κουτακι παπαλα....πηραν τηλέφωνο και δεν θα το ξαναφερουν Πάμε στοίχημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Πάμε στοίχημα; αυτο λεω και εγω....!!!!αλλα ποσο να περιμενω.....??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:44 ---------- αυτο λεω και εγω....!!!!αλλα ποσο να περιμενω.....??? ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ CoolerMaster HAF 922........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Φανη, δεν γινεται οι δισκοι να εχουν μικροτερη θερμοκρασια απο αυτη του περιβαλλοντα χωρου, εστω στο υψος εκεινο του δωματιου. Και αυτο διοτι, οκ, οι ανεμιστηρες τους φυσανε...Αλλα τους φυσανε αερα δωματιου, οχι δροσεροτερο. Ο,τι υποπιεση κι αν δημιουργησεις εσυ θα ειναι προς οφελος της ψυξης του συστηματος σου, αλλα οχι και κατω απο τη θερμοκρασια δωματιου... Μονο αν χρησιμοποιησεις κατι αλλο εκτος απο αεροψυξη (και εδω που τα λεμε και υδροψυξη). Κατι αλλο που να καταναλωνει ρευμα για να παραξει ψυξη, οπως τα TEC. Ή τουλαχιστον καποια αλλη τεχνολογια... Btw ωραιο το HAF932, αλλα φαινεται οτι "εχουν κοψει κοστος", καθως προσωπικα το θεωρω γυφτια να δινεις τριψηφιο νουμερο σε ευρω και να μην ειναι τουλαχιστον μαυρο μεσα... ετσι για το γαμωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Είναι κάπως μπερδεμένο το πράγμα Τζωρτζ.. στο χώρο πρέπει να υπάρχουν "ζώνες" θερμοκρασίας. Είπα ότι τα παράθυρα ήταν ανοιχτά και έμπαινε κρύος αέρας απ' έξω και η θερμοκρασία αέρα εκείνη την ώρα ήταν στους 0°C. Το θερμόμετρο όμως έδειχνε 20°C στο εσωτερικό του σπιτιού. Βάζοντας το χέρι μπροστά απ' τους ανεμιστήρες αντιλαμβανόσουν ότι εισαγόταν πραγματικά κρύος αέρας στο εσωτερικό του κουτιού, όχι αστεία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου είναι άτοπο να βγάζουμε συμπέρασμα έχοντας κατά νου απλά τη θερμοκρασία δωματίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Με λιγα λογια.. Το κουτι εχει μια πολυ καλη ροη αερα και καλες θερμοκρασιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.