Προς το περιεχόμενο

Μπορει κανεις να αναγνωρισει αυτο το παιχνιδι???

oliapap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έπαιζα και τα 2 μικρούλα.. Απίστευτα games.

Εννοείται δεν μπορούσα να τα τερματίσω (δεν είχα ιδέα από Αγγλικά), αλλά παρακολουθούσα τι έκανε ο αδερφός μου και τα έκανα μετά και εγώ μόνη. :o

(Τι υπέροχος αδερφός. Να αφήνει την 7-8χρονη αδερφούλα του να βλέπει μια ηλίθια ξανθιά να της ανοίγει διάπλατα το κεφάλι ένα Pervert sci-fi monster.. :P)

Δημοσ.

[ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=e3hX0rbw1rA&NR=1[/ame]

Η σκηνή που αναφέρω παραπάνω. :P

Συνεχίζεις με τα Related Videos.

Δημοσ.
Τα έπαιζα και τα 2 μικρούλα.. Απίστευτα games.

Εννοείται δεν μπορούσα να τα τερματίσω (δεν είχα ιδέα από Αγγλικά), αλλά παρακολουθούσα τι έκανε ο αδερφός μου και τα έκανα μετά και εγώ μόνη. :o

(Τι υπέροχος αδερφός. Να αφήνει την 7-8χρονη αδερφούλα του να βλέπει μια ηλίθια ξανθιά να της ανοίγει διάπλατα το κεφάλι ένα Pervert sci-fi monster.. :P)

Χμμμ... έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα κορίτσι μου :P

Το Νο.1 είναι το μόνο που έπαιξα (αν και νομίζω ότι έχω ακόμα το 2ο κάπου καταχωνιασμένο B)). Θυμάμαι ότι είχα κατεβεί στην Αθήνα για μία εβδομάδα τότε που ήταν να κυκλοφορήσει. Ένα μαγαζί στη Στουρνάρη έπαιζε το trailer του παιχνιδιού συνεχώς (loop) σε μία μεγάλη οθόνη της βιτρίνας του. Κάθε μέρα, ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εβδομάδα, περνούσα δύο τουλάχιστον φορές έξω από τη βιτρίνα για να το 'χαζέψω'!!!Εκτός του ότι τα γραφικά (FMV+pre-rendered) ήταν εκτός συναγωνισμού -τότε- και μία εντελώς πρωτόγνωρη εμπειρία, αυτό που με τρέλαινε εντελώς ήταν η μουσική του! Από τα καλύτερα scores για παιχνίδι.

Ναι Μανουέλ, αξίζει να το παίξεις γιατί απλά είναι cult classic.

Δημοσ.

Με φτιαξατε με το συγκεκριμενο..

Οποιος γνωριζει αν υπαρχει κανας θειος να μου το στειλει ας επικοινωνησει με pm παιδια..

Ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...