oliapap Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους! Εφαγα ενα φοβερο φλας απο τα παιδικα μου χρονια και ενα παλιο παιχνιδι για υπολογιστη που επαιζα... Δεν μπορω ομως να θυμηθω το ονομα! Η ηρωιδα ηταν μια κοπελα που περιπλανιεται στο απιτι που ζει με τον γκομενο/αντρα της.. Εσυ την βαζεις να εξερευνει διαφορα αντικειμενα και σιγα σιγα αποκαλυπτεται οτι θελει να την σκοτωσει.. Θυμαμαι οτι τα χρωματα του ηταν καπως σκοτεινα και κοκκινα και οτι στο τελος αυτος σε οδηγει σε ενα κρυφο δωματιο που εχει κατι σαν καρεκλα λαιμητομο! Λεει κατι σε κανεναν σας? Ειναι παιχνιδι απο την δεκαετια '90.
oliapap Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εισαι ο ηρωας μου!! Εχω τρελαθει να το ψαχνω, χιλια ευχαριστω!!!
ikaruga24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει και νουμερο 2 αν θελεις το οποιο ειναι σκετη διαστροφη. Το 1 το ειχα παλια σε original. 7 ολοκληρα δισκακια ηταν το σκασμενο.
manifesto_gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Οντως,το 2 ειναι ψυχεδελια!Το πρωτο δυστυχως δεν το επαιξα ποτε..Το 2ο τοχω γνησιο!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ναι απο τα πρωτα adventure με video graphics αν μιλαμε για το ιδιο . Επισης το πρωτο adventure που κυκλοφορησε σε 3DO μηχανημα ( ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ )
ikaruga24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ακριβως και λιγο αργοτερα ακολουθησε το Myst και D.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ηταν το 1ο adventure που είχα παίξει με παρόμοια γραφικά Δεν θυμάμαι να το τελείωσα..
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 το 2ο ηταν πολυ παρανοικο παντως και τα σπαγε
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ακριβως και λιγο αργοτερα ακολουθησε το Myst Νομίζω ότι το Myst είναι προγενέστερο του Phantasmagoria . Τουλάχιστο στο PC. Για το Phantasmagoria 2 υπάρχει και ένα (subtitled/hybrid) Let's Play από τον davidspackage διαθέσιμο (δεν το έχω δει -ακόμα, αλλά έχει καλά σχόλια) στο lparchive.org . Υπάρχει και ένα LP για το original, από τον/την Spiteful Crow, αλλά δεν το βρήκα πουθενά archived (πέρα από το thread στο Something Awful forums που από ό,τι φαίνεται πρέπει να είσαι μέλος με archive access για να το διαβάσεις ).
livewire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Επειδή είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή, ας βάλει κάποιος άλλος τώρα για να μην κολλήσουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Το Phantasmagoria το πρώτο το έχει παίξει κανείς; Ή όλοι το δύο παίξατε; Λέει το πρώτο; Το δύο παίζεται και μόνο του; Υπάρχει συνέχεια στην ιστορία; Έλα ένας φαν να δώσει απαντήσεις
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 οχι μπορεις να το παιξεις ξεχωριστα "Though technically a sequel to Roberta Williams' 1995 game Phantasmagoria, Puzzle of Flesh shares no connections with its predecessor in plot nor characters, as Sierra initially intended the Phantasmagoria title to be a horror anthology, with each installment of a different story and style."
livewire Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μανουέλ, παίξε το Phantasmagoria που είναι τρομακτικό, σχετικά εύκολο, με καλτ άθλιες ερμηνείες, ομπσκιούρ ατμόσφαιρα, γραφικά που θα τα βρεις συμπαθητικά(μιας και δεν είσαι graphix whore) και αν θέλεις κι άλλο, ψάξε και για το sequel. Δεν υπάρχει λόγος να αγνοησεις το πρώτο αίμα, με 1 χρόνο διαφορά κυκλοφόρησαν, το δεύτερο ήταν (όσο νά 'ναι) αρπαχτή, καταλαβαίνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.